Şimdi Ara

90 level da ne yapıcağını bilememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 level oldum ama şu an ne yapıcagıma dair bi fikrim yok item dizip pvp yapmak istiyorum item levelim 480 civarı ne yapıcağımı bilmiyorum yardım ederseni sevinirim

• Timeless isle 'a gidiceksin.Gerisi gelir.
  • Battlegrounda gir, honor topla. Daha sonra honor pointle pvp seti al. Ardından arena yaparak conquest topla, conquest seti al. Daha sonra arena veya rbg yaparak rank yükseltmeye bak.

Honor kısmını ortadan çıkarıp boost alarak direk conquest kısmına geçebilirsin. Tabi şu an bütün bunlar için çok geç denilebilir çünkü paketin sonu geldi, pek bir şey bilmeyen birisi daha yeni öğrenmişken her şey bitecek ve tekrar level olayı, ardından üstte saydığım evreyle karşılaşacaksın.
  • Pvp yapıcaksan bg gir call to arms güzel şuan ona gir sırf honor kas gear topla içerde ezilebilirsin dert etme win lose karışık gider bu böyle honorla gearları topla daha sonra reforge ile statlarını toparla gemler bas bul birisini beraber arena girin rank için değil win alıp conquest kasmak için merak etme yenilince kaybettiğin birşey yok bu yüzden sen win alıp cp kasmaya bak sonra onlarla arena gearlarını al aynı sekilde reforge gem hazırsın ister arena akarsın ister zevkine bg girersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum 2 ay sonra yeni paket geliyo ama en azından oyunun mantığını çözmek istiyorum şimdi pvp yapıp honor mu kasmam lazım yani 1300 honorum var şu an
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    pvp setini nereden alabilirim @Ywizzle
  • Pvp setlerini mop haritasının kun-lai summit bölgesindeki surların üstündeki vendorlardan alıyosun. İlk önce kendine bi guild bul pvp yapan ve adam arıyan guildler var chatten cok rahat bulursun guildekilerden yardım veya onlardan destek al.
    Bg falan yapma honorla ne işin var 522 itemi napıcan full cons capın acık ver parasını kendını boostlat goldun yoksada gold al 550 gearını diz sonra kafa rahat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.