Şimdi Ara

9. Sınıf Kimya Ders Kitabı (2010-2011 Dönemi) ''''BULUNDU'''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim dönemin 9. Sınıf Kimya ders kitabı lazım gençler, malum kıyıda kalan bilgilerden çıkıyor, atmıştım kitabı lazım oldu

Edit:

konu kapanabilir Troll geldi rahatsız etti gidiyor, birincisi 2 yıl önce ilk olarak müfredat değişikliğinde çıkan soruya edilen itirazda ÖSYM nin verdiği cevap aynen benim bildiğim gibi olmakta olup sınavın o yıl mezun olanların müfredatına göre sorulduğunu açıklamıştı. Ayrıca ilk defa bir ÖSYM sınavına giriyor olmamla birlikte doğru bilgiye sahip olan benim, insanları yalan yanlış yönlendiren sensin. ÖSYM sistemini anlamakla iyi üniversite hak edilseydi bu memlekette 4 defa girip 70 neti geçemeyen insanlar olmazdı sanırım ? Ne kadar hak ettiğim tartışılabilir ama seninle bişey yarışına girmeyeceğime emin olabilirsin, ha çok istersen sonuçlar açıklandıktan sonra yarıştırırız ?

Bu arada link isteyenler için, meb'in kabuk uzantısına ait olduğuna göre paylaşmamda herhangi bir telif hakkı söz konusu olacağını düşünmüyorum;

http://www.soruca.com/anasayfa/yazigoster/2012-2013-Ortaogretim-Lise-Ders-Kitaplari-PDF

@fantastik tinerci

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

quote:

Orijinalden alıntı: Ceynt

Yok artık, ben eminim bizim müfredattan soru gelecegine, yoksa suan 9 fizik-kimyada çok uçuk degisiklik yapıldı bizim 11-10 konularindan felan var bence sen yanlış biliyorsun, hatta yanlış bildigine eminim bile diyebilirim

hahahahah :D sınavı 12lere göre hazırlamıyor ösym. TÜM ülke giriyor o sınava ve sınavı hazrılarken ösym sınav yılı geçerli olan müfredatı dikkate alır.

Gerçi banane eski kitapları okuyabilirsiniz beni ilgilendirmez, yıllardır ösymnin sistemini anlayamadıysanız zaten iyi bir üniversite haketmiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceynt -- 13 Mart 2015; 21:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meb'in sitesinde var bütün dersler zaten
  • quote:

Meb'in sitesinde var bütün dersler zaten

Bizim senenin yok 2 gün kaldı hala arayistayim "MEGA YAYINCILIK 9. SINIF KIMYA DERS KİTABI"

Upppp

• dostum valla bende var ama ben kullanıyorum yani ulaştıramam sana
  • eyvallah kardesim yazman yeterli, ben bilgisayar ortamında varsa linki buraya yazar mısınız anlamında demiştim

Upppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceynt -- 12 Mart 2015; 1:45:58 >
  • Ceynt C kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen olayı yanlış anlamışsın sınavda senin kitabından sormayacaklar şuan geçerli olan kitaptan soracaklar. Ki bu yıllardır böyledir, yenilenen kitaba bakım yoksa maazallah direk soru gider

• Yok artık, ben eminim bizim müfredattan soru gelecegine, yoksa suan 9 fizik-kimyada çok uçuk degisiklik yapıldı bizim 11-10 konularindan felan var bence sen yanlış biliyorsun, hatta yanlış bildigine eminim bile diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de var satabilirim.

• sağolsun @palpitation342 bana link verdi

Konu kapanabilir.

• Sen de bana yollayabilir misin linki bro ben de son bir bakayım şu kitaba.
  • link banada pleasss

• quote:

Yok artık, ben eminim bizim müfredattan soru gelecegine, yoksa suan 9 fizik-kimyada çok uçuk degisiklik yapıldı bizim 11-10 konularindan felan var bence sen yanlış biliyorsun, hatta yanlış bildigine eminim bile diyebilirim

hahahahah :D sınavı 12lere göre hazırlamıyor ösym. TÜM ülke giriyor o sınava ve sınavı hazrılarken ösym sınav yılı geçerli olan müfredatı dikkate alır.

Gerçi banane eski kitapları okuyabilirsiniz beni ilgilendirmez, yıllardır ösymnin sistemini anlayamadıysanız zaten iyi bir üniversite haketmiyorsunuz
  • UPPP herkes bilgilensin.
  • quote:

quote:

Dostum suan yanlış biliyorsun yani senin girdigin yılın müfredatına bakmazlar ona bakarsan yazim yanlışları her sene değişiyor.Senin kafaya gore 4 sene önceki yazım yanlısı kurallari geçerli.

• Emple kullanıcısına yanıt
    Kardeş kafan güzelmiş de aynı şeyi savunuyoruz öncd yazdıklarımı bi oku

• quote:

Türkçe için konuşmuyoruz, fizik kimya biyoloji matematik geometri tarih vs vs vs sınava girilen yıl içinde yeni liseye baslayanlarin müfredatı değil liseyi bitirenlerin müfredatı söz konusudur. Konu kapanabilir ve sonuç kesindir

• quote:

quote:

Türkçe için konuşmuyoruz, fizik kimya biyoloji matematik geometri tarih vs vs vs sınava girilen yıl içinde yeni liseye baslayanlarin müfredatı değil liseyi bitirenlerin müfredatı söz konusudur. Konu kapanabilir ve sonuç kesindir

Yeni başlayanların mı? 11.sınıf kitabından da soru gelir 12. sınıf kitabından da. O yıl hangi k,tap geçerliyse o dikkate alınır. KPSS'de de böyledir, YGS'de de LYS'de de. Gerçi bana farketmez sen eski kitapları oku

• Eyvallah kardeşim sağol
  • quote:

quote:

quote:

Yeni başlayanların mı? 11.sınıf kitabından da soru gelir 12. sınıf kitabından da. O yıl hangi k,tap geçerliyse o dikkate alınır. KPSS'de de böyledir, YGS'de de LYS'de de. Gerçi bana farketmez sen eski kitapları oku

Evet burda şuan bunu söylemiş olman içimi gerçekten çok rahatlattı YGSde 11. ve 12. sınıf kitaplarından soru geleceğini mi düşünüyorsun artık nedir bilmem.

KPSS söz konusu olduğunda ise zaten herhangi bir ders kitabı mevcut değil zaten yıllara dağılmış bir şekilde. YGS ve diğer ÖSYM sınavlarını bir tutamazsın çünkü açıkca ÖSYM nin belirttiği şeyler var, sen yeni 9. sınıf fizik kimya kitabını aç oku, konularda anlatılan şeylerin farklı olması değil durum, kitapta YER ALAN KONULARIN farklı olması neyse canım yarın sınavda çıkarsa bu yılın kitabından mı çıkmış benim çalıştığım ESKİ 4 yıllık kitaptan mı çıkmış görürüz

• fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    2011 sanırım
    O yıl ygs kimya da mol ,orbital katmanları falan soruldu
    Çünkü o yıl ki mufredatta 9.sinifta işlendi

Bana hangi 2011 kimya kitabında mol anlatılıyor bulabilir misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.