Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.820
Cevap
0
Favori
124.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardesim kimse ögremedi herhalde sabah kadar pc basındayım ogrendıgımde yazıcam....
  • amq hemen neresi cıktıgını ogreneyım diye sifre aldık gitti bızım 1 lira
  • kohşşşş yatttttt
    bence yalan oldu bu gece adranil seviyem baya düstü oysaki 1 saat önce tavan yapmıstı.uyumak da mantıklı ama gelde uyu şimdi
  • ya dostlar kaç aydır sizi takip ediyorum dayanamadım bugün artık üyelik aldım yeter asal yeter al benide askere yeter:D sıtkı sıyırdım sonunda :D
  • Şubelerdeki telefon ve insan trafiğini önlemek için mesai saatleri başlamadan açıklamalarını tahmin ediyorum. Ama bu ne zaman olur bilmiyorum.
  • uyku girmiyor gözüme napsam gidip subenın orda mu dursam artık içim içime sıgmıyor.:D
  • walla şubeler resmen başından sallıyo yoğunluk olmasın die gözünle şahit oldum hele izmir tepecik askerlik şubesi sorma gitsin allah düşürmesin
  • A tertip giderim inş bi an önce gidip gelelim hayırlısıyla
  • 2. sigara paketi bitmek üzere ama hala siftah yok kuru çeşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytun88

ya dostlar kaç aydır sizi takip ediyorum dayanamadım bugün artık üyelik aldım yeter asal yeter al benide askere yeter:D sıtkı sıyırdım sonunda :D

İyi hoş üyelik almışsında sevk yeri burda değil e-devlette açıklanacak .. Şaka bir yana sıyırma derim . Sıyırmaları gerecek biri varsa oda insanı strese sokanlardır.
  • çok doru ya yarın koşarak pttye gidip hemen şifremi alcam bu arada forum son dakkalarda 91/1 subat türbesine döndü herkez bi dilek yazıp bağlıyor
  • e devlet E YETER ARTIK BE KARDESİM ASINDIR DIYE YAZI CIKARDI.SOK OLDUM NE CEVAP WERECEMI SASIRDIM İÇİME ATIYORUM BUNUDA:)
  • BU E-DEVLETİN AÇIKLIYCAĞI FALAN YOK.YATIYORUM YATAĞA UYKUDA YOK.4 Ü DEMESELERDİ BARİ BU GECE RAHAT UYUYABİLSEYDİK.ŞEBEK GİBİ BEKLİYOS HALA
  • en iyisi şubede sabahlamak siftahı yaparız :D
  • bu gidişle sabahı edicez
  • e devletten nerden bakıcaz o kadar karışık yapmışlar ki bulamıyorum bi türlü açıklanacak bölümü
  • giitim bugun acıklanıyor dıye aldım şifremi 9 dan beri pc basındayım beklıye beklıe öldum 6 gule nargile içtip stresden yerimde duramıyorum
  • izmirde olan varsa hadi gidek tepecik askerli şubesinin önüne hem muhabbet olur zaman gecer artık bu saatte tepecikte ne muhabbeti olcağı belli hem gitmeden yükümüzüde atarız
  • SUAN HANGIMIZIN NEREYE DUSTUNU BILEN BIRI VAR.WE SUAN SUBATTA GIDENLERIN NEREYE DÜSTÜGÜ BELLİ.AMA SUAN BILMIYORUZ ACI OLAN BU
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.