Şimdi Ara

%90 Analiz %10 Şans. ( 31.01.2012) 55.00 ORAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonuç:1/2 veya 0/2 ORAN:0/2:20.00----1/2:55.00

Sahasında zorlu bir rakiple karşı karşıya gelecek manu, bu tip karşılaşmaları seven bir takım ise Stoke.Vidic ve Ferdinand'in yokluğunda dağılan manu defansını zorlayıp ikinci yarıda golleri bulup öne geçebilir..

Swansea - Chelsea

Lampard,Kalou,Drogba,Santos,Terry Chelsea'de bu golcü oyuncuların olmaması oyuna yansıcaktır.Swansea'nın akıcı forveti Terry'nin yokluğunda Chelsea kalesini havalandırabilirler.

Sonuç:Çifte Şans 10 ORAN:ÇŞ:10: 1,85----MS1:4.00

Milton Keynes - Sheffield Wed

Sheffield Wednesday bu maçta gol olup yağacak gibi.Zorlu bir karşılaşma Sheffield gol yollarında iyi performans sağlayan ve düşseler bile baskıyı bırakmayan bir takım.Milton, Stevenage maçında yaptığı defans taktiğini tekrarlarsa Sheffield fark bile atabilir.

Sonuç: 2 ORAN:2,80

Kendi analizimdir.Herkeze Bol Şanslar Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessuageKlemor -- 31 Ocak 2012; 22:44:31 >

• Swansea-Chelsea ve Milton-Sheffield maçlarına katılıyorum.Alternatif arayanlar Chelsea maçı TGS2-3 , Milton maçı ÜST.
  • swansea evinde oynadığında hep oynamışımdır ya gol atara yada çifte olarak hiç bir zaman yatırmadı.Ama şimdi güvenemedim gerçi chelasenin geçenki kupa maçını izledim bu kadar korkak bir oyun tarzı yok.Penaltı olmasa maç uzar hatta kaybedebilirlerdi bile.Onun için ben alt oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessuageKlemor

Manchester United - Stoke

Sahasında zorlu bir rakiple karşı karşıya gelecek manu, bu tip karşılaşmaları seven bir takım ise Stoke.Vidic ve Ferdinand'in yokluğunda dağılan manu defansını zorlayıp ikinci yarıda golleri bulup öne geçebilir..

Swansea - Chelsea

Lampard,Kalou,Drogba,Santos,Terry Chelsea'de bu golcü oyuncuların olmaması oyuna yansıcaktır.Swansea'nın akıcı forveti Terry'nin yokluğunda Chelsea kalesini havalandırabilirler.

Sheffield Wednesday bu maçta gol olup yağacak gibi.Zorlu bir karşılaşma Sheffield gol yollarında iyi performans sağlayan ve düşseler bile baskıyı bırakmayan bir takım.Milton, Stevenage maçında yaptığı defans taktiğini tekrarlarsa Sheffield fark bile atabilir.

abi ben manu macında stoke citye handikapla yener dedim olurmu acaba yani stoke 2-0 önde başlıcak ? 1.80 oranı vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: trugur62

quote:

Orijinalden alıntı: MessuageKlemor

Manchester United - Stoke

Swansea - Chelsea

abi ben manu macında stoke citye handikapla yener dedim olurmu acaba yani stoke 2-0 önde başlıcak ? 1.80 oranı vardı

Alıntıları Göster
    O da başka bir alternatif olabilir. Herkeze bol şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessuageKlemor -- 31 Ocak 2012; 19:06:20 >

• Güncel.

Swensea Geliyor,

Manchester-STOKE- 1/2 dedim= İy- 1-0

Milton-Sheffield United- İy- 1-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessuageKlemor -- 31 Ocak 2012; 22:43:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31,795 Oran. 00:00'da Burdayım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.