Şimdi Ara

915 den yukarı olan anakart ciplerde ddr2 ramlare ddr 1 ram takılırmı veya varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben kullandıgım 9550 td var 3dmark 01 de 1299 alıyor x1600pr0 aldım agp oda ilk 64 bit diye gördü ati tools 0.23 de 3dmark 01 de 13600 verdi kafayı yedim ve EVEREST Home Edition programda Grafik islemci ( CPU ) ya tıklıyom acmıyor göstermiyor ve formatladım atitools 0.25 de 128 bit diye gösterdi 15102 mine aldı ve cok sinir oldum puan dusuk bide oyunlarda filan kare giziler felan geciyor bende 3cü gundede götürdüm ve adama anlatdım test edeyım bakayım dedi bide onu bekle sonra memletime gittim bayram geldi bitti geldim haber yok

ve kartı maviden aldım ankaradayım

[b]istedim sey ben bu kardı idare edip ddr2 anakartlarda 965 çipsekli filan hem ddr 1 hemde ddr 2 ram taka biliyormuyuz elimdeki ram ddr 1 anakart alıp ve hem ocı 16 ekran kartı almayı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 5 Ocak 2007; 16:12:32 >

• ddr2-1 ramların slotları frklı(diye biliyorum)..
    ama ddr1 ve2 yi aynı anda kullanamzsın onu kesin biliyorum
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ikisi aynı anda çalışmaz.

DDR RAM 184 pindir.DDR2 RAM ise 240 pindir.

Hatırladığım kadarıyla ddr ve ddr2 destekli anakartlar var ama bunlarda da ddr veya ddr2 aynı anda kullanılamaz.
  • ben söyle dusunuyorum benım ram ddr 1 1 tane var zaken ddr2 915 den yukarı anakart almayı dusunuyorum oda mesela 965 çipsekli anakart aldım mesela oda ddr2 diyor ben buna ddr 1 tek 1 tane taka bilimiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: >>>------>

ben söyle dusunuyorum benım ram ddr 1 1 tane var zaken ddr2 915 den yukarı anakart almayı dusunuyorum oda mesela 965 çipsekli anakart aldım mesela oda ddr2 diyor ben buna ddr 1 tek 1 tane taka bilimiyim

Hayır takamazsın. DDR RAM 184 pindir.DDR2 RAM ise 240 pindir.

Ramlar da slotuna uymaz..
  • hadi yaa tuh

bide maviden bakiyorum 1 tane var ddr destekleyen 915çipsekli ASUS P5GPL-X (I915PL,GLAN,SATA,LGA775) Anakart
    --------------------------------------------------------------------------------

bu nasıl anakart acaba

bide gigadekmiydi neydi 1 sayfa daha vardi ordanda bakamadım 915 çipsekli güzel anakart lazım da ankaradayım hangisinde var güzel anakart acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: >>>------>

hadi yaa tuh

bide maviden bakiyorum 1 tane var ddr destekleyen 915çipsekli ASUS P5GPL-X (I915PL,GLAN,SATA,LGA775) Anakart
    --------------------------------------------------------------------------------

bu nasıl anakart acaba

bide gigadekmiydi neydi 1 sayfa daha vardi ordanda bakamadım 915 çipsekli güzel anakart lazım da ankaradayım hangisinde var güzel anakart acaba

hocam üzgünüm ama ddr2 slota ddr takamazsınız ok.... slotlar farklı çünkü
    2-ram minize göre anakart almanızda fayda var....
    3-kaliteli ram lerin bellek gecikmesi ve zamanlaması gayet iyidir bunu unutmayın
    kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.