Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.820
Cevap
0
Favori
124.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ay be yahu... OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Beyler neden bazıları 23 teslim diyor? Ben sülüsü almadım ama internette sevk tarihi 24 Şubat yazıyordu.

21 şubat 24 şubat tüm 91/1 Acemi askerler 24 kadar tslim olmuş kaydını yptırımış oalcak.

25 şubat askerliğin ilk günü yani şafak 460-1 olacak .

Askeriye yol hakkı olarak bazıalrına 4 bazılarna 3 gün verir genel olarak 21 şubat sevk tarihi 24 şubat akşam saat 5 kadar teslim .

Ama ben 21 ilk günü gideceğim çünki aşırı derecede kalabalık olurmuş. Kayıt işlemleri uzun sürer ve karışık olurmuş imzalar raporlar seçimler falan filan .

Baya bi yorgunluk olacak bunları 1 gün hatta 7 saat içinde yaşamak istemiyorsan sende erkenden gidersin .

• Valla ben 24'ünde giderim aga. Orada 3 gün şafak sayılmadığı halde çekemem, sıraya girmeye klabalığa alışığım muhasebeci olmamdan dolayı. Ssk sağlık karnesi kuyruklarında sabah 7'den akşam 18'e kadar beklediğim günleri bilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliss

çömezler inşallah ısparta-foça-kırkağaç üçlüsüne düşmessiniz

usta siz tecrübelisiniz merak ediyorum da, diyorlar ki acemi birliğine göre usta birliğinde belli oluyormuş. Doğru mudur?

Acemi birliğini kırkağaçta yeni bitirdim.Bizim bölüğün %95 i doğuya düştü.
    Not:Benim usta birliğimde Hakkari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3kx3lans

quote:

Orijinalden alıntı: Renkler

Tüm abilerime şimdiden hayırlı tezkereler.

Eyw saolasın kardeşim

ne demek hayırlısıyla gıdın gelın ıns.
  • Herkese iyi askerlikler banada çok var
  • Has torunlarım hadi gelin artık sizleri çok özledik burada :)

Gelin , direk vericem kumandayı elinize oturun en baş köşeye açın televizyonu , kafanıza göre takılın biz gidene kadar kralsınız gerisi sizin marifetiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Has torunlarım hadi gelin artık sizleri çok özledik burada :)

Gelin , direk vericem kumandayı elinize oturun en baş köşeye açın televizyonu , kafanıza göre takılın biz gidene kadar kralsınız gerisi sizin marifetiniz

böyle bir durum da var değil mi has dedeler genelde has torunlara iyi davranır ama onlar gittikten sonra diğerleri kan kusturur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Has torunlarım hadi gelin artık sizleri çok özledik burada :)

böyle bir durum da var değil mi has dedeler genelde has torunlara iyi davranır ama onlar gittikten sonra diğerleri kan kusturur

• Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı yok muu?
  • hayda bakalım izmrden bilecik söğüt ulaştırma şubat geldim aranıza :))
  • KOCAELİKütahya Hava Er Egitim Komutanlıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDisconnected

quote:

Beyler neden bazıları 23 teslim diyor? Ben sülüsü almadım ama internette sevk tarihi 24 Şubat yazıyordu.

21 şubat 24 şubat tüm 91/1 Acemi askerler 24 kadar tslim olmuş kaydını yptırımış oalcak.

25 şubat askerliğin ilk günü yani şafak 460-1 olacak .

Askeriye yol hakkı olarak bazıalrına 4 bazılarna 3 gün verir genel olarak 21 şubat sevk tarihi 24 şubat akşam saat 5 kadar teslim .

Ama ben 21 ilk günü gideceğim çünki aşırı derecede kalabalık olurmuş. Kayıt işlemleri uzun sürer ve karışık olurmuş imzalar raporlar seçimler falan filan .

Baya bi yorgunluk olacak bunları 1 gün hatta 7 saat içinde yaşamak istemiyorsan sende erkenden gidersin .

arkadaşım iyi güzel diyorsunda bu işler senin dedigin gibi olmuyor mesela ben kırkagaçta yapacagım 5000acemi er yetiştiriliyor 5000taneside senin gibi düşünse en azından 4000akıllı insan düşünse tıklık tıklım olur orası ama öyle degil silüste senin katılacagın tarih yazar mesela bende 23 şubat katılacagım tarih yazıyorlar eşit şekilde bölüyorlar kiminkine 21 yazar 22 yazar 23 yazar buda kalabalıgı önlemek içindir sen silüsteki tarihten önce kışlada kaydını yaptıramazsın bildigim kadarıyla önceden gelirsen kalmak için senden devlet bi miktar para alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: 3kx3lans

beyler bende iç güvenlik egitim ve tatbikat merkez komutanlık 40. piyade alay komutanlıkgı ısparta varmıdır burdan ileşime geçelim varsa

burası piyade ile aynı yermi oluyor . sülüsü yarın almaya gidecem zaten .

hatta burada öyle diyor doğrudur herhalde aynı yer . :Dhttp://tr.wikipedia.org/wiki/40._Piyade_Er_E%C4%9Fitim_Alay%C4%B1

aynı yermiymiş kardeş ben daha almadım sülüsüde ondan merak ettim ekletşm senş iletişime geçelim

• Görevli memur bana ayın 26'sında birliğine katılacaksın dedi. Ne erken ne de geç olmasın tam 26'sında orada ol dedi. Başka arkadaşlara 23 falan demiş niye böyle farklı herkesin?
  • Bana da 23ünde katılacaksın dedi ama ben 22 şubat için biletleri aldım.22 şubatta teslim olsam ceza mı vericekler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 14 Şubat 2011; 12:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

hayır ceza vermezler 21-23 arası sevk

Tşkler sağol.

Bu arada sülüs almak için halıcıoğluna gidecekler varsa erken gitmelerini tavsiye ederim.Sıraya girdikten 10dk sonra arkama baktığımda 100den fazla insan vardı Kalem götürmeyide unutmayın
  • bugün sülüsü almaya gittim ve yine alamadım.burdaki şubede sistemde nereye düştüğüm gözüküyo ama sülüs vermiyo.sonra yerli şubemi aradım NİSAN dedi.moral denen bişey kalmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantopcu1989

bugün sülüsü almaya gittim ve yine alamadım.burdaki şubede sistemde nereye düştüğüm gözüküyo ama sülüs vermiyo.sonra yerli şubemi aradım NİSAN dedi.moral denen bişey kalmadı bende.

Bulunduğun yer şimdi gidiyosun diyor fakat yerli şube Nisan'da diyor.. O nasıl iş öyle E-Devlet'den baktın mı ?
  • Arkadaşlar ben de sülüs ü aldım bana dedilerki erken gidemezsin 24 ünde orda olacaksın dediler bende 24 ünde orda olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.