Şimdi Ara

9 Eylül Fizyoterapi / İtü İnşaat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam karışık size kısaca sorayım hemen sorumu , mezun olunca hangi bölümün bulma imkanı daha kolaydır ve yüksek maaş alır ?

• Evet.Özellikle fizyoterapi ile ilgili kafamda çok soru işareti var.Bilgilendiren biri olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

Kafam karışık size kısaca sorayım hemen sorumu , mezun olunca hangi bölümün iş bulma imkanı daha kolaydır ve yüksek maaş alır ?

otur düşün derim belli ki kfan çok karışık bu kadar alakasız iki alan arasında kalmaman gerekir. fizik-matematik mi yoksa biyoloji-sosyal mı hoşuna gidiyor buna karar ver..

iş imkanlarına dair şunu aktarayım; kariyer.net'de ITU inşaat mühendisliği mezunu (başka üni ismi yoktu ilanda) aranıyor diye ilan görmüşlüğüm vardır :) , ama tekrar söylüyorum bölümlerin alakası yok birbiriyle, bi terslik var kararını iyi süz.
  • ahhaha ılgınclıge bak :D ben dokuz eylul ftr okuyordum bıraktım ıtu ınsaata gıdıyorum sımdı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ya İTÜ İNŞAAT sadece milletin diline dolanmış ohh itü inşaat ya evet abi tamam mükemmel falan deniliyor.İnşaat mühendisliğini herkes yapamaz bence senin kireç,çimento beton falan ilgi alanına giriyor mu? yoksa biyolojiyi mi daha çok seviyorsun? bir yanda rahat bi hastane ortamında çalışacaksın öbür yanda hep şehir dışı dağın başında bir şantiyede işçilerle baş başa.Neyse kararı sen ver inşaat mühendisliği istiyorsan itü iyidir ama 9 eylül ftr de iyidir ikisi de aç bırakmaz sen.
  • istanbulda okumak istediğim için marmara ftr yi çok istiyorum o yüzden , istanbul sevdam var , itü mimarlık bile yazıcam
  • fizyoterapi de çabuk iş bulrsun ve güzel para kazanır insaatta iş bulrsun zamnla çok çok güzel para kazanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

ahhaha ılgınclıge bak :D ben dokuz eylul ftr okuyordum bıraktım ıtu ınsaata gıdıyorum sımdı :D

neden bıraktın peki?
  • Sorduğun soruya bak tabiki FTR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.