yok kardesim kimse ögremedi herhalde sabah kadar pc basındayım ogrendıgımde yazıcam....
amq hemen neresi cıktıgını ogreneyım diye sifre aldık gitti bızım 1 lira
kohşşşş yatttttt bence yalan oldu bu gece adranil seviyem baya düstü oysaki 1 saat önce tavan yapmıstı.uyumak da mantıklı ama gelde uyu şimdi
ya dostlar kaç aydır sizi takip ediyorum dayanamadım bugün artık üyelik aldım yeter asal yeter al benide askere yeter:D sıtkı sıyırdım sonunda :D
Şubelerdeki telefon ve insan trafiğini önlemek için mesai saatleri başlamadan açıklamalarını tahmin ediyorum. Ama bu ne zaman olur bilmiyorum.
uyku girmiyor gözüme napsam gidip subenın orda mu dursam artık içim içime sıgmıyor.:D
walla şubeler resmen başından sallıyo yoğunluk olmasın die gözünle şahit oldum hele izmir tepecik askerlik şubesi sorma gitsin allah düşürmesin
A tertip giderim inş bi an önce gidip gelelim hayırlısıyla
2. sigara paketi bitmek üzere ama hala siftah yok kuru çeşme
quote:
Orijinalden alıntı: aytun88
ya dostlar kaç aydır sizi takip ediyorum dayanamadım bugün artık üyelik aldım yeter asal yeter al benide askere yeter:D sıtkı sıyırdım sonunda :D
İyi hoş üyelik almışsında sevk yeri burda değil e-devlette açıklanacak .. Şaka bir yana sıyırma derim . Sıyırmaları gerecek biri varsa oda insanı strese sokanlardır.
çok doru ya yarın koşarak pttye gidip hemen şifremi alcam bu arada forum son dakkalarda 91/1 subat türbesine döndü herkez bi dilek yazıp bağlıyor
e devlet E YETER ARTIK BE KARDESİM ASINDIR DIYE YAZI CIKARDI.SOK OLDUM NE CEVAP WERECEMI SASIRDIM İÇİME ATIYORUM BUNUDA:)
BU E-DEVLETİN AÇIKLIYCAĞI FALAN YOK.YATIYORUM YATAĞA UYKUDA YOK.4 Ü DEMESELERDİ BARİ BU GECE RAHAT UYUYABİLSEYDİK.ŞEBEK GİBİ BEKLİYOS HALA
en iyisi şubede sabahlamak siftahı yaparız :D
bu gidişle sabahı edicez
e devletten nerden bakıcaz o kadar karışık yapmışlar ki bulamıyorum bi türlü açıklanacak bölümü
giitim bugun acıklanıyor dıye aldım şifremi 9 dan beri pc basındayım beklıye beklıe öldum 6 gule nargile içtip stresden yerimde duramıyorum
izmirde olan varsa hadi gidek tepecik askerli şubesinin önüne hem muhabbet olur zaman gecer artık bu saatte tepecikte ne muhabbeti olcağı belli hem gitmeden yükümüzüde atarız
SUAN HANGIMIZIN NEREYE DUSTUNU BILEN BIRI VAR.WE SUAN SUBATTA GIDENLERIN NEREYE DÜSTÜGÜ BELLİ.AMA SUAN BILMIYORUZ ACI OLAN BU