Bildirim
90 TYT YAPANLARIN BILE +70 AYT YAPMASI SORUNSALI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
11 days left -
Eskiden 30kdan 5bine 10bine çekenlerle aynı işte abartılacak bir şey yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aytnin bu kadar hayvani puan verdigini keske daha once kesfetseymisim.
93 tyt 61 ayt var.Ah keske soyle bir 65 olaydi bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birkaçı dışında pek inandırıcı gelmiyor -
Gercekten benide korkutuyor bu adamlar
Böyle bir başlık açtım hemen 70+ lar bastı burayı da basarlar 104 tyt 65 ayt obp 91 kaç k gelir
AYT ortalama çalışmayla 70’in üzerine çıkılabilecek bir sınavdı. Tek zorlayan Matematikti . Matematikte’de sürenin fazla olması zorluğu azalttı. Bu seneki sıralamalar hiçbir LYS sistemine benzemeyecek . 2010 gibi gelse dahi öpüp başımıza koymalıyız .
Bu neden bir sorun oluyor anlamadim. Sınava calisirken tamamen ayt odaklı çalıştım. Çözdüğüm tyt denemesi sayisi 4 ya da 5tir ama aytde deneme sayımı bilmem. Aytye yuklenince sosyale hic vakit kalmadı, haliyle tamami bos. 90 net kacinilmaz oluyor. Troll demek hoşunuza mi gidiyor acaba?
Benim sorun deme sebebim siralamalara yonelik.Cunku ayt cok daha fazla puan veriyor.Gayet mantikli bir strateji yapmissiniz.
hocam bunu 3 senede çözmen gerekirdi, eskiden de ygs %28 lys %72 değil miydi zaten ? -
Hayir yuzde 40a yuzde 60.
Ama tytde 1 soru 1.3 puan aytde 1 soru yaklasik 3 puan.
Ben tytyi kotu yaparim diye korkudan son ana kadar ikisine birlikte calistim.
Eski ygs lys mantigi olsa 3 ay paso ayt calisirdik.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ygs-lys mantığı da 40-60 açıklanıyordu ama hesaplamalarda ygs nin %30 u geçmediği çıkıyordu her sene, yine aynı olacağı görüşündeyim bu sene -
O bana sehir efsanesi gibi geliyor.Gecen yil keloglan 7-8klik lys yapmasina ragmen ygs yuzunden mf3u 20k geldi.
Gelsin de kendisi bahsetsin durumdan biraz.Ama adam 70kdan 20kya cekti bir de o var tabi.
Benim de oyle tytde heyecan yaptım 88, ayt yapmam gereken neti yaptım 75
Gecen sene de ygs 45k lys 27k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neymar jr 10 -- 19 Temmuz 2018; 13:41:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
değil hocam,2016 da 20k lardan 2kya çeken çocuk vardı, geçen sene bildiğin gibi herkesin beklediğinden çok düşük geldi,80k idi hatırladığım kadarıyla kelin ygs si, 80k dan 7-8 e çekmek için 70 mat lazımdıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38
O bana sehir efsanesi gibi geliyor.Gecen yil keloglan 7-8klik lys yapmasina ragmen ygs yuzunden mf3u 20k geldi.
Gelsin de kendisi bahsetsin durumdan biraz.Ama adam 70kdan 20kya cekti bir de o var tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 19 Temmuz 2018; 13:40:53 > -
Hocam puan kaç?
494hesaplıyorum hocam obp düşük biraz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ayt çok ileri atmış sizi benim de 496 inşallah ilk 5k olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- yineleme nedir
- apotemi zorluk derecesi
- hava trafik kontrolörü maaş
- trigonometrik fonksiyonların türevi müfredatta var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X