Şimdi Ara

### 90 / 1 Tertip | Yavaş Yavaş Yerler Belli Oluyor.Listeler Hazırlanıyor. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
0
Favori
65.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByLnT89

SELAM ARKADAŞLAR BEN 08.02.1989 DOGUMLUYUM 2007 YILINDA LİSEYİ BİTİRDİM NORMALDE 2009 ASKERE GİDECEKTİM TESCİL ETTİRDİM 2011 YILINA KADAR TESCİLİM VAR AMA BEN 19 EKİM 2009TESCİLİMİ BOZUP ASKERE GİTMEK İSTEDIGIMI ASKERLİK SUBESİNE BİLDİRDİM ORDAN BANA BU KAGIDI VERDİLER

ASKERLİK BİLGİLERİ
    CELP DÖNEMİ:2010 ŞUBAT
    SON YOKLAMA TARİHİ:05.09.2008
    GRUP NUMARASI:
    STATÜSÜ:ER
    ASKERLİK KARAR MADDESİ:28
    MEZUN OLDUGU OKUL:GENEL LİSE

MEZUNİYET TARİHİ:07 09 2007
    MESLEGİ:
    MUHTEMEL SEVK TARİHİ:21.02.2010

YAZIYOR BEN SİMDİ SUBATTA KESİN GTCEKMİYİM YOKSA ASKERİYE OYALAR MI BENİ
    ALLAH RIZASI İCİN BİRİ YARDIM ETSİN KAC AYDIR UYUYAMIYORRR

ŞİMDİDEN HERKESE TSK EDERIM

üstadım boşuna canını sıkmıssın sen kesın askere gıdıceksın ... Bende 1987 dogumluyum 2 yıllık bıtırdıkten sonra acıktan tamamlıcaktım olmadı sonra 9 aralıkda muayene oldum aynı bılgıler benım kagıttada yazıyor...Bızler Devre kaybı oldugumuz ıcın bekleme durumumuz yok 2-3 gun ıcınde apar topar toplananlar var.Şunu dıyebılırsın benım bolgem subat almıyor onuda gec bende ist./kadıkoy mayıs alıyor ama hangı subenın hangı donem alacgı 1990 dogumlular ıcın gecerlı DK lar ılk tertıp gıder.Hazırlıgını yap...Boşuna takılma

• quote:

UZUN LAFIN KISASI KAGITTA YAZAN MUHTEMEL SEVK TARİHİ SADECE FORMALİTE Mİ???

aynen öle.şubat 21 e kadar askerlikle ilgili bir işin yok yani yapabileceğin bişey.adı üstünde askerlik durum belgesi.şubat 10 dan sonrayı beklicen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumtobum

quote:

SELAM ARKADAŞLAR BEN 08.02.1989 DOGUMLUYUM 2007 YILINDA LİSEYİ BİTİRDİM NORMALDE 2009 ASKERE GİDECEKTİM TESCİL ETTİRDİM 2011 YILINA KADAR TESCİLİM VAR AMA BEN 19 EKİM 2009TESCİLİMİ BOZUP ASKERE GİTMEK İSTEDIGIMI ASKERLİK SUBESİNE BİLDİRDİM ORDAN BANA BU KAGIDI VERDİLER

ASKERLİK BİLGİLERİ
    GRUP NUMARASI:

MESLEGİ:

üstadım boşuna canını sıkmıssın sen kesın askere gıdıceksın ... Bende 1987 dogumluyum 2 yıllık bıtırdıkten sonra acıktan tamamlıcaktım olmadı sonra 9 aralıkda muayene oldum aynı bılgıler benım kagıttada yazıyor...Bızler Devre kaybı oldugumuz ıcın bekleme durumumuz yok 2-3 gun ıcınde apar topar toplananlar var.Şunu dıyebılırsın benım bolgem subat almıyor onuda gec bende ist./kadıkoy mayıs alıyor ama hangı subenın hangı donem alacgı 1990 dogumlular ıcın gecerlı DK lar ılk tertıp gıder.Hazırlıgını yap...Boşuna takılma

kardeşim subesi şubat gönderenler bile ne zaman gidiceğini bilmiyo boşunamı bekliyoz belki b grubu gidicek nisana kalıcak milletin kafasını karıştırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: vale56

quote:

UZUN LAFIN KISASI KAGITTA YAZAN MUHTEMEL SEVK TARİHİ SADECE FORMALİTE Mİ???

aynen öle.şubat 21 e kadar askerlikle ilgili bir işin yok yani yapabileceğin bişey.adı üstünde askerlik durum belgesi.şubat 10 dan sonrayı beklicen

ya yanılıyorsunuz DK lar ıcın formalıte degıl 1990 dogumlular ıcın ek bır erken sevk mazeretı yoksa formalıte çünku bolgelerıne gore celp donemlerınde alınacaklar.Ama 1990 dogumlu oncesı ıcın kesın gıdış olacak...arkadasda 89 lu bende 87 lıyım bızım ıcın formalte degıl kesın gıdılecek

• quote:

Orijinalden alıntı: vale56

quote:

quote:

ASKERLİK BİLGİLERİ
    GRUP NUMARASI:

MESLEGİ:

kardeşim subesi şubat gönderenler bile ne zaman gidiceğini bilmiyo boşunamı bekliyoz belki b grubu gidicek nisana kalıcak milletin kafasını karıştırmayın

Anlatamıyorum galıba DK lardan 3-5 gunde toplananlar var ! Ayrıca uskudar sb sordum bızzat salı gunu gıdıp... DK lar için 22-25 şubat kesın tarıhtır.Ancak Şubat ıkıncı haftası sevk yerlerı bellı olacaktır cevabını aldım...Bizzat yetkılı agızlardan !!!

• ben bizzat yetkili ağızlardan ocakta nereye düştüğünü öğrenenler de duydum kusura bakma.subat celbinde gideceği yüksek ihtimal dorudur ama arkadaş demişki şubattamı gidicem bunun b grubuda var diyorum ve tecil bozduranlar genelde b grubu gider bunu herkez bilir
  • UNİVERSİTEYİ KAZANDIK GİTMEDİK ASKERE GİTMEK İÇİN ...ADAMLAR BİZİ OYALIYORLAR BİRŞEYDE DIYEMIYORSUNNNN ELDEN NE GELİR ALLAH HERKES İCİN HAYIRLISI NE ZAMANZA OZAMAN GITMEYI NASIP ETSIN ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SUBATTA BELLI OLUNCA YINE YAZISIRIZZ HERKESE SIMDIDEN HAYIRLI TESKERELER
  • quote:

UNİVERSİTEYİ KAZANDIK GİTMEDİK ASKERE GİTMEK İÇİN ...ADAMLAR BİZİ OYALIYORLAR BİRŞEYDE DIYEMIYORSUNNNN ELDEN NE GELİR ALLAH HERKES İCİN HAYIRLISI NE ZAMANZA OZAMAN GITMEYI NASIP ETSIN ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SUBATTA BELLI OLUNCA YINE YAZISIRIZZ HERKESE SIMDIDEN HAYIRLI TESKERELER

sen rahat ol arkadasım 22-25 de gıdıceksın...eğer olmassa PM atabılırsın ıstedıgını yazıp rahat ol
  • Ben yeni KD yapıp geldim.İmkanı olan okusun arkadaşlar içeride çok pişman olursunuz ama geri dönüşü olmaz çok arkadaşım vardı üniversite terk yada 2 senelik mezunu çocuklar bitiyodu yani.
  • quote:

UNİVERSİTEYİ KAZANDIK GİTMEDİK ASKERE GİTMEK İÇİN ...ADAMLAR BİZİ OYALIYORLAR BİRŞEYDE DIYEMIYORSUNNNN ELDEN NE GELİR ALLAH HERKES İCİN HAYIRLISI NE ZAMANZA OZAMAN GITMEYI NASIP ETSIN ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SUBATTA BELLI OLUNCA YINE YAZISIRIZZ HERKESE SIMDIDEN HAYIRLI TESKERELER

Bekleyıp gorecegız o zaman ,sana ornek werım benım tecılım 31 ekımde bıtmıstı ben 9 aralıkda gıttım muayeneye bana gorewlı subay kacak oldugumu ve 3 gun yol hakkınla gıdersın dedı sonra ne olduysa subat aldık dedı bızzat a yı b yı sordum subat 25 de en gec ordasın dedı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Ben yeni KD yapıp geldim.İmkanı olan okusun arkadaşlar içeride çok pişman olursunuz ama geri dönüşü olmaz çok arkadaşım vardı üniversite terk yada 2 senelik mezunu çocuklar bitiyodu yani.

walla 2 senelıkten sonra aof bıtmedı kısmet artık yapcak bısey yok 2 sene de bosuna bekledık 90-1 gıdıcegız hayırlısıyla...
  • Ya millet hiç futbolcu lisansı ıle askere gıden felan yokmu yada arkadası akrabası ?? bonservısımı aldım yanımda gotureyımmı bı artısı eksisi olurmu? bılgı sahıbı olanlar yazarsa sevınırım
  • daha once bir tanıdıgı yada kendisi muhtemel sevk tarihi aslıp o tarihte askere giden oldu mu onlan varsa bı zahmet yazsın
  • quote:

daha once bir tanıdıgı yada kendisi muhtemel sevk tarihi aslıp o tarihte askere giden oldu mu onlan varsa bı zahmet yazsın

yahu arkadasım 5 kere dedım :) ılk tertıp gıdıceksın daaaaaa 89 lusun bende 87 subat gıdıceksınnn raaht olll yok subem buzaman yok buzaman yok onların hepsı 1990 dogumlular ıcın gecerlı
  • quote:

quote:

daha once bir tanıdıgı yada kendisi muhtemel sevk tarihi aslıp o tarihte askere giden oldu mu onlan varsa bı zahmet yazsın

yahu arkadasım 5 kere dedım :) ılk tertıp gıdıceksın daaaaaa 89 lusun bende 87 subat gıdıceksınnn raaht olll yok subem buzaman yok buzaman yok onların hepsı 1990 dogumlular ıcın gecerlı

kardeş güzel diyosun da 87'li bi arkadaşım kasım için erken sevk talebinde bulundu kabul etmediler :(
  • quote:

Ya millet hiç futbolcu lisansı ıle askere gıden felan yokmu yada arkadası akrabası ?? bonservısımı aldım yanımda gotureyımmı bı artısı eksisi olurmu? bılgı sahıbı olanlar yazarsa sevınırım

arkadasım profosyonel futblcu isen işine yarar yok amatör isen cok cok yetenekli olmadığın surece işine yaramaz benimde var futbol lisansım fakat bir işe yaramıyca için götrmeyi dusunmuorum.
  • göbek ata ata gidilir demişte bir arkadaş(6 ay işsizken) askerlik kolay bir yer değildir hazırlayın kendinizi torunlar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

göbek ata ata gidilir demişte bir arkadaş(6 ay işsizken) askerlik kolay bir yer değildir hazırlayın kendinizi torunlar kolay gelsin

ben dedim. askerliğin kolay biyer olduğunu söylemedim ztn ama 6 ay evde işsiz güçsüz oturunca o zorluğu bile bile gitmeye can atıyo insan. özellikle benim gibi bişeyler yapmadan duramayan bi insansanız bu boş oturuş çok koyuyo adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimiSTyle46

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

göbek ata ata gidilir demişte bir arkadaş(6 ay işsizken) askerlik kolay bir yer değildir hazırlayın kendinizi torunlar kolay gelsin

ben dedim. askerliğin kolay biyer olduğunu söylemedim ztn ama 6 ay evde işsiz güçsüz oturunca o zorluğu bile bile gitmeye can atıyo insan. özellikle benim gibi bişeyler yapmadan duramayan bi insansanız bu boş oturuş çok koyuyo adama.

+1

Sonunda gideceğiz nasıl olsa.
  • Beyler şimdi bende g sınıfı ekskavatör kazıcı yükleyici sertifikası var param olmadığından ehliyete çeviremedim. otomobil ehliyetide var bunları götürüyormuyuz askere kimliğimizi falan ?
    ayrıca bu operatörlük belgesi işe yararmı askerde. bilen yazsın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.