Şimdi Ara

+9 elemental staff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • süper item yannız
  • tam bir yarıpaper staffı 68+ lariçin mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDaggeR -- 30 Ağustos 2006; 0:33:59 >
  • sınırsız dupe varya D: birde ares diyorsun dikkatini südürürüm kardes :D
  • dupe olabilir ...
    yok ya kesin dupe
  • ya dupe artık yokkiiiii ! bende 2 tane mirage dagger +8 var fd gelmedn önce almstım dupe çıktı. Ama dupe olduunu nasıl anladın derseniz; Mirage Dagger hani azda olsa bi beyaz yerleri var oralar karardı her yeri karardı sonradan itemin yeri değişmiyor npc e satmayı bile denedim satılmıyor yani baş belası bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 ironbow rebirth upgrade
    19 yıl önce açıldı
    Mirage Dagger +1
    19 yıl önce açıldı
    +7 hanguk sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erenion serisi buna bin basar bence
  • Nayn dıyorum dupe felan degıl tanıyorum o adam kendısı bastı !
  • Dupe olcagını sanmam..

Dupe yapacak adam gider elemantel staff mı dupeler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

erenion serisi buna bin basar bence

elemental staff middle class erenion unique item herhalde bin bascak
  • dupe değildir. Adam neden elemental düpelesin. Ahanda ben +7 basam dedim shell pauldronuma mage linen robe wardı onu yakıp öyle deneyem dedim. Bi baktım +9 oldu.(72 defans 19 healt) Baya iyi oldu ma sanırım ucuza sattım. Warrior shell pauldron +7 ile takas ettim. Eğer o elementali ben görseydim kesin alırdım. Manyak ucuz o fiyat. Ares zaten lvl 70 kaynıyor. Satışta sorun çıkacağını da sanmam. Tüh be kaçırdık haa. En az bir 10 gb karı wardı :))
  • BUNA SÜPER İTEM DİYEN ADAM SAKIN AMA SAKIN KNİGHT ONLİNENİN YANINDAN GEÇMESİN BENİ SİNİRLENDİRMESİN .........
  • sinirlen iyi gelir. Bazı itemler bazı lvllerde süperdir. Tabii ki daha iyileri wardır. Ama o fiyata o staff süper.
  • bence de düpe deil düpeci olsa adam elemental mi düpeler ama staff süper
  • arkadaslar areste basen dehset ucuz fuyatlar oluyor ama para olması lazım yanınızda mesela ben 3 sefer 30m dan impack aldım halbukı server fıyatı 150m yıne 1m dan defalarca chıtın aldım +5 chıtınlerı 3-5m dan topladım kımı zaman yanı olmaz dıye bır sey yok tabıkı olur ama +9 elementalı tezgaha koymak ıse en ılgıncı hos gecen gunde +8 smıte hammer tezgahtaydı onuda sıtede yayınlamıstım
  • ya ne dupe'u kardeşim.

catır catır Monster Squart questine giriyolar. Mage lere sanırım +5 elemental staff weriliyor.

yakında +9 cleaver gorurseniz [bir cok ] sasırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 30 Ağustos 2006; 10:09:36 >
  • Ya Arkadaşla Herşeye düpe demekten Vazgecin bence o elemanter staf düpe degil

Uzun bir süre olmadı ama adamın Birisi CYPERDA

+10 ss SATIYODU adam REEL PARAYLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.