Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 lüyüm, ilkokul meslek lisesi, önlisans, farklı işlerde çalışıyodum falan derken baktım olmayacak dgs ye sıfırdan 2 yıl hazırlandım. Şimdi ege üni. EEM 2. Sınıftayım 4 yıla mezun olurum heralde, hayırlısı.
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Demek istedigim okullar size sadece diploma kazandiriyor. Her bolumde oldgundan daha fazla kendizi gelistirmeniz gereken bir bolum. Okulu cok dert etmeyin. Kazanmasida bitirmeside cok kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 94lüyüm,

üni'yi kazandığım sene haybeden hazırlık okudum, son sınıfa geçtiğimde okulu bıraktım, bölüm okul öncesi öğretmenliğiydi, şuan normalde mezundum yani,

şimdi çocuk gelişimi okuyorum, 3.sınıfım, muhtemelen atanamayacağım ve işsiz kalacağım ama olsun, bu ülkede kimin geleceği parlak ki,

kısaca muhtemelen benden de bir şey olmayacak,
  • Umut verdin hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Umut verdin hocam teşekkürler

1.5 yıl önce yazmışım o yorumu. Biraz geç değerlendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

quote:

92liyim, evliyim, stajyer avukatım, bebek bekliyorduk ama bebeğimizi kaybettik :(
    Bize de nasip olur inşallah evlat sahibi olmak.

Temmuz 2015 te yazmışım bu mesajı, şimdi 6.5 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa

Hocam yakalamışken işin içinde olan ve büyüğüm birine sormak isterim. Normal bir üniversitede hukuk okumak mı yoksa boğaziçinde tarih ve yanında bir bölüm daha mı okumak sence hangisi daha mantıklı ?

Avukatlık piyasası nasıl maaşlar durumlar savcı hakim olmak çok mu zor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

92liyim, evliyim, stajyer avukatım, bebek bekliyorduk ama bebeğimizi kaybettik :(
    Bize de nasip olur inşallah evlat sahibi olmak.

Temmuz 2015 te yazmışım bu mesajı, şimdi 6.5 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa

Hocam yakalamışken işin içinde olan ve büyüğüm birine sormak isterim. Normal bir üniversitede hukuk okumak mı yoksa boğaziçinde tarih ve yanında bir bölüm daha mı okumak sence hangisi daha mantıklı ?

Avukatlık piyasası nasıl maaşlar durumlar savcı hakim olmak çok mu zor ?

Normal bir üniv.de hukuk okumak diyorum çünkü hukuktan mezun olduğunuzfa iibf mezunlarının yapabildiği her mesleği de yapabilirsin, onların girme hakkı olduğu her sınava senin de girme hakkın olur yani hukuk iibf yi de kapsar mesela bunu herkes bilmez

Hukuk olarak hakim savcı avukat noter olma hakkın okur ki ben avukatım ve noterliğe başvurdum sıra bekliyorum

İibf olarak iktisat işletme siyaset kamu uluslararası ilişkiler uluslarası ticaret vs mezunlarının yapabildiği her mesleği yapma hakkın olur

Avukat olarak serbest avukatlık yapabilrsin kurum avukatlığı yapabilirsin bir hukuk bürosunda çalışabilirsin avukatlıktan hakimliğe sınavla geçiş yapabilirsin (5 yıl şartı var) sadece CMK avukatlığı yapabilirsin (benim 6buçuk aylık bebeğim var sadece cmk avukatlığı yapıyorum ücretler biraz düşük ama kızımdan ayrılmamak ve hayatımı idame ettirmek için iyi oluyor)

Hakim savcılık sınavı zor kazanırsan mülakatları da geçersen akademiye başlıyorsun 2 yıl eğitimi var o da maaşlı eğitim bitince kura çekiliyor hakim ya da savcı oluyorsun kurada ne çıkarsa 3-4 yılda bir tayin var ama tayincilik bana göre değil

Hukuk harika bir bölüm kıymetini bilene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 26 Aralık 2016; 1:09:09 >

• 90 lıyım.
    2.5 sene oldu mezun olalı elektrik-elektronik müh.
    askerlik bitti 1,5 yıldır çalışıyırum
  • 93 lüyüm, 5. senem mezun olmaya çalışıyorum
  • 92 liyim 2. Üniyi okuyorum 3. Sınıfım burdan afyondaki mustafaya selamlarımı gönderiyorum.
  • 91 liyim nisan 2017 de 5 senelik devlet memuriyetimi doldurcam. bekarım askere gitmedim dışardan universite bitirmeye çalışıyorum (spor yönetimi).
  • Selamlar beyler,

92 doğumluyum, 2015 Eylül'de elektronik ve haberleşme mühendisliğinden mezun oldum. Bir senedir özel bir şirkette çalışmaktayım.
    Askerlik yok, yüksek lisans yaparız bahanesiyle henüz evlenmedim. 6 senelik ilişkim var, bi kaç seneye o da olur inşallah.
  • 91liyim. Okulu bitireli 1.5 sene oldu. İstanbulda metro inşaatında mühendisim. Okulu normal sürede bitirmeyin uzatın. En sonuna kadar öğrenci kalın. Sonrası sarpa sarıyor
  • Vay be bende kendimi genç hissediyordum. Şaka maka orta yaşa gelmişim 84 lüyüm.
  • 90 lıyım.üni biteli baya oldu.askerlik te geldi geçti.uzunca bir süredirde özel bir firmada finansmancı muhasebeci olarak çalışmaktayım.sanki 50 senedir aynı iş yerinde aynı hayatı yaşar gibiyim.zaman kavramı hızlı işlemiş bende.bir sıkıntım şuan evlilik birini bulupta o işide halledersek artık önümüzdeki maçlara bakacağız.biran önce hayata hem evlilik hem iş olarak atılmak çok önemli.o 25 30 larda okuyanlar çok geç kalmış durumdalar.kimse geç değil yok normal diye milleti kandırmasın.30 yaşında evlenen biri çok geç kalmıştır.erkek 25 i geçirmeden evlenmeli yaş geçtikçe evlilikte çoluk çocuk işleride zorlaşıyor hayata tahammülün kalmıyor olmayan tahammüllede eşine çoluğa çocuğa zor yetişiliyor.işin özü herşey zamanında güzel zamanı geçirirsen yakalamak zor oluyor.
  • 90 doğumluyum. İstanbul Aydın Üniversite'sinde Bankacılık ve Sigortacılık okudum önlisans olarak. Şuanda babamla birlikte memleketimiz Ordu'da fındık ticareti yapıyoruz. 3 senelik evliyim, 1,5 yaşında kızımız var. Çok şükür keyfimiz sıhhatimiz yerinde. Yaşadığım hayata şükrediyorum.
    Bu da ben :www.instagram.com/cemskl90
  • 90 lıyım Elektrik mühendisiyim yeni başladım işe henüz evlenemedik. Babamda bu sene vefat edince evin yükü bize kaldı 3 tane benden küçük kız kardeşim var bakalım artık hayat devam ediyor
  • 91 liyim. Evliyim 5 aylık. 5 yıldır bir fiil çalışıyorum. Özelden devlete kendimi zorda olsa attırabildim. 1.5 yıldır belediyede çalışıyorum. 25 yaşında evlendim. Eşim kafa dengi aynı hayatı aynı kafalarda yaşayabildiğimiz için ben mutluyum. Fakat Şu anki maddi durumum olcağını bilseydim evlenmezdim. Birşey yapmaya kalkıyosun x2 bir organizasyona gideceksin x2 veya erkek arkadaşlarınla tatil, festival, organizasyon vs yurt dışı yurt içi biyere gitcen evde bırakıp gidemiyorsun beraber gitsen aynı ortamı yaşayamıyosun. Gitsen maddiyat x2 oluyor biraz sıkıntılı o açıdan. Düzen açısından evlilik güzel birşey fakat kendi başınıza aklı başında biri olursanız aynı düzeni yakalayabilirsiniz. Değişik ya anlatılmıyor işte ama bu işte bu pozisyonda oluıp maddi gücüm bu şekilde olcağını bilseydim evlenmezdim.

İş anlamında 5 yıl çalıştım 4 firma değiştirdim. Rönesans gibi büyük bir inşaat firmasından ayrıldım en son. Özel sektör çok bela bir hal aldı çalışmak artık çok zor. Ama çalışmadanda olmuyor. Üniversitelerinizi uzatabildiğiniz kadar uzatın. Okurken okul bitsin diye uğraşıyorduk mezun olduk keşke okula dönsek diyoruz. Bu ülkede çalışmak ta zor okumakta.

• 91liyim iktisat mezunuyum organize sanayide bölümümle alakasız bir işte çalışıyorum geçici olarak.Bu sene nasipse subaylığı denicem..
  • 94'lüyüm,3 senedir devlet memuruyum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.