Şimdi Ara

9.sinif fen lisesindeyim hedef gsu hukuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9. sınıf ne awk git kitap oku ingilizceni geliştir varsa sosyal bilimler yoksa anadolu lisesine geç
  • Türkiye sınav sistemi çok hareketli yani her an her şey olabilir hocam.Ama bu sınav sistemlerinde matematik yapan hep bir tık önde olmuştur.Yani iyice matematiği öğren özellikle temel kavramlar.Bide diploma puanını yüksek tut. Güç seninle olsun genç Skywalker.
    Ve umarım senin zamanına puan türleri tekrar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FENci7474 -- 14 Haziran 2020; 1:43:29 >
  • Derece yapanlar için hiçde geç bir zaman değil, çoğu derece yapanlar 11 de çalışmaya başlar 10. sınıfta başlaman senin için fazladan avantaj olur şuan.
    Öncelikle mat konularını önceden işlemini öneririm her zaman hocadan önde git ve çok basit limit ve türev işlemlerini öğren parabol,polinom,fonksiyonlar,eşitsizlikler ve basit fizikte çok işine yarar.Bu önerileri boş birisi olarak değil arkadaşları 1000 e girmiş kendiside 9800. olmuş birisi olarak söylüyorum (2017 Ygs ye girdim matematiğim çok iyi olduğu için bu sıralamayı yaptım türkçe + sosyal netim 50 mat + fen netim 70 di) Okul puanına gelince kötü bir okul puanı 80 gibi düşünürsek mevcut sırandan %25 aşağı atabilir ben 9800 den 12500 e düşmüştüm ortalamam 90 olsaydı hiç oynamazdım 95 olsaydı 9000 falan olurdum.Okul puanı çok önemli değil ama derece istiyorsan 90 ın altına sakın inme.

• Senin yaşında kardeşim sabah akşam pc başında sen gs hukuk diyon ben napayım şimdi ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    kafa at

• '' aklim basima yeni geldi diyebilirim derece yapanlar icin gec ortalama icin erken bir aydinlanma oldu bence ''

bi tık geç kalmışsın paşam
  • 1 iyi bir anadolu lisesine geç fen lisesi boş iş.(mf için de boş olimpiyatçı değilsen tm için zaten bomboş.)
    2 bak ben iyi bir anadoluda okudum ben bir kişi görmedim mfden yüzü gülen ama tmciler parti havasındaydı hepsi iyi sıralama yaptı. çok kasma yani matematik belirliyor sıralamayı bir ona çalışırsın günde 15 20 dk.
    3 gez dolaş kardeşim bir daha lisedeki boş yıllarını bulamayacaksın hayat kaygısını git 18 20 lerinde yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 14 Haziran 2020; 12:13:14 >
  • Lan ne gereksiz linç yemisim.Oncelikle ciddi olarak tavsiye verenlere tesekkur ederim.Bir iki kisi Fransizcadan bahsetmis.Fransizca calisiyorum zaten Assimil Fransizca diye bir kitap ve mp3 seslsri var oradan calisiyorum her gun 1.1-30 saat 55. Dersteyim.Ingilizcem zaten iyi dizi film desen 6.sinifitan beri piyasada izlemedigim dizi kalmadi.Bu kadar linc yeme sebebim bu konuyu acarken ilk yazdigim yazida calisiyormus gibi konusmam da aydinlanma dedigim sey daha cok Yt den derece yapanlarii izlemek ve gaza gelmek o yuzden az lincleyin aq

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazın hayatını yaşa kışın çalışırsın

• Yok.Fen lisesinden esit agirlik calismak konusunda tecrubesi olan olabilir.Yt kanal onerisi yapan olabilir.Senin yasinda olsam bunu farkli yapardim diyen olabilir

• Fen lisesinde de olsan tm cilere genelde ayrıcalık tanınıyor derslere girmeyip ders çalışabiliyorlar etüt salonunda. Senin de okulun böyleyse okul değiştirmene gerek yok diğerlerinin yazdığı gibi.Sana tavsiyem obp ni düşüreceğini zaten pek sanmıyorum ama aşırı abanma, bizim sınıfta 9 10 da aşırı çalışıp 11 12 de çok sıkıldıkları ve motivasyonları kalmadığı için çalışamayanlar var o kısım biraz tehlikeli bence. Düzenli çalış herkes kadar çalış ya da sınavdan sınava çalış sen bilirsin. Tm ciysen 9 10 da yapabileceğin en iyi şey geometri ve tyt de deki üslü köklü gibi temel konulara çalışmak olabilir zaten.
    Bir de hedef 12. Sınıfa kadar sürekli değişiyor çoğu insanda,sen kesin olarak belirlemiş olabilirsin ama araştırmaya devam et. Hem motivasyon için önemli hem de geleceğin konusunda neyin ne olduğunu bilmen çok güzel bence.
    Onun dışında lisede olmanın tadını çıkarmaya bak zaten ilerki senelerde strese gireceksin

• Çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.