Şimdi Ara

90Tl'ye alınabilicek basketbol ayakkabısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 tlye alıcabilicek basketbol ayakkabısı bakıyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

• maxuma

• Başka önerisi olan mesela istanbul beşiktaş civarlarında outlet falan ?
  • Adidas Superstar klasik beyaz
  • Gelibolu'da T-Mac'lerden biri 90 liraydı ama onun da yeri ters
  • merter'de adidas outlet var, orda bulabilirsin..

ykm, boyner, çetinkaya gibi mağazalarda bazen çok iyi fırsatlar olabiliyor, arada bakmak lazım.. birşeyler düşürebilirsin..

ve tabi outlet'in merkezi güneşlidir.. oraya da bi uğra derim
  • Geçen sene Reebok'ta bir kampanyadan 85TL fiyata RB-711 FLU almıştım. Gayet rahat, kullanışlı bir modeldi. Şu anda günlük ayakkabı mahiyetinde kullanıyorum ama aldıktan sonraki ilk 6 ay boyunca basketbol sahasında hiç üzmedi. 6 aydan sonraki tek sorunu da çöktü tabanı, o sebeple gündelik kullanıma geçirdim.

Tabii ilk olarak Merter'deki Adidas Outlet'e bakmakta fayda var.

http://img517.imageshack.us/i/20286154.jpg/

Bahsettiğim ayakkabı bu. Bendeki tamamen siyah ama farklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 15 Ekim 2009; 0:18:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barniyani
  • http://www.spormarketim.com/kategori-321-basketbol.html

nike nin birsürü modeli var bütçene uygun
  • Merterdeki Adidas Outlet'e git,bir sürü model çıkarırlar önüne.Hemen yanında da Sportive var.Oraya da uğra.
  • Aynı zamanda pendikde E-5 yolundan giderken sağ tarafda Adidas outlet var ve burası Türkiyeye gelecek yeni ürünlerin ilk önce tanıtıldığı merkezdir. Yani Numune ürünlerin geldiği yer ve sadece 42 numara ayakkabılar bulunuyor. Fiyat her modelde aynı 2 sene önce 72 liraydı Ayrıca sadece ayakkabı yok her ürün var. Yalnız gelen partiler hemen tükeniyor onu çok sıkı takip etmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.