Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.820
Cevap
0
Favori
124.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ögrenen varsa buradan yazsın :)
  • Acaba gitmiyormuyuz

Sevk Edilecek Eğitim Merkezi
    Hakkınızda herhangi bir sonuç bulunmamaktadır.
  • Şubat celp i % 90 olan arakdaşlar bakarsa daha iyi olacak. Çünkü benim şüpheli olduğu için açıklanıp açıklanmadığını anlayamıyorum çünkü herhangi bir sonuç yoktur diyor :)
  • Sabaha kaldık
  • arkadaşlar sayfa değişti

Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

yükleme filan var galiba..
  • Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

yükleme çalışmaları başladı...

HAYIRLISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

Acaba gitmiyormuyuz

Hakkınızda herhangi bir sonuç bulunmamaktadır.

semih cumhuriyetinde gönüllü askerlik yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: taraftar59

Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

yükleme çalışmaları başladı...

HAYIRLISI

Bende hala sonuç bulunmamaktadır diyor

Hakkınızda herhangi bir sonuç bulunmamaktadır
  • Aynen bende de hala ( Hakkınızda herhangi bir sonuç bulunmamaktadır ) yazıyor :S Bize mi garezi var bu sitenin yoksa..
  • Sonuç yok yazacağına Şubat celbi çıkmamıştır dese de kesin olsa bu nasıl iş.
  • Arkadaşlar Paylaşıyorum milli savunma bakanlığından gelen cevabı sizinle Garanti gidiyorum şUbatta

MİY : 5010- 228 -11/ASAL D.Er İşl.Ş.YSDCST.Ks.
    21 Ocak 2011
    KONU : isim vermim cezası varmış ’ın
    Bilgi Edinme Talebi.

SAYIN, isim Vermiyim cezası varmış :=)

İLGİ : (a) 09 Ekim 2003 tarihli ve 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu.

(b) 19 Nisan 2004 tarihli ve 2004/7189 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik.

(c) isim Vermimde Ceza yemiyelim’ın 06 Ocak 2011 tarihli Bilgi Edinme Başvurusu.

1. İlgi (a) Kanun ve ilgi (b) Yönetmelik kapsamında yapmış olduğunuz bilgi edinme başvurusu ilgi (c) ile alınmıştır.

2. Şubat 2011 celbinde sevke tabi bulunmaktasınız. Sınıfınızı, birliğinizi ve hangi grup olarak sevk edileceğinizi en yakın askerlik şubesinden veya internet aracılığıyla PTT şubelerinden alacağınız şifre ile e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden 04 Şubat 2011 tarihinden itibaren öğrenebilirsiniz.

3. Bilgi edinme talebinize verilen cevabın; ilgi (a) Kanunun 29’uncu ve ilgi (b) Yönetmeliğin 42’nci maddesinde yer alan “Kanunda ve bu Yönetmelikte belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde erişilen bilgi ve belgeler ticari amaçla çoğaltılamaz, kullanılamaz, erişimi sağlayan kurum ve kuruluştan izin almaksızın yayınlanamaz. Bu madde hükmüne aykırı olarak erişilen bilgi ve belgeleri ticari amaçla çoğaltanlar, kullananlar veya yayınlayanlar hakkında kanunların cezaî ve hukukî sorumluluğa ilişkin hükümleri uygulanır” hükmü doğrultusunda değerlendirilmesi gerekmektedir.

Rica ederim.

(İMZALI)
    Nurettin DUMAN
    Personel Albay
    ASAL D.Bşk.Yrd.

• arkadaşlar yarın saat 17 gibi açıklanacakmış, geçen sene de öyle olmuş. Siteyi çökerteceksiniz hiç uğruna
  • yaw bune abi ya stresten patlıcam simdi. (HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SONUÇ BULUNAMAMIŞTIR) :(
  • hadi be arkadaşş hadi be arkadaşşşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

arkadaşlar yarın saat 17 gibi açıklanacakmış, geçen sene de öyle olmuş. Siteyi çökerteceksiniz hiç uğruna

Bizlerden başka girene haram olsun :)
  • duyuru mu oldu yarın 17:00 da açıklanacağına dair acaba ?
  • Açıklandı beyler vietnam 4. piyade tugay komutanlığına düşmüşüm görevim er ryan'ı kurtarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

Açıklandı beyler vietnam 4. piyade tugay komutanlığına düşmüşüm görevim er ryan'ı kurtarmak

Bende 2. piyade alayı Filistin..
    Polatla beraber çatışacakmışız
  • şubem safranbolu 4 gönderiyo ama tercihim şubattı sanırım yaşdan dolayı uygun buldular :) bide taa eylülde muayne oldm ben
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.