Benim çocukluk dönemime denk gelmişti o yıllar,korkarak aydınlık için 1 dakika karanlık haberleri filan izlemiştim.Hey gidi günler.90'ların siyasetçileri de başkaydı,hepsi nevi şahsına münhasır insanlardı.Erbakan,Ecevit,Demirel...Şimdi hiçbir şey o kadar renkli değil
87lyim ben 7-8-9 yaşlarımdakiler gayet net hatırlıyorum ama hepsini
vay anasını
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
87lyim ben 7-8-9 yaşlarımdakiler gayet net hatırlıyorum ama hepsini
vay anasını
Ben daha küçüğüm ben bile hatırlıyorum çoğunu,demek ki 90'ların ikinci yarısı daha renkliymiş
vay babasını o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
Ben daha küçüğüm ben bile hatırlıyorum çoğunu,demek ki 90'ların ikinci yarısı daha renkliymiş
hade læ hatırlıyormuş(: 7o'lerin siyasetçilerini tuttun 9o'lı yaptın rahmetli özalı gece gece ters çevirdin mezarında
okan çok güzel program yapmış
hakan peker e aşıktım o dönemler
quote:
Orjinalden alıntı: Ten_Don
quote:
hade læ hatırlıyormuş(: 7o'lerin siyasetçilerini tuttun 9o'lı yaptın rahmetli özalı gece gece ters çevirdin mezarında
Şimdi hacı durum şöyle,Demirel dediğin adam 60'lardan beri var.Özal 80'lerde ortaya çıkıyor.Demirel,Erbakan yasaklı zaten 80'lerin başında.Benim demek istediğim 90'larda Çankaya'daki adam ve Meclis'tekiler renkli adamlardı.Onların cemaziyülevvelini de biliriz de o ayrı mesele
bu tür programları justin.tv'den takip etmeyi seviyorum yanda ki mesaj kutusunda dönen muhabbetler gereksizleri aratmıyor
quote:
bu tür programları ****'den takip etmeyi seviyorum yanda ki mesaj kutusunda dönen muhabbetler gereksizleri aratmıyor
bu tam olarak nedir
quote:
quote:
bu tür programları ****'den takip etmeyi seviyorum yanda ki mesaj kutusunda dönen muhabbetler gereksizleri aratmıyor
bu tam olarak nedir
bu dediğim yıldızlı kısımben orayı koyu yapacaktım,olmuyor