Say sıralama tahmini? Devlet diş istiyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 13 Temmuz 2022; 22:48:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Say sıralama tahmini? Devlet diş istiyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 13 Temmuz 2022; 22:48:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 x 0.8 demek iyimserlik değil ki hocam asıl 2019 demek iyimserlik. 2019dan kötü geleceği belli de ilk 30kda 2020 kadar da kötü gelmez bence. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
28k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam niye ya ben 34k alışmıştım hatta siz öyle dediniz diye eczacılık bile aklımdn geçti hala geçiyor bile diş gelirse bana sürpriz olacağını düşünüyorum Kimse troll falan demesin kötümser olan kişiler bana böyle yaptı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakalım ne olacak inşallah güzel sıralama gelir ikimizede özellikle sana çok iyi çalışıyordun inşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 x 0.8 demek iyimserlik değil ki hocam asıl 2019 demek iyimserlik. 2019dan kötü geleceği belli de ilk 30kda 2020 kadar da kötü gelmez bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
39320 |
23-24k arası gelir bence. |