Şimdi Ara

9. Sınıf için Seçmeli Ders Seçmem Gerekiyor, Yardımcı Olur Musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Ben bu sene Kadıköy Anadolu Lisesinde hazırlık sınıfındayım. 9. sınıf için seçmeli ders seçimi biraz erkene alınmış ve benim de elim ayağıma dolaştı. Benim gelecekteki meslek seçimim -kesin ve net- makine mühendisliği olacak. Mümkünse araba motorları vs. üretmek isterim. Hatta belki Almanca öğrenip, Almanya'da master yaparım ve belki de orada çalışırım. Neyse o kadar ileriye gitmeye gerek yok :) Biz sadece makine mühendisi olacağımı düşünerek hareket edelim.
    Seçmeli ders saatimizi 4'e tamamlamamız gerekiyor. Ben de seçimim makine mühendisliği olacağından dolayı 2 saat Astronomi ve Uzay Bilimleri'ni ve hazırlık sınıfında olmamı avantaj görerek 2 saat İngiliz edebiyatı düşündüm. Fakat Astronomi dersinde benimle alakasız bölümler olduğu gibi matematik ve fizik de var. Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Hemen yarın kağıtları teslim edeceğiz. Şimdiden teşekkürler...
    Bu da ders listemiz:

9. Sınıf için Seçmeli Ders Seçmem Gerekiyor, Yardımcı Olur Musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimulayim52 -- 12 Şubat 2015; 17:59:38 >

• Seçmeli derslerinde o dersler işlenmez diye düşünüyorum yani en azından benim çevreden duyduklarım öyle

Astronomi ve bilgi iletişim seçebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.