Bildirim
90 model E200 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Temizi bulunursa her türlü mercedes derim. Bütçenizi bilmiyorum fakat yerinizde olsam bir kac bin daha fazla verip 93 ile 95 arasında üretilen beyaz motorlu olanlardan tercih ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fethi ahmet
Temizi bulunursa her türlü mercedes derim. Bütçenizi bilmiyorum fakat yerinizde olsam bir kac bin daha fazla verip 93 ile 95 arasında üretilen beyaz motorlu olanlardan tercih ederdim.
Silindir sayisi 6 mi 4 mu hocam. Ha bir de lpg ile kullansam sikinti olur mu çekiş konusunda? Malum eski araçlar.
konuyu ben de takip ediyorum. Açıkçası babam mercedes olayına kafayı takmış durumda. Yeni model bişey almaya kalksak 80-100 bin tl vermek zorundayız. dolayısıyla eskilere bakıyorum ben de. -
4 silindir hocam. 136 hp diye biliyorum. Lpgyle sıkıntı çıkaracağını sanmam. Benzinli binen kolay kolay bulunmaz zaten o araçlara. 93-95 arası olanlar enjeksiyonlu motor. Eskileri karbüratörlü.
e36nin ic tasarimi yeter
Temiz e36 diye birşey yok e200 daha mantıklı.
E200 parçalarına baktım da bizim eski hyundai accentin parçalarıyla aynı fiyatta.
İyi gibi geldi bana.Alınır yani E200.Ancak kullanıcı varsa forumda yorumlarıyla açıklarsa çok makbule geçer. -
Müteahhit kasa mercedes en sevdiğim
Ama gittikçe yaşlanıyorlar temizini bulmak zorlaşmaya başladı
1993-1995 arası mercedes e serisi lpg de son derece sorunsuzdur
1993 ile 2001 arasında kompresor olmuyanlarda aynı motor kullanıldı 2000cc ve 136 beygir
mümkünse bütçeyi artırıp w124 ün makyajlı kasasından bulun
motorun kmsinin çok bir önemi yok ancak kasanın diri olmasına dikkat edin ve pas olup olmağını dikkatlice kontrol edilmeli
şu an w210 nun avangarde kompresor makyajlı kasasını kullanıyorum 2000 model 50-65 arası piyasası var temizleri nin kesinlikle sıfır çoğu araca değişmem
17 yaşında araç olmasına rağmen trim sesi yok araç da
mercedeslerde sunroof , otomatik vites ve kasa temiz olsun gerisi mühim değil -
W124 efsanedir. Iyi durumda bulursaniz alin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
konuyu ben de takip ediyorum. Açıkçası babam mercedes olayına kafayı takmış durumda. Yeni model bişey almaya kalksak 80-100 bin tl vermek zorundayız. dolayısıyla eskilere bakıyorum ben de.
0 mercedes ile 2000 model özellikle 95 model öncesi mercedesler arasında inanılmaz fark var.
şimdikiler reno motorlu kullan at kısa ömürlü ürünler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X