Bildirim
90 LVL HERA KARAKTER TANITIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu aralar car tanıtımı pek meşhur olduda ben neden böyle bişe yaptığınızı anlamadım güç gösterisimi dicem o kadar mükemmel charlar görmedik yoksa yüksek miktarda para veren olursa satarım derdindemisiniz bilmiyorum ama bakalım hayırlısı. -
Char Güzel , Ama PredatorS guild master ı için aynı şeyi söyleyemeyecegim , üç kuruş için o kadar zaman beraber oldugu adamları bi kalemde sildi .. Daha dogrusu arkadaşları onu sildi .
Neyse orasını daha fazla kurcalamayalım =).
Gerçektende güzel char az biraz eksiği var onlarda tamamlanırsa çoh datlu char olur
Bu aralarda bu tanıtım konularda pek bi popüler oldu -
Güzel char keyfini çıkarman dileğiyle -
Resimler
[simage]http://img517.imageshack.us/img517/1115/sro2008072723371545mj3.jpg [/simage]
-
saol resimleri ayarladığın için kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: nightdeath
Bu aralar car tanıtımı pek meşhur olduda ben neden böyle bişe yaptığınızı anlamadım güç gösterisimi dicem o kadar mükemmel charlar görmedik yoksa yüksek miktarda para veren olursa satarım derdindemisiniz bilmiyorum ama bakalım hayırlısı.
bence sebebi bulunmus oldugumuz bölümün KARAKTER TANITIMI / resimler/videolar olmasından olabilir -
Haklısın :) -
up -
Güzel Char yazmadan geçemicem -
Güzel çhar güle güle hatta kahkaha ata ata kullan -
upupupu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X