Şimdi Ara

90 lVin Lord Yarkanı (SAYTAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaza doğru geleceği söylenen 90 lvin uniquesi Saytan, Daha önce 1-2 defa verilmişti fakat izlemeyenler olabilir güzel video izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 20 Şubat 2008; 1:31:53 >

• saol paylaşım için ben görmemiştim yanlız şu uniqelerin oyunda daha farklı olmasını düşünüyorum hep mesala kolay kolay kesilmemeli ve her baba yiğit yanına yaklaşamamalı ve biraz daha uğraştırmalı oyuncuları bence , örneğin yarkan bir doğuyor millet hura pata küte dalıyor 2 dkk da kesiliyor halbuki en üst uniqe şöle bir koydumu oturtmalı milleti ki zevki olsun
  • karizma uniqe miş aca kaç milyon canı vardır bunun _?_
  • bn izlemıstım daha once ama guzel paylasım izleyemeyenler ıcın guzel olur.
  •  90 lVin Lord Yarkanı (SAYTAN)

Shenasiden alıntıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Shenasiden alıntıdır...

Ah ah ne günlerdi
  • evet verilmişti ama iyi oldu tekrar izledik.Emeğine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum.... ayrıca video çok güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

saol paylaşım için ben görmemiştim yanlız şu uniqelerin oyunda daha farklı olmasını düşünüyorum hep mesala kolay kolay kesilmemeli ve her baba yiğit yanına yaklaşamamalı ve biraz daha uğraştırmalı oyuncuları bence , örneğin yarkan bir doğuyor millet hura pata küte dalıyor 2 dkk da kesiliyor halbuki en üst uniqe şöle bir koydumu oturtmalı milleti ki zevki olsun
  • quote:

saol paylaşım için ben görmemiştim yanlız şu uniqelerin oyunda daha farklı olmasını düşünüyorum hep mesala kolay kolay kesilmemeli ve her baba yiğit yanına yaklaşamamalı ve biraz daha uğraştırmalı oyuncuları bence , örneğin yarkan bir doğuyor millet hura pata küte dalıyor 2 dkk da kesiliyor halbuki en üst uniqe şöle bir koydumu oturtmalı milleti ki zevki olsun

Legend 7 ile Ksroda yeni cave açıldı ve 105 lv uniqesi çok zorladığı söyleniyor
    Bencede zor olması gerekiyor uniq 105 lv max lv ise 100 , aradaki 5 lv fark can yakabilir
    Lord yarkanı 3-5 kişi toplanıp kesebiliyoruz fakat 105 lik öle 3-5 kişinin harcı değil gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 20 Şubat 2008; 12:01:07 >

• cünüp status %20 reduced
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

quote:

Legend 7 ile Ksroda yeni cave açıldı ve 105 lv uniqesi çok zorladığı söyleniyor
    Bencede zor olması gerekiyor uniq 105 lv max lv ise 100 , aradaki 5 lv fark can yakabilir
    Lord yarkanı 3-5 kişi toplanıp kesebiliyoruz fakat 105 lik öle 3-5 kişinin harcı değil gibi görünüyor

faori unqiem bu süper bence

• quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

faori unqiem bu süper bence

ewet benimde
  • 90 lv ne zmn geliyo
  • legend 7 deki cave chin tomb daki cave mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

legend 7 deki cave chin tomb daki cave mi?

evet
  • şüper yaa
  •  90 lVin Lord Yarkanı (SAYTAN)

yukarıda da görüldüğü gibi ezük bir canavara benzesede,unique unique dir
  • Shenasiden esinlenilmiştir:)
    quote:

Orjinalden alıntı: SaD_SouL

• quote:

Orjinalden alıntı: P@TL!C@N

Shenasiden esinlenilmiştir:)
    quote:

Orjinalden alıntı: SaD_SouL

http://forum.donanimhaber.com/m_19671344/tm.htm

• saol süper videolar :D cok feci gecirioLar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.