< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 22 Nisan 2025; 0:25:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9070 XT mi 4070TI SUPER mi? 5070 ALINDI

-
-
9070xtnin rakibi 5070 veya 5070ti bence 9070xt iyi bir model bulursanız saphire nitro gibi fln aynı fiyatlara gelirse iyi model amdlerde kolaylıkla ikinci elde satılır ayrıca daha 4070tidan iyi bir gpu
-
Maalesef Nitro alamıyorum. Pulse modelini alabilirim ancak 36 bin. Nvidia almak biraz apple kullanmak gibi hissettiriyor. Evet f/p sayılmaz ama elden çıkarmak isteyince joker gibi bozdurması kolay oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani öyle ayrıca dlss gerçekten rakipsiz ancak 9070xt nin yerine 5070ti almanız lazım 4000 serisini alsanız bile ne zaman satacaksınız o var
-
Var mı farklı fikirleri bakış açıları olanlar arkadaşlar?
O konuda biraz haklısınız 2 sene kullansam nvidia 6 bin serisi çıksa bu sefer hepten geri kalmış gibi olur. AMD çok söven eden var yazılım vb olarak o yüzden kararsızım hiç kullanmadım amd
Ben Şuanda kullanıyorum RX9070XT'yi şuanlık Driverlar olsun yazılım olsun hiçbir sıkıntısı yok hafif bir de overclock yaptım şahane çalışıyor 4k yüksek ayar performansı da aşırı tatmin edici. Sadece oyun için alacaksanız tavsiye ederim ama Render almak istiyorum Video editlemek istiyorum derseniz 5070ti çok daha iyi olacaktır.
-
Bütçe varsa 5070ti veya 5060ti bakabilirsin 5070ti 9070xtden iyi 5060ti yeni çıktı senin için çok fark yoksa 5060ti saf güçte geride am dlss açınca farkı kapatırken fark atar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçe olmadığı için bu iki kartı sordum zaten hocam. DLSS açmayan, Ray Tracing’in görünüşte hiçbir şey fark ettirmeden boşa fps kaybı yaşattığını düşünen biriyim aynı zamanda. Dediğim gibi 4070TI SUPER’i düşünmemin tek sebebi AMD tarafının yazılımından vs çekiniyor olmam.
5060ti düşünmüyorum çünkü yine 128 bit veri yolu ile öldürdüler kartı. 4060ti nasıl 16 gb’ı asla kullanmıyorsa 5060ti da öyle olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 19 Nisan 2025; 22:45:20 >
5070ti bütçem yok hocam. 4070ti super ya da 9070xt alacağım. Yarın alacağım kartı az zamanım kaldı. Video render gibi işlemlerde ne gibi bir dezavantaj yaratır 9070xt?
Dlss kullanmıyorsan 9070xt.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci el almayı düşünmüyorsan 9070xt kesinlikle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay görüntü yazılımına para vermeyin 9070xt alın geçin
Sıfır alacağım hocam amd önyargım var biraz. Düz 5070ler 30 lira gibi. En ucuz 9070xt 36 bin. Düz 5070 nasıldır 12 gb?
Hocam fps %1’e düşüyor ikidebir diye şikayetler okudum yorumlarda şu an kullandığım 4060ti’da bile yok bu sorunlar
Nvidia dan şaşma derim RTX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4rkBB -- 20 Nisan 2025; 18:3:19 > -
Düz 5070 alt klasmanda bir kart, haliyle konuya dahil etme gereği duymuyorum. 9070 xt ile ilgili pek bir olumsuz yorum görmedim yabancı forumlarda ama bu kadar şaibeli bakıyorsan 5070ti ile aralarında 5 bin tl fark var, bütçeni zorlayabiliyorsan kafanda soru işareti kalmamış olur. Yoksa 9070 xt al geç, sürekli sorun ararsan illaki bir şeyler bulursun.
4070 ti süper aldığınızı varsayalım. Bir sonraki upgrade yapmak istediğinizde 6000 serisi çıkmış olacak ve kartı satmak istediğinizde para etmeyecek. Şu anda 3000 serisinde olduğu gibi. 5070 ti için yeterli bütçeniz yoksa benim tercihim bir önceki nesil yerine güncel 9070 xt olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 20 Nisan 2025; 22:43:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4070 ti al geç hocam hiç bulaşma amd'ye. Kendim 6900 xt kullanıyorum bilgisayar kendi kendine kapanıyo ekran kararıyor mavi ekran geliyo bazen karttan duman çıkıyo. Hiç bulaşma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 20 Nisan 2025; 19:53:20 > -
Haklısınız hocam. Düz 5070 bile adından dolayı daha rahat satılır muhtemelen. Ben amd eledim ya 5070 ya da 5070TI alacağım. 9070XT 30 bine satılmış ilk çıktığında şu an en ucuz 36 bin küsür o kadar para verip en ufak driver sorunu yaşarsam saymaya başlarım. En azından düz 5070’in galax palit gibi modelleri 28-29 bin. Ufak tefek sorun olursa neyse çok para vermedim falan derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- opengl mi directx mi
- gigabyte garanti sorgulama
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- g sync nasıl açılır
- intel iris xe graphics
- vsync nedir
- nvidia h100
- fsr nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- işlemci sıcaklığı ölçme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X