x2 4800'ü de piyasadan kaldırırlar bizim satıcılar ozaman. Aslında 939 sisteme, bizim Fx serisi işlemci takmamız gerekiyordu. Amd'nin conroe'ya vereceği cevap bence Fx'leri 200$ a düşürmesi olmalı...
quote:
Orjinalden alıntı: erhanercan
desenize ben anakartıma x2 4800 takabilir baskada bisey takamam 939 larin omru 1 seneden az olsa bile bu sistem bizi bir kac yil idare eder be arkadaslar :) yoksa işlemcimin yerine 70 lik raki saplamam an meselesi
quote:
Orjinalden alıntı: erdierdi Amd'nin conroe'ya vereceği cevap bence Fx'leri 200$ a düşürmesi olmalı...
Benim şahsi görüşüm iki soket arasında pek bir fark olmadığıdır. DDR2 unsuru dışında herşey aynı. AM2 bence yeni sistem toplayacak veya satın alacaklar için mantıklı bir seçim olabilir ama bu demek değildir ki 3-4 yıl götürür. AM2 işlemciler daha şimdiden Conroe ya yenik düşmüş durumda ve bu durum ta ki AMD nin bir misillemesine kadar sürecek. Eğer aldığımız duyumlar doğru ise AMD nin bir bios güncellemesi ile çift çekirdekleri tek çekirdek gibi kullanması ya da yeni daha güçlü yeni nesil bir işlemci üretmesi durumu haricinde AMD nin pek te bir cazip yanı kalmadı denilebilir.
-Yeni sistem kuracaklar AM2 düşünebilir. -Eğer paranız biraz fazla ise (AMD kullanıcıs olarak) Conroe lu bir sistem de çok mantıklı olacaktır. -s939 sistemi olanlar ise bence AM2 ye geçecek cazip bir yön göremiyorum. Bunun yerine işlemci terfisi çok daha mantıklı olacaktır. -s939 yeni sistem toplarım ben, uç ve en stabilini kurarım diyenlerdenseniz s939 da mantıklı bir yol olabilir.
AMD kullanıcısı olarak şahsi grüşlerimdi...
Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme