Şimdi Ara

920 Kasa değişimi HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonun kasası değiştirilmiş serviste,
    şimdi bi cihazın içi açıldığında-tamir gördüğünde tercih edilmez genelde onun bir tedirginliği var bende ama bu lumia 920 için kasa değiştirme işlemi ne denli bir şey bilmiyorum. videlarını izledim ama sizden fikir bekliyorum

• Kasaya dahil nfc,wifi,şebeke anteni,qi,lens,kulaklık çıkışı falan var. Eğer kaliteli bir şeyle değişmişlerse iyi. Açılması çok kolay. Ben batarya oynaması için açmıştım. Altta iki tork vida var açıyorsun. Ekranın köşelerinden sanki kılıftan çıkartır gibi çıkartıyorsun. Fazla zor bi'şey değil. Önemli olan kaliteli malzeme ve işçilik.

Eğer yetkisiz veya kendisi değişmişse şöyle bir sıkıntı olabilir. Bu kasada saydığım tüm parçalar anakarta kabloyla falan bağlı değil. Anakartta küçük küçük pinler var. Onlar kırılmış,eğilmiş falansa sıkıntı çıkabilir. Mesela flaş tırnakları kırılmıştır flaş çalışmaz. Anten tırnakları kırılmıştır telefon çekmez veya wifi çalışmaz falan. Eğer yetkili serviste (genpa,Teleservice vs vs) değişim yapıldıysa sıkıntı çıkaracağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangunner -- 3 Ağustos 2014; 2:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart güç sorunu Hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.