Şimdi Ara

925 in batarya performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nexus 4 kullanıyorum ama bataryası artık deli etmeye başladı. Aktif kullanımda 4 saat ekran süresi dahi alamıyorum. Bu telefonu almayı düşünüyorum. Şarj süresi nasıl? Aktif kullanımda kaç saat ekran suresi alıyorsunuz? Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 720 ile yoğun kullanımda(oyun) 5-5.5 saat ekran suresi alıyorum 2000 mah ile. Oda sanırım 2000 mah, tahminen 4.5-5 saat civarı birşey alır. Arkadaşımda 920 var hemen hemen o civarlarda alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reliq

Ben 720 ile yoğun kullanımda(oyun) 5-5.5 saat ekran suresi alıyorum 2000 mah ile. Oda sanırım 2000 mah, tahminen 4.5-5 saat civarı birşey alır. Arkadaşımda 920 var hemen hemen o civarlarda alıyor.

3g filan?

• Şebeke interneti kapalı wifi bağlı parlaklık otomatik ama en düşükte. Bu arada androidden geçilir mi wp'a ben nexus 5 e geçicem sende ona terfi yap. Androidden geçtim senin gibi, kasan xperia u telefonunu arıyorum o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reliq

Şebeke interneti kapalı wifi bağlı parlaklık otomatik ama en düşükte. Bu arada androidden geçilir mi wp'a ben nexus 5 e geçicem sende ona terfi yap. Androidden geçtim senin gibi, kasan xperia u telefonunu arıyorum o derece.

Sikayetiniz nedir?

Kısaca bahsetmek gerekirse:

Çoğu popüler oyun ve uygulamalar yok olanlarda pahalı, 33 tlye oyun var genelde iyi oyunlar 15 tl. Markete gir neler var görürsün. Eskiden androidde hergün markete bakardım ne yeni gelmiş diye bunda haftada bir bile bakasım gelmiyor. En basit kronometre uygulamasını bile para ile satıyorlar. Tabiki ücretsizlerde var ama tamamen uygulama kirliliği.
    Bildirim merkezi yok kutucukların üzerinde gözüküyor herşey.
    Kısayollara erişmek için(wifi vs.) ayrı bir program kurman gerekli yoksa ayarlarda arayacaksın.
    İe birçok siteyi desteklemiyor mesela vatan pcde üstte yer alan açılır pencerede çalışmıyor yada demin iş yerinde elektrikler kesildi, bedaş'a gireyim dedim onuda desteklemiyor. Steam'a girişte sorun çıkarttı geçen seferde de. İleri tuşu bile yok. Var olan alternatif tarayıcılarda ie den farksız sadece skin giydirilmiş gibi.
    Dosya yöneticisi yok.
    Otg desteklemiyor.
    Bildirim ışığı yok.
    Programlar düzgün çalışmıyor, önceden hiç bir şey düzgün bildirim vermezdi, yeni yeni düzelmeye başladı.
    Programlar aşırı yavaş çalışıyor. Nexus 7 var birde bende aynı anda faceyi açıyoruz o önde bizde kendine gelmesi gerekiyor, bir resim açıyoruz facede o açıyor bizde hala üstte yükleniyor diyor. Foursquare kasıyor akıcı değil.
    Son gdr3 güncellemesinden sonra wifi kapanması ağırlaştı 10 saniye sürüyor.
    Çoğu olur olmadık yerde "yükleniyor.." "sürdürülüyor.." görmek sinir bozucu. Eskiden ayarlara girerken bile çıkıyordu bu yazı.

Falan filan daha bir sürü şey var araştırırsan bulursun. Nexus 5 çıksın anında alacağım. Çevremde 2 kişiye lumia aldırdım şimdi onlarda androide geçmeye çalışıyor.

