Şimdi Ara

90 lvl boost - meslek sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 7-8 yıl önce bırakmıştım oyunu ama şimdi tekrar başladım. oyunun dinamikleri bile değişmiş.. hunter mana kullanmıyor, dibindeki adama bile ranged vuruyor vs vs vs.

neyse sormak istediğim şey, lvl 60'dan sonra boost yapılırsa meslekler de fulleniyormuş sanırım.
    peki herhangi bir sınır var mı?

örneğin lvl60 yaptım charı. ama meslek skilleri hala 1.
    yine de 600 yapıyor mu? yoksa minumum 150 yapcaksın ordan sonrasını full yapıyor gibi bir durum varmı?

teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_shiwa

Merhaba,

Ben yaklaşık 7-8 yıl önce bırakmıştım oyunu ama şimdi tekrar başladım. oyunun dinamikleri bile değişmiş.. hunter mana kullanmıyor, dibindeki adama bile ranged vuruyor vs vs vs.

neyse sormak istediğim şey, lvl 60'dan sonra boost yapılırsa meslekler de fulleniyormuş sanırım.

yine de 600 yapıyor mu? yoksa minumum 150 yapcaksın ordan sonrasını full yapıyor gibi bir durum varmı?

teşekkürler şimdiden.

sınır yok, meslekleri al 1'de bırak, karakteri level 60 yap, boostladığın zaman meslekler de fullenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Orijinalden alıntı: emre_shiwa

Merhaba,

teşekkürler şimdiden.

sınır yok, meslekleri al 1'de bırak, karakteri level 60 yap, boostladığın zaman meslekler de fullenir.

Teşekkür ederim..

• aynen öyle meslek kasmak aşırı kolay huntera bi leatherworking kasayım dedim 0 skimmingle her canavarı yüzüyodum acaba benmi yanlış hatırlıyorum ama öyleydi :D
  • 1-60 demek rahat 1 gün demek loom varsa. Yoksa zaten eziyet hiç ugraşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.