Şimdi Ara

9 eylül hazırlık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlık eğtimi lise 5 gibi mi? Yeni döneme nerdeyse 2 aydan fazla bir süre var ve bu süre içerisinde adam akıllı çalışıp muaf olsam iyi olur mu? Forumda bi yerde okudum dokuz Eylül hazılrık sınavı sonrasında olaylar olmuş.

Hazırlık okursak nitelik bakımından iyi sayılır mıyız? İşin kişisel tarafıda mesela hem okuyup hemde çalışmayı düşünüyorum eğer geçersem direk birden başladığım takdirde şehri tanıma /arkadaş edinme konusunda sıkıntı yaşar mıyım?Turizm işletmeciliği düşünüyorum bölümde ingilizce olduğu için kafamı kurcalıyor.

Ayrıca hazırlık sınavında 70 veya 90 almanın herhangi.bi.getirisi var mı? Misal erasmus için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bir soru sorabilir miyim :)
    Hazırlık sınıfından muaf olmak için YDS'den kaç almak gerekiyor?
  • Hazırlık sınavları yeterliliği ölçüyor,kesinlikle zaman kaybı okudum, kendini geliştirerek öğrenmek en yararlısı. 1 yıl boyunca ingilizce görmek çok sıkıntı veriyor insana.

Muafiyet sınavlarına çalışın. Çevreyi bölümde yaparsın. LİSE 5 tabiri kesinlikle hazırlığı karşılıyor.

YDS her okul farklı istiyor. Örneğin Eskişehir Osmangazi üniversitesi 65 istiyor.
  • Dokuz Eylül Üniversitesin'de hazırlığın sağladığı iki avantaj var:

1-Her bölümden arkadaş edinmiş olursun,
    2-Hazırlıktan hemen sonra eve çıkmaya karar verdiğinde evi paylaşabilceğin sınıf arkadaşların olur. Onun dışında ev arkadaşı bulmak sıkıntı.

Dediğin gibi arkadaş çevresi istiyorsan hazırlığa kal derim. İngilizce bir diziyi altyazısız 10dk izleyebiliyorsan hazırlığa girme çünkü çok bir şey öğretemiyor bazı hocalar. Derste simit çayla kahvaltı yaptığımız oldu. Ama bazı hocalar da gerçekten çok iyi. Ve evet lise 5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm yüzde yüz ingilizceyse oku hazirliği eğer değilse yüzde yüz muaf olmaya bak

• Kardeşim , dokuz eylülün hazırlık sınıfı pek kaliteli değil geçmeye bak sen.
  • Yaktı bizi deü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 Eylül (Ana Konu)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar yorumlar için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.