Şimdi Ara

9 Kasım Banko Basketbol önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim kuponum

gsray bayan iy1
    gsaray ust
    Unics kazan iy2
    zagreb alt
  • gs bayan 1/! vermiştim 20 yi geçermi dersin?
  • Bilbao-Fenerbahçe ms2 olur bence,maç bizim acimizdan en kotu uzatmaya gider ve 2,5h de bizden yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfsdg -- 8 Kasım 2011; 21:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridermark

gs bayan 1/! vermiştim 20 yi geçermi dersin?

Gecebilir ama ben misli girdigim icin risk almak istemedim pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfsdg

Bilbao-Fenerbahçe ms2 olur bence,maç bizim acimizdan en kotu uzatmaya gider ve 2,5h de bizden yana

Fenerden bende ümitliyim 2 defa bilbao ya oynama hatası yapmıştım evinde oynadığı maçları da kaybetmiş aklım gitmiyor değil bjk yenilgisi sonrasıda takım kazanmak istiycektir bilbao nun kalitesi fener kadar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridermark

quote:

Orijinalden alıntı: xfsdg

Bilbao-Fenerbahçe ms2 olur bence,maç bizim acimizdan en kotu uzatmaya gider ve 2,5h de bizden yana

Fenerden bende ümitliyim 2 defa bilbao ya oynama hatası yapmıştım evinde oynadığı maçları da kaybetmiş aklım gitmiyor değil bjk yenilgisi sonrasıda takım kazanmak istiycektir bilbao nun kalitesi fener kadar değil

evet dostum ama sadece kazanmak istemek yeterli olmuyor malasef macin bazi bolumlerinde cok sacma isler yapiyoruz ,ama ben Sefolasha ya da cok guveniyorum malum TBL de oynayamiyor sadece Eurolig maclarinda oynayabiliyor,kalitesini cok belli ediyor takima katkisi muthis savunmayi cok iyi yapiyor,+Sefolasha gereginden fazla da hucuma destek de veriyor ms2 olur bence ya bu mac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da 2-3 oranlı banko lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.