Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mburakbural

bide silüsle birlikte paramı veriyorlar anlamadım :S

Evet. Mesafe durumuna göre otobüs bilet parası verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxare

ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT hayırlısıyla gıdelım bakalım. oxford denen boluge dusmezsek ıyıdır :) bı kac boluk varmıs %80 kıbrısa gonderıyo dıger bolukler dogu cogunlukla bakalım nolcak.

Arkadaşlar yüzde 90-80 şuraya-buraya gibi ifade kullanırlar bana sorarsanız bunlara pek inanmayın. Nerde açık varsa oraya fazla göndrim yapılır. Tankçı olucaksınız ve benim gördüğüm kadarıyla tankçı birlikleri çok tertipli, düzenli ve temiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1lınc

arkadaşlar kırkağaç jandarma komando birliğine düştüm fakat komando olarak devam edermiyiz yoksa ayırırlarmı. bilenler cevaplayabilir mi.

bende aynı yerdeyim memleket neresi komandomu jandarmamı olduğun silüsde yazar 1. veya 3. bölükse komando 2. veya 4. bölükse jandarma kardeşim
  • arkadaşlar soruma cevap alamadım 3 yıldan berı erteletıyorum hataya cıkmıs ismim arkadas aradı söyledi.1 yıl daha erltelerme şansım varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

13 saatlik yola verirler galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

arkadaşlar soruma cevap alamadım 3 yıldan berı erteletıyorum hataya cıkmıs ismim arkadas aradı söyledi.1 yıl daha erltelerme şansım varmıdır.

şubeye git konus buradan alacağın yardım işe yaramaz gecikirsen bakaya kalırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korhanozcan

quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım

Benim sevk bitiş tarihi 22/11/2012 Ben 22'sinde Teslim Olsam Sorun Yaşarmıyım ? Şimdiden cevablar için teşekkürlerr

Zaten 22' sinde teslim olucaksınız?

Silüsü alınca değişebiliyormuş tarih yolu hesaplayıp tarihi değiştiriyorlar diye duydum ne kadar doğru ne kadar yanlışsa artık ?

• quote:

quote:

quote:

13 saat, 1 saat farketmez yol ücreti verilir. Sadece mesafeye göre fiyat değişir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

13 saat, 1 saat farketmez yol ücreti verilir. Sadece mesafeye göre fiyat değişir.

anladım kardeşim sağol

• quote:

sülüs alırken yol parasi weriyorlar dostum durumum yok de werirler :D yanında neler goturucen bılemem ama her don atletten 2 şer tane al yeter blue3 fln götürme çaldirirsin tek bıçakli derby götür :D kalıtelı şeyler götürmeyin
  • Çanakkaleye giden arkadaşların içinde korku şüphe olmasın, yukarıda bir arkadaşın anlattıklarına bakmayın. Her bölüğün banyosu bölüğün içindedir, yemekleri ise öyle abartılacak kadar kötü de değildir. Her gün et yemeği çıkar ama tüy vs olmaz. Çanakkale güzel bir yerdir çarşısıyla olsun insanıyla olsun. Ben Kasım 2010 da acemliğimi orada yaptım, 3. bölükteydim, rütbelilerimiz çok iyi insanlardı.

İt durmaz gözünüzü korkutabilir, korkmalısınız da.. çok soğuk oluyor çünkü.. Dudaklarınız, kulaklarınız , burnunuz çatlayacaktır.. Bol krem götürün, sakın oradan alırım diye güvenmeyin, çünkü kırtasiye alışverişi yapacağınız zaman, size bazı şeyler kalmayabilir. Ayrıca, pastane ve internet kafesi vardır ekstradan. Bolca kontörlü telefon kartı da götürün ama saklayın. 1 ay dışarıya çıkamayacaksınız, paranızı birden harcamayın. Kantinde herşey mevcut, kartla alışveriş yapabilirsiniz, zaten size bankamatik kartı verecekler gittiğiniz zaman.