• Ben de wp 8'den androide gecmistim; kisa bir sure once tekrar wp8'e gectim. Beklentileri iyi belirlemek, sonra pisman olmamak lazim. Memnun da kalabilursin, pisman da olabilirsin. Batarya isr Nexus 4'den iyidir ama cok ekstra bir ekran suresi beklememek lazim.

925

Orijinalden alıntı: Utku

Simdi fb actim mesela; tamamen yuklenmesi 7 sn surdu.

925

Kötümü yani ?

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

925

Kötümü yani ?

Sen bir de nexus 4'te dene. Karsilastirma yapamayacagim su an.

Bazi uygulamalar gercekten hantal calisiyor ama fb onlardan biti degil bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

925

Kötümü yani ?

Sen bir de nexus 4'te dene. Karsilastirma yapamayacagim su an.

Bazi uygulamalar gercekten hantal calisiyor ama fb onlardan biti degil bence.

Hocam FB kullanmıyorum haliyle uygulamasıda yok

-Uygulama, muzik ve telefon sesi ayri degil. Birini kisinca hepsini kismis oluyorsun.

-Bir video izlerken cikip geri girdiginde bastan izlemek zorunda kaliyirsun. Internet uzerinden izliyorsan ileri almak da zor. Sure cubugundan degil, ileri tusuna basarak ileri aliyorsun.

-Andtoidin tarayici uzerinden actigi bazi videolari acmiyor.

-Internet sayfalsrindaki acilir pencereler kullanilmiyor.

-Multitasking androiddeki kadar iyi degil.

-Kisayol diye bir sey yok. Wifi, mobil veri vs.. Ikonlarini ana ekrana eklesen bile bastiginda acma kapama yok. Ayarlardaki kismina yonlebdiriyor seni oradan yaoiyorsun islemi.

-Gecen mix radiodan indirdigim bir listeyi dinlerken bir sey farkettim. Telefon caldiginda kulakliktan uyari vermiyor. Telefon caliyor ama muzik aynen calmaya devam ediyor.

-Tarayici arayuzu cok eksik. Ileri tusu yok mesela.

-Dosya yonetici yok. Bunun dezavantaji da donanimhaber mesajina fotograf ekleyememek mesela. Herhangi bir fotograf video vs adini goremiyor, ayrintilarina bakamiyorsun.

-Uygulama gelistiricilerin bir kismi hala gereken onemi vermiyor bu platforma. Foursquare uygulamasi asiri eksik mesela.

Aklima geldikce yazarim. Baska eksikler de var.

• -Bir uygulama araciligiyla bir sey upload ederken o ekranda kalmak zorundasin. Cikarsan upload duruyor.

-Uygulama listesinde klasorleme yapma gibi bir sans yok.

Bikdirim merkezi olmadigi icin bildirim fatketmek bazen sikinti olabiliyor. Soyle ki, anaekrana eklemedigin bir uygulamaya veya epostaya bildirim geldi ama bildirim merkezi olmadigi icin gelip gelmedigini anlayamiyorsun. Eger anaekranda yaninda bildirim oldugunu gosteren sayi ciktigi icin sorun olmuyor ama.

• Ustteki gibi gorseller yaniltici olabilir.

Bu da benim bugunku kullanimim. Sabahtan beri oldukca yogun kullaniyorum.

Ustteki gibi gorseller yaniltici olabilir.

Bu wp8 de son şarjdan itibaren kaç saat ekran açık kalmış onu öğrenebileceğim bir uyglama var mıdır ? Kaç tane battarya programı indirdim hepsi cacık çıktı.
    Ayrıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ustteki gibi gorseller yaniltici olabilir.

Saol kardeşim cevapların için

• Tam bir ortalama kullanimda durum sudur. Internete de girdim, sosyal aglara da baktim, youtubedan video da izledim, bing haberlerden gundemi takip ettim, fotograflara baktim, bazilarini sildim vs.. Ama telefona da gomulmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 4 Ocak 2014; 3:15:13 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.