Şimdi Ara

90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
4
Favori
296.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mevzuyu bende araştırıyorum uzun zamandır , prefabrik istiyorum ama kalabalık aile oldugumuz için 2 katlı yapmak gerekiyor.2 katlılardada üst kattan çok ses geliyormuş.

Tekirdağ tarafında arsamız var 350 m2 onu satıp fethiyeden birşeyler mi alsam , alsamda betonarme evi hangi mütehhait e güvenip yaptıracaksın.Her seferinde bu adımları düşünüp vazgeçiyorum :)

Senin prefabrik gayet hoş duruyor tam 2-3 kişilik.
  • arkadaşlar,

bilginize ihtiyaçım var
    foseptik Çukuru açtırmam gerek.
    ancak ev ypacağım yerde usta yok.

aklıma şöyle bir fikir geldi.
    İnternette 1 tonluk IBC Tanklar var.
    2 el fiyatları 150 TL civarı.

Altını kare kare delikler açsam ve toprağa kendim gömsem.(kazarak)
    ve bağlantıyı yapsam beni idare edermi?

Nihayetinde yazları sadece hafta sonları kullanacağım bir yer burası.

90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir?

Sonradan buldum buyrun;https://tekras.ru/tr/water-and-sewer/installation-of-a-drainage-pit-choice-of-the-type-of-the-discharge-pit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 6 Nisan 2018; 12:29:54 >

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Buna gerek yok hocam. Sanayiden eski sac varillerden alıp ağzını açıp toprağa göreceksin. Bağlantılarını yapacaksın. İşini fazlasıyla görür. Kazdigin cukura büyük taşları yerleştireceksin ki çökme olmasın ve suyu toprak emsin. Ben bahçeme yaptım çok güzel oldu ve ucuza geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydin33

Buna gerek yok hocam. Sanayiden eski sac varillerden alıp ağzını açıp toprağa göreceksin. Bağlantılarını yapacaksın. İşini fazlasıyla görür. Kazdigin cukura büyük taşları yerleştireceksin ki çökme olmasın ve suyu toprak emsin. Ben bahçeme yaptım çok güzel oldu ve ucuza geldi.
    yok hocam

120 cm capında rögar aldım kapağı ile birlikte
    boyuda 2 mt. kazdırıp onu koydum.

rögar : 420 tl kapağı 65 tl.
    çok uyguna geldi ve bayağı sağlam oldu.
    www.ozsahinprefabrik.com.tr
    400 Bad Request
    https://www.ozsahinprefabrik.com.tr/muflu-beton-boru-2/#

• evi diktiniz sanırım. hayırlı olsun. Herşey dahil Kaça maal oldu acaba ? ve resimleri görebilirmiyiz?
  • Üç yıl önce açılmış konuya ek.... Tek katlı ev hayali kuran çok arkadaşlarım var...Bilgi vereyim... 6 ay önce Sivas ta kardeşim tek katlı ev yaptırdı.... Taban betonu dahil hepsi 80 bin lira hesapladılar 125 bin lira tuttu...Yığma bina....Kolonlar yok...Beton tavan tuğla duvarların üzerinde duruyor...Ve çok güzel tabana , duvarlara , çatıya yalıtım yaptılar....2 +1 evin toplam M2 si için 90 dediler ufak tefek eklerle 110 M2 oldu....Arsa parası yok... Bahçenin içine evi oturttular...… Tamamı yapıldı bitti..Güzel bir ev oldu... 2. sınıf inşaat.. Kötü değil... Çok çok lüks değil...Tam oturulacak ev...Allahım hayırlı etsin.......Ben olsam hiç uğraşmam... Çelik konstrüksiyon evi hazır getirip koyarım.....20 - 30 tane plan var... Seçip alıyorsun..50 binle 150 Bin arası plana göre fiyatları var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 1 Ağustos 2019; 0:10:47 >

• ChipKamyonu C kullanıcısına yanıt
    Arsa Hariç 34k mal oldu..

bunun içinde
    1-30m2 prefabrik
    2-20 m2 kaydirma
    3-Logar
    4-Ön taş duvar
    5-Su tesisatı
    6-Bahçe yel

dahil.

ama şimdi fiyatlar baya bir artmiş.
    sadece 30m2 prefabrik ve nakliyesi için 30k istiyorlar.

90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir? 90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir? 90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir? 90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir? 90 m2 Tek Katlı Betonarme ev maliyeti nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 1 Ağustos 2019; 9:4:29 >

• arkadaslar, bu betonarme iskeletin basit bir hesabi yok mu, sadece kaba insaat olarak.
    100 m2 mesela kac tane kolon kac ton demir lazim uzerine de iscilik ekleyince ,
    sadece bu maliyetin ne kadar tuttugunu arastiran var mi?
    betondan kabaca temel tavan ve kolonlar oyle asiri bir maliyeti olmamasi lazim 100 m2 icin.
    detay bilen var mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_falcon_x

arkadaslar, bu betonarme iskeletin basit bir hesabi yok mu, sadece kaba insaat olarak.
    100 m2 mesela kac tane kolon kac ton demir lazim uzerine de iscilik ekleyince ,
    sadece bu maliyetin ne kadar tuttugunu arastiran var mi?
    betondan kabaca temel tavan ve kolonlar oyle asiri bir maliyeti olmamasi lazim 100 m2 icin.
    detay bilen var mi acaba ?
    Merhaba bunun için bi sonuç elde ettiniz mi ?
  • kqkle K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

bakın bu adamı takıp edin bütün videolarını izleyin yeni güncel rakamlar var.
    kafanızda yapılacak ev içi rakamları oluşturuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kqkle

Merhaba bunun için bi sonuç elde ettiniz mi ?

Alıntıları Göster
    benim kabaca hesabım : (evin m2) x 1000 TL..
    ibrahim vuralyoutube
    Müstakil ev maliyeti 2.bölüm #müstakilevyapimi #köyevimaliyeti #bageviyapacaklaratüyolar
    https://www.youtube.com/watch?v=kygvMvIWgn4&t=677s

bu videonun 8.34 dk sonrasını izleyebilirsiniz.
    2 katlı 96 m2 dublex bir evin kabaca maliyeti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 27 Mayıs 2020; 21:36:14 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.