Şimdi merak edenler olacaktır, oradan nereye düşerim acaba? diye .. İçinizi ferah tutun, cezaevi eğitimi alacaksınız, Türkiye'nin her tarafına düşme ihtimaliniz var. Ama çoğunluk olarak, İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa olur. İlk ay yemin töreni için eğitim yaparsınız, yürüme vs. Yemin ettikten sonra meslek eğitimi almaya başlarsınız, cezaevi eğitimi yani. Eğitim alanına cezaevi maketi kurup başında uygulamalı olarak eğitiminizi görürsünüz. İnanın zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, çünkü cezaevi eğitimi çok zevklidir. Öğleden sonra spor da yaparsınız, bu da işin diğer eğlenceli bir kısmı. Rütbeliler rahat otur dediği zaman sakın kıçınızın üstüne oturmayın, soğuktan dolayı basur olma ihtimaliniz yüksek. Silahınıza, şarjörünüze ve hücum yeleğinize SAHİP çıkın. Olur da bir kişi silahını kaybederse, bütün bölük o silah bulunana kadar içtima da bekler. Silah eğitimi alırken rütbeliyi dikkatlice dinleyin. Silahınızdan korkmayın, silahtan korkarsanız silahınız sizinle OYNAR.

Yemin töreninizi, 18 Mart stadyumunda yaparsınız sanırım. Yemin töreninden sonra evci izine çıkabilirsiniz, gerekli detayları rütbeliler size söyler zaten. Çarşı izinleriniz ise, cumartesi öğleden sonra, pazar tam gündür. Yatak ve dolabınızı güzel şekilde kurallara göre düzenleyin, aksi takdirde çarşınızdan olabilirsiniz. Üstünüzde fazla para bulundurmayın karta yatırın hepsini, alayın içnide 2 tane bankamatik var birisi ziraat bankası, diğeri ise iş bankası.

Aklıma gelenler bunlar, sorusu olan arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.

Hayırlı teskereler şimdiden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Çanakkaleye giden arkadaşların içinde korku şüphe olmasın, yukarıda bir arkadaşın anlattıklarına bakmayın. Her bölüğün banyosu bölüğün içindedir, yemekleri ise öyle abartılacak kadar kötü de değildir. Her gün et yemeği çıkar ama tüy vs olmaz. Çanakkale güzel bir yerdir çarşısıyla olsun insanıyla olsun. Ben Kasım 2010 da acemliğimi orada yaptım, 3. bölükteydim, rütbelilerimiz çok iyi insanlardı.

İt durmaz gözünüzü korkutabilir, korkmalısınız da.. çok soğuk oluyor çünkü.. Dudaklarınız, kulaklarınız , burnunuz çatlayacaktır.. Bol krem götürün, sakın oradan alırım diye güvenmeyin, çünkü kırtasiye alışverişi yapacağınız zaman, size bazı şeyler kalmayabilir. Ayrıca, pastane ve internet kafesi vardır ekstradan. Bolca kontörlü telefon kartı da götürün ama saklayın. 1 ay dışarıya çıkamayacaksınız, paranızı birden harcamayın. Kantinde herşey mevcut, kartla alışveriş yapabilirsiniz, zaten size bankamatik kartı verecekler gittiğiniz zaman.

Şimdi merak edenler olacaktır, oradan nereye düşerim acaba? diye .. İçinizi ferah tutun, cezaevi eğitimi alacaksınız, Türkiye'nin her tarafına düşme ihtimaliniz var. Ama çoğunluk olarak, İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa olur. İlk ay yemin töreni için eğitim yaparsınız, yürüme vs. Yemin ettikten sonra meslek eğitimi almaya başlarsınız, cezaevi eğitimi yani. Eğitim alanına cezaevi maketi kurup başında uygulamalı olarak eğitiminizi görürsünüz. İnanın zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, çünkü cezaevi eğitimi çok zevklidir. Öğleden sonra spor da yaparsınız, bu da işin diğer eğlenceli bir kısmı. Rütbeliler rahat otur dediği zaman sakın kıçınızın üstüne oturmayın, soğuktan dolayı basur olma ihtimaliniz yüksek. Silahınıza, şarjörünüze ve hücum yeleğinize SAHİP çıkın. Olur da bir kişi silahını kaybederse, bütün bölük o silah bulunana kadar içtima da bekler. Silah eğitimi alırken rütbeliyi dikkatlice dinleyin. Silahınızdan korkmayın, silahtan korkarsanız silahınız sizinle OYNAR.

Yemin töreninizi, 18 Mart stadyumunda yaparsınız sanırım. Yemin töreninden sonra evci izine çıkabilirsiniz, gerekli detayları rütbeliler size söyler zaten. Çarşı izinleriniz ise, cumartesi öğleden sonra, pazar tam gündür. Yatak ve dolabınızı güzel şekilde kurallara göre düzenleyin, aksi takdirde çarşınızdan olabilirsiniz. Üstünüzde fazla para bulundurmayın karta yatırın hepsini, alayın içnide 2 tane bankamatik var birisi ziraat bankası, diğeri ise iş bankası.

Eyvallah verdiğin çoğu bilgiyi herkez merak ediyordur büyük ihtimal :) kader kısmet artık ceza evi eğitiminin detayları nasil? Şu ceza evlerinde kapıda, kule de yada mahkumları taşıyan araçtakiler gibi mi olacak usta birliği? Desteğin için teşekkürler kardeşim. Afyon03

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercn03

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Çanakkaleye giden arkadaşların içinde korku şüphe olmasın, yukarıda bir arkadaşın anlattıklarına bakmayın. Her bölüğün banyosu bölüğün içindedir, yemekleri ise öyle abartılacak kadar kötü de değildir. Her gün et yemeği çıkar ama tüy vs olmaz. Çanakkale güzel bir yerdir çarşısıyla olsun insanıyla olsun. Ben Kasım 2010 da acemliğimi orada yaptım, 3. bölükteydim, rütbelilerimiz çok iyi insanlardı.

Eyvallah verdiğin çoğu bilgiyi herkez merak ediyordur büyük ihtimal :) kader kısmet artık ceza evi eğitiminin detayları nasil? Şu ceza evlerinde kapıda, kule de yada mahkumları taşıyan araçtakiler gibi mi olacak usta birliği? Desteğin için teşekkürler kardeşim. Afyon03

Aynı dediğin gibi olacak dostum, büyük yerlerde nakil takımı, nöbet takımı olur. Benim yaptığım yer küçüktü, hem nöbet tutuyordum, hem nakile,sevke gidiyordum. Kule nöbeti de tutarsın nizamiye nöbeti de. Sevke de gidersin nakile de.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRGaLI

Jandarma KOmando Olursun. Ayırırlar diye bi konu yok Komando birliğine seçilmişsin komando olacaksın.

Yanlış yönlendirmeyelim kimseyi arkadaşlar jandarma komandosun dıye komando olma şarti koşulmuyor kımseye bünye ile alakali bişey ayri egitim alıcaklari için normal egitimin 2 kati ...
  • " ZH.BRL.OKL. VE EGT.TÜM.K.LIGI/ANKARA ETIMESGUT " Çok soğuk olması dışında pek kötü şeyler duymadım açıkcası.Allah yardımcımız olsun.Bir de 75 gün diyolar acemilik için ne kadar doğrudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comestaist -- 6 Kasım 2012; 1:06:23 >
  • Arkadaslar ben iskenderun deniz us deniz er egitim alay komutanligina dustum. Burada karaci yada denizci olucagim ne sekilde belli olucak bi bilginiz varmi acaba? Ben denizci olmak isterim limandan limana =)) bu konuda cevaplarinizi merakla bekliyorum hayirli geceler herkese ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ

msj atın tokata gelicek tertipler :D

5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ Tertip :D

• Tokat 48. Piyade Alayı iyidir arkadaşlar. Tokat'ta iyidir. Hayırlı olsun hepinize
  • K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ selam millet, konuyu takip ediyordum sonunda üye oldum ..
  • beyler şimdi biz 92/4 gidecek olanlar 349. dönem askerimi oluyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.