Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zodd

ya 2 moons u kotulemek gibi olmasin yanlıs anlamayın ama oyle beklediginiz kadar iyi bir oyun olmayacak bu oyun baska hicbir oyunda olmayan dovus sanatlarini ele alıyor bircok dovus stili var ve hangi oyunda kung-fu gibi dovus sanatlarini yapabiliyorsnuz bunda gercekten cok cesit var yukarida en basa yazdim zaten gercekten grafikler birazdaha iyi olsa cok ama cok tutulur die dusunuyorum tabi benim dusuncem bu.

bende saten oyuna kötü demdim çok güzel gerçekten vuruş stilleri skill efect leri çok güzel grafikleride ss lerde kötü çkmış yoksa grafiklerde daha güzel...
  • Evet oraya ayarlayamadım resimleri tam sayfa boyutuna oturmus ama basık cıkmış biraz resimler biraz kotu gozukuo dedigim gibi kendi makinanızda gorun hayran kalıcaksınız hareketleri yaparken , manzara vs. cok huzel ama yuksek lvllarda biraz sıkıyor uzun sure aynı mobları kesip lvl atlama olayına donuyor.Neredeyse her lvl da quest var ama oda 5 dk ayırmanız yetiyor yapmak icn ondan sonra durmadan mob kes filan sıkıyor ama tabii biseyler dustugunde guzel gozuken biraz gaz yapıp sıkıntınız bi sure geciyor.Genellikle bir still de (skillde) gelişmek durumunda oldugunuzdan daha guclu vurmak icn aynı hareketler sıkabliyor.Şimdiden sıkