Şimdi Ara

9000-15000 arasi klimali en mantikli arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biraderim arac ariyor.elinde 89 toros sw var.parkederken adam kas yapti.boyle kullanimi rahat bizi sanayiye sokmayacak masrafi cikti mi zorlamayacak 9000-15000 tl arasi arac ariyoruz.klimali tercihimizdir.nedir en mantiklisi?yorum yapanlara tesekkurlerimi sunar iyi mutlu bir yil dilerim.arkadaslar butcemiz 15000 tl oldu en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 3 Ocak 2018; 10:13:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ladaya hararet problemi var diyen usta dükkanı kapatıp gitsin. Arabaya antifriz yerine musluk suyu koymadıysa, trigerle beraber devir daim değişmişse, termostat orjinalse ve hortumlarda patlak çatlak yoksa samara haharet yapmaz. Bu saydıklarım hangi arabada olursa olsun hararet yapar. Özellik sadece su koyarak su kanallarının kireç tutarak tıkanması en büyük hararet sebebidir.
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Biraderin bahsettiğin fiyat aralığında araç aramıyor. Heyecan arıyor. Bu paralara masraf çıkarmayacak araç hayali bile zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Merhaba,
    Biraderin bahsettiğin fiyat aralığında araç aramıyor. Heyecan arıyor. Bu paralara masraf çıkarmayacak araç hayali bile zor.

Hocam birkac exel vectra tipo gorduk o yuzden bu araclari oneren arkadaslar belki olur diye bekledik.

• Piyasasını tam bilmemekle beraber 90 model civarı corolla olabilir hocam.

• Bütçeyi biraz daha arttırıp felicia bakmanızı tavsiye ederim.

• bende araştırıyorum aynı fiyatlarda
    lada samara temiz 1999 model üstünde enjeksiyonlu bulunabilir
    broadway 1999-1993 arası pek de temiz olmayan broadway bulunabilir
    spring bulunabilir 1994-1996 temiz bulunabilir
    doğan şahin kartal bulunabilir önemli olan s motorulu olması ama yakıtı biraz fazla olduğu için ben eledim

bence en mantıklısı lada samara parçası bulunuyor yakıtı az yürütme maliyeti düşük ve enjeksiyonlu
  • Tofaş olur. Tempra, uno, tipo..

Corolla bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motoru degisen arac alinir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Dacia solenza bakın,üzerine 2-3 daha koyup 2004-2005 model klimalı tek airbagli bulunuyor motoru cliodaki motor tipi pek hoş değil ama bence o paraya en iyi araç.

• O fiyatlara yerli otomobil yada çevrenizde ustası olan zamanında çok satmış araçlara bakınız. Tofaş Renault, Lada olabilir. Mümkün olduğunca mekaniği iyi araçlara bakınız.

Bizim bir akrabada proton var yakıtı yedek parçası vs gayet uygun Ankara'da ustası da yedek parçasıda bolca mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Bütçeyi biraz daha arttırıp felicia bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam daha onceki araclari 1.3 glxi feliciaydi.aracin fan problemi vardi hararete meğilliydi.en son bu hararetten ust kapak contasi yakti.alt takim cabuk dagiliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bende araştırıyorum aynı fiyatlarda
    lada samara temiz 1999 model üstünde enjeksiyonlu bulunabilir
    broadway 1999-1993 arası pek de temiz olmayan broadway bulunabilir
    spring bulunabilir 1994-1996 temiz bulunabilir
    doğan şahin kartal bulunabilir önemli olan s motorulu olması ama yakıtı biraz fazla olduğu için ben eledim

bence en mantıklısı lada samara parçası bulunuyor yakıtı az yürütme maliyeti düşük ve enjeksiyonlu

Lada samaranin yazin hararete megilli oldugunu biliyorum.rus arabalari kisin cok iyi ama yazin pek degil.sogutma problemi mevcut.

• Şahin öneririm

• Arkadaslar hyundai exel gorduk tipi de fena degil.bu araci taniyan var mi?

• Hocam bulabilirseniz Twingo tavsiye ederim.97 model ful bakımsız olanını 2 sene kullandım sadece radyatör sorun çıkardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Ladaya hararet problemi var diyen usta dükkanı kapatıp gitsin. Arabaya antifriz yerine musluk suyu koymadıysa, trigerle beraber devir daim değişmişse, termostat orjinalse ve hortumlarda patlak çatlak yoksa samara haharet yapmaz. Bu saydıklarım hangi arabada olursa olsun hararet yapar. Özellik sadece su koyarak su kanallarının kireç tutarak tıkanması en büyük hararet sebebidir.
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Lada ucuz diye hor kullanılan bakım yapılmayan bir arabadır. Arabanın ırzına geçip sonra da adını kötüye çıkarıyorlar. Çinden gelen ucuz yedek parça yerine yerli ve ya orjinal parça kullanımı da arabanın ömrünü uzatır.
    Tüm Ladacılara selam olsun.
  • 5 tane Hyundai Excel sahibi oldum. O paraya ondan sağlam araba yok. 1.5 GLS olanı yani hidrolik direksiyon 4 cam otomatik çok çok rahat arabadır. Ben Torosa 12 sene bindim. Excel Torostan sonra pamuk gibi gelir. Öyle parçaları da pahalı değildir. Hararetin hsini bilmez.

• O fiyata araba kalmadıki.Elindeki arabaya binsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Ocak 2018; 13:27:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sürattrage

Ladaya hararet problemi var diyen usta dükkanı kapatıp gitsin. Arabaya antifriz yerine musluk suyu koymadıysa, trigerle beraber devir daim değişmişse, termostat orjinalse ve hortumlarda patlak çatlak yoksa samara haharet yapmaz. Bu saydıklarım hangi arabada olursa olsun hararet yapar. Özellik sadece su koyarak su kanallarının kireç tutarak tıkanması en büyük hararet sebebidir.

Tamamen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrkmlal61

Hocam bulabilirseniz Twingo tavsiye ederim.97 model ful bakımsız olanını 2 sene kullandım sadece radyatör sorun çıkardı.

Tesekkurler hocam.fakat twingolar tek kapiydi galiba.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.