Şimdi Ara

90000 tl ye kadar araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Audi A4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 29 Mayıs 2009; 22:13:07 >
  • Dodge Nitro. KAMPANYALI 73.000 tl
  • ben honda accordu çok beğeniyorum. çok karizma bir araç. Başka bir arkadaşta 80.000 TL ye kadar D sınıfı araç sormuştu. ona Saab 9-5 vector önerdim. onuda düşünebilirsin. O topicte Saabtan bahsettim okuyabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

alfa romeo 159 1.9jtd distinctive plus qtronic 85000 lira civarına geliyor.

kendime ekleme yapayım aracın bakımı 20000km'de bir veya bir yıl. sizin yapacağınız yıllık km'de 20000km olunca yılda bir bakımla işi kurtarırsınız.
  • 1-C-180

2-Passat-1.8
  • quote:

owww o arabanın ikinci elleri ne öyle yaaa :D 2007 20 bin km'desini 35-40 arası bulmak mümkün çok düşük
  • 316i'de Kasa kaldırıyor bir şekilde, fakat daha ötesine de pek geçmiyor. Kötü değil ama performans olarak 318d veya C180K gibi araçlar ile hiç alakası yok. E90 gibi bir araca çok yakışmıyor, araba biraz fazla kendi halinde oluyor. Ha beklentiniz yüksek değilse sorun da yaşamazsınız tahminim.

Bence biraz daha performanslı ve tat verebilecek motorlara bakın. Mesela benzinli de Audi A4'ün 1.8L TFSI'ı çok başarılıdır. Hem cimridir, hemde çok hızlı devirleniyor, performanslıdır. C180K ile karşılatırırsak oldukça iyi. BMW'nin 318d'si otomatik şanzıman ile çok çok başarılı. Akıcı, keyifli, az yakıyor, E90 biraz dar bir araba ama kullanımı gerçekten çok keyiflidir.

Motor dışında genel olarak A4'ü E90'dan tabi yeni olmasının da etkisi ile biraz daha iyi bir otomobil olarak buluyorum ben, showroomda öyle en azından.

Passat CC'de CLS tarzı görünüm dışında pek bir numara yok gibi. Uzun vadede de demode olabilir, sonuçta bir VW olacak kalacaktır. Std Passata pek bakmayın, beklediğim gibi bir -Kalite hissi- ben daha hiç alamadım Passattan. Teknolojik ama estetik anlamda çok başarısız bir alet bana kalırsa. Kaba ve donuk.

Açıkcası bende bu aralar eğer alacaksam BMW ile Audi arasında gidip geliyorum, muhtemelen 318d alacağım ama, size de tavsiyem o yönde.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

quote:

owww o arabanın ikinci elleri ne öyle yaaa :D 2007 20 bin km'desini 35-40 arası bulmak mümkün çok düşük

söylediğim araç buhttp://www.sahibinden.com/hatasiz_full_159_1_9_dizel_auto_store-66WQQaXQQ14494671WQQpXQQdisplayitem evet pek tutulmuyor ama yol tutuşu sınıfının en iyisi. bide bilmediğim bişeyi gördüm arka taraf için ayrı klima ayarı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 30 Mayıs 2009; 22:21:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

quote:

donanımı falan pek iyi değil onların, baktım beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedcy

eğer kasa kaldırıyorsa bmw 3.16 premium donanımlı alınır mı?

eger otomatik vites sart degilse ilk tercih bmw 3.16 olmali zaten. yok otomatik vites olmasi lazim diyorsaniz ikinci elde temiz Volvo S80'ler var... bu paranin hakkini verecek tek arac s80'dir bence. millet mercedes C demis ama kullanmadan hatta icine bile binmeden nasil oyle diyorlar sasiriyorm. ic mekani biraz cirkin acikcasi c serisinin. zaten mercedes c ile bmw 3'u deneyen birinin tavsiyeye ihtiyaci yoktur. makyajli 3 serisi daha onde.

Ancak benim en onemli tavsiyem sene sonunda cikacak olan Volvo S60'tir. aceleniz yoksa mutlaka bekleyin sonra pisman olmayin.
  • AUDİ A4 1.8 TFSI BEYAZ RENK+PANORAMİK CAM TAVAN-?- VEYA SUNROOF
    VW PASSAT CC 1.8 TSİ 160 HP ŞEKER BEYAZI+PANORAMİK CAM TAVAN...

quote:

Orjinalden alıntı: speedcy

Arkadaşlar 90.000 tlye kadar sıfır araç düşünüyorum. 37 yaşındayım ve aracı en az 6 yıl kullanmayı düşünüyorum. Yılda 20.000 km yapıyorum. ne önerirsiniz?
    mercedes c180k avantgarde, 1.6 156hp
    bmw 3.18 dizel 2000 cc 143 hp
    vw Passat 2000 TDI 170 hp
    vw Passat cc 1.8 160 hp TSI
    Audi A4 1.8 tTFSI
    Honda Accord 2000cc 157 hp
    Başka araç önerileri de olablir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.