Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Kütahya Hava Eğitim Er Tugay Komutanlığı.
    Düşen varsa alıntılasın yabancılık çekmeyelim orada.

ÇOK SOĞUKMUŞ
    dört mevsim bir arada günü geç,irebilirsin abim yeni geldi askerden sayılır o anlattı :)
  • melihikiz M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim :D babamın bana dediğini söyliyeyim eğirdir olsa sana acırdım da merkz iyidir dedi.Eğirdir yapanalar var tanıdık , ilk baktıgım eğirdir olup olmadıgı oldu , merkez yazdıgını gorunce rahatladım :) Eğirdir biraz daha sıkıntıymış herhalde :) hakkımızda hayırlısı . 15 ay(cık) sadece. oda biter.
  • Charger kullanıcısına yanıt
    Hacı o çok kötü bişey. aralıkta bozdurmuştum tecili şubattan beri gitmeye çalışıyodum. Geçen dönem yani mayısta senın durumu yaşadım ben. Şu askerlik yüzüne adım atamıyosun hayatına yö veremıyosun.Belki hayırlısı budur.kafana takma . Ben aradım şubeyi inş. bu sefer olmultur dedim adam ismimi söyliyence rahatladım.son dönem kaldı o da 93/4 son dönem olmasaydı git dilekce ver derdim ama belki devre kaybı falan gidebilrisn araştır derim.
  • bana da izmir seferihisar jandarma muhabere er eğitim taburu komutanlıgı çıktı. nasıldır acep başka gide var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSA

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ

kardeş bugün bi arkadaşı geldi burdurda acemilik yaptı dağıtıma geldi, kıbrıs çıkmış, burdur kıbrısa baya kişi göndermiş haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

bana da izmir seferihisar jandarma muhabere er eğitim taburu komutanlıgı çıktı. nasıldır acep başka gide var mı ?

kuzenım yaptı orda acemılıgı..rahattı sorun olmamıs cok fazla.. ordan da diyarbakır a gitti , santralcıydı , orda cok daha rahatmıs ..
  • Ordan gokceada veya yalovadasin kardes hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrakyaPellet T kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın. hayırlısı bakalım
  • sisteme bakamıyorum :( siz saat kaçta baktınız ?

bu arada 4 yıllık ingilizce mühendislik mezunuyum. uzun dönem çıkar mı acaba ?

teşekkürler.
  • doomstrike kullanıcısına yanıt
    Öyle tertip yapcak bişi yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

quote:

ÇOK SOĞUKMUŞ
    dört mevsim bir arada günü geç,irebilirsin abim yeni geldi askerden sayılır o anlattı :)

Abine verde klavyeyi anlatsın biraz bize reis :) angaralıyız biz ayaza, soğuğa alışığızdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ÇOK SOĞUKMUŞ

Abine verde klavyeyi anlatsın biraz bize reis :) angaralıyız biz ayaza, soğuğa alışığızdır.

Aklına takılan soru varsa sor hocam
    ben iletip dönüş yapayım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: whodagang

sisteme bakamıyorum :( siz saat kaçta baktınız ?

bu arada 4 yıllık ingilizce mühendislik mezunuyum. uzun dönem çıkar mı acaba ?

teşekkürler.

Yanlış yere yazdın kardeş fakulte mezunları yarın saat sabah 10.00 da seni buraya alalım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72488058

• quote:

quote:

quote:

quote:

ÇOK SOĞUKMUŞ

benim var dostum...giderken yanımıza neler almamız gerektiğini sorarsan sevinirim...birde hangi bölük daha avantajlı orda inzibatmı erbaşmı muhafızmı yoksa hizmet erimi bunu sor sana zahmet :) sağol şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

quote:

quote:

quote:

ÇOK SOĞUKMUŞ

benim var dostum...giderken yanımıza neler almamız gerektiğini sorarsan sevinirim...birde hangi bölük daha avantajlı orda inzibatmı erbaşmı muhafızmı yoksa hizmet erimi bunu sor sana zahmet :) sağol şimdiden...

Avantajliya ben cevap vereyim orada acemilik yapan arkadastan ogrendigim kadariyla ne yap et sofor ol dedi. Muvazzaf korumasi mi ne oyle bisey dedi eger ondan olursan .…...... dedi direk :) Diger bilgileri daha sormadim giderken soracagim arkadas cevaplasin bakalim bilgi edinelim. Bu arada arkadasim oradanda izmire gecti.

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş,

Bende kısa dönem için başvurdum ama. Uzun dönem yapmak istemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

quote:

quote:

quote:

ÇOK SOĞUKMUŞ

Avantajliya ben cevap vereyim orada acemilik yapan arkadastan ogrendigim kadariyla ne yap et sofor ol dedi. Muvazzaf korumasi mi ne oyle bisey dedi eger ondan olursan .…...... dedi direk :) Diger bilgileri daha sormadim giderken soracagim arkadas cevaplasin bakalim bilgi edinelim. Bu arada arkadasim oradanda izmire gecti.

eyvallah kardeşim...sendemi kütahyaya gidiyorsun ?

• Kardeşim arkadaşından bİlgi alabilirsen nasıl olduguna dair yazarsan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyaya gidenler telefonunu pm atsın beraber katılalım birliğe beyler.:D
  • 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ
    yolcuları toplanıyoz :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.