Şimdi Ara

94 model corsa yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın mekaniği,kronik sorunu,yol tutuşu bilmem de araç beni alma diye ağlıyor maalesef
  • Corsa alınır ama bu araç alınmaz. 1.4 5 kapılısını 16 sene kullandık. Varsa soracağın cevaplayayım.
  • gsi olduğundan hor kullanmışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Corsa alınır ama bu araç alınmaz. 1.4 5 kapılısını 16 sene kullandık. Varsa soracağın cevaplayayım.

10 bin lira düz param var o yüzden böyle bakıyorum hocam yoksa 4 kapı bakardım bu arada araba neden alınmaz acaba galeri diye içim ısınmamıştı zaten

+ bu bütceye başka öneriniz var mı

edit : ilk arabam olacak pek anlamam arabalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gönderiliyor... -- 12 Eylül 2015; 15:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Corsa alınır ama bu araç alınmaz. 1.4 5 kapılısını 16 sene kullandık. Varsa soracağın cevaplayayım.

10 bin lira düz param var o yüzden böyle bakıyorum hocam yoksa 4 kapı bakardım bu arada araba neden alınmaz acaba galeri diye içim ısınmamıştı zaten

+ bu bütceye başka öneriniz var mı

edit : ilk arabam olacak pek anlamam arabalardan

Bu tek kapı 1.6 corsaların motorları güçlü bu yüzden alanların çoğu modifiye yaptı ve hor kullandı. Fiyatlarının düşük olmasının sebebi de budur. Temizini bulmak çok çok zor onlar da yüksek fiyat çekiyor. Malesef başka önerim yok çünkü bu fiyat aralığındaki araçlardan hiçbirini kullanmadım corsa hariç. Bu arada ben de trakya üniversitesindeyim hocam Hadi kolay gelsin sana ikinci el araç bulmak gerçekten zor iş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Şahsi fikrim sol taraftan hasarli olabilir.Arac yorgun gozukuyor.Zaten galeriden araba almamaya çalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-palio-van-bakmadan-gecme-206982799/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-palio-van-228847740/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-tek-kapi-palio-2005-model-8-valf-230909491/detay

zahmet etmissiniz saolun fakat palioların cogunda koltuklar işli olmuyor ve sadece istanbuldan alabileceğim icin bu tarafa bakıyorum teşekkürler genede

Otopazarlarına git yarın. Mutlaka bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakmayın orda şiir gibi yazdığı açıklamaya,kimse yoğurdum ekşi demez.
    Araba çok yorgun duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.