quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ Hocam bizim ne zaman gideceğimiz ne zaman belli olur ki mayıs 20 den sonra hazırlıklı ol
quote:Orijinalden alıntı: sinoplu quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ Hocam bizim ne zaman gideceğimiz ne zaman belli olur ki mayıs 20 den sonra hazırlıklı ol Pardon yanlış sormuşum ben soruyu.. Nereye çıktığımızı ne zaman öğrenebiliriz olarak düzeltelim. :))
quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ quote:Orijinalden alıntı: sinoplu quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ Hocam bizim ne zaman gideceğimiz ne zaman belli olur ki mayıs 20 den sonra hazırlıklı ol Pardon yanlış sormuşum ben soruyu.. Nereye çıktığımızı ne zaman öğrenebiliriz olarak düzeltelim. :)) mayıs başı Şafağınız başlamamış daha karalama konusu açıyorsunuz Bi şafak atıyım bari Ş:255
quote:Orijinalden alıntı: Saurone quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ quote:Orijinalden alıntı: sinoplu quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ Hocam bizim ne zaman gideceğimiz ne zaman belli olur ki mayıs 20 den sonra hazırlıklı ol Pardon yanlış sormuşum ben soruyu.. Nereye çıktığımızı ne zaman öğrenebiliriz olarak düzeltelim. :)) mayıs başı Şafağınız başlamamış daha karalama konusu açıyorsunuz Bi şafak atıyım bari Ş:255 naptın adam mı öldürdün biter mi 233 gün yaa
Ooo biletlerim konu açmış.Siz benim yanıma geldiğiniz zaman tezkere zamanımın geldiğinin habercisisiniz.Özgürlük kapımın anahtarısınız
quote:Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma Ooo biletlerim konu açmış.Siz benim yanıma geldiğiniz zaman tezkere zamanımın geldiğinin habercisisiniz.Özgürlük kapımın anahtarısınız Haber verde kanka şafak patlatmaya gelelim.
quote:Orijinalden alıntı: Saurone quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ quote:Orijinalden alıntı: sinoplu quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ Hocam bizim ne zaman gideceğimiz ne zaman belli olur ki mayıs 20 den sonra hazırlıklı ol Pardon yanlış sormuşum ben soruyu.. Nereye çıktığımızı ne zaman öğrenebiliriz olarak düzeltelim. :)) mayıs başı Şafağınız başlamamış daha karalama konusu açıyorsunuz Bi şafak atıyım bari Ş:255 Şafak 460+ sevk tarihi hoca dsghjsdghjsdg
quote:Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma Sizin daha konu açma istikakınız geldi mi? bi şafak söylede serinleyim alt devre :))))) 34 başka yok..
quote:Orijinalden alıntı: bluecafeblue quote:Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma Sizin daha konu açma istikakınız geldi mi? bi şafak söylede serinleyim alt devre :))))) 34 başka yok.. İstanbulda kar var hee ona göre sıkı giyin.
quote:Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma quote:Orijinalden alıntı: bluecafeblue quote:Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma Sizin daha konu açma istikakınız geldi mi? bi şafak söylede serinleyim alt devre :))))) 34 başka yok.. İstanbulda kar var hee ona göre sıkı giyin. biz ne karlar gördük heyyy heyyyy