Bildirim
9.sınıf Ortalama Yükseltme Sınavları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tarih Biyoloji Edebiyat kesin geçersin ben sınavlara 4 gün kala tatilden geldim 2 sini kurtardm 2 si kaldı :) -
Bende Tarihi geçemedim ucu ucuna hacı edebiyatla biyolojiden tiyolar verirmsin hangi sorular çıktı veya hangi konuları çalıştın ben o 2 dersden zorlanıyorum yüzeysel soryolar çoğu çeyi boşa ezberlemek istemiyorm. plsquote:
Orijinalden alıntı: byghost878
Tarih Biyoloji Edebiyat kesin geçersin ben sınavlara 4 gün kala tatilden geldim 2 sini kurtardm 2 si kaldı :)
-
Temel konulara çalış yani derine inme hoca bize öyle dedi temel konulara çalşn dedi derine fazla inmeyin dedi sende öyle yap :) -
Tarih ve biyoloji için konu özetleri bul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tarihden geçtim edebiyatla ingilizce sınavlarına girmedim hastaydım raporumu verdim yeniden sınav yapıcaklar beni aynı sorularımı sorarlar sınav kağıdını arkadaşdan aldım ona göre ağırlıklı çalışıcam sizce ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X