Şimdi Ara

9.sınıf Ortalama Yükseltme Sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 zayıfım var ortalama yükseltme sınavına giricem bana öneride bulunmurusunuz gireceğim dersler tarih biyoloji edebiyat ingilizce mesela kesin çıkabılıcek 1 kaç soru varmı aklınızda yardımcı olurmusnuuz edebiyat ve biyolojide zorlanıyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Tarih Biyoloji Edebiyat kesin geçersin ben sınavlara 4 gün kala tatilden geldim 2 sini kurtardm 2 si kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byghost878

Tarih Biyoloji Edebiyat kesin geçersin ben sınavlara 4 gün kala tatilden geldim 2 sini kurtardm 2 si kaldı :)
    Bende Tarihi geçemedim ucu ucuna hacı edebiyatla biyolojiden tiyolar verirmsin hangi sorular çıktı veya hangi konuları çalıştın ben o 2 dersden zorlanıyorum yüzeysel soryolar çoğu çeyi boşa ezberlemek istemiyorm. pls
  • Temel konulara çalış yani derine inme hoca bize öyle dedi temel konulara çalşn dedi derine fazla inmeyin dedi sende öyle yap :)
  • Tarih ve biyoloji için konu özetleri bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tarihden geçtim edebiyatla ingilizce sınavlarına girmedim hastaydım raporumu verdim yeniden sınav yapıcaklar beni aynı sorularımı sorarlar sınav kağıdını arkadaşdan aldım ona göre ağırlıklı çalışıcam sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.sınıf devamsızlık kalma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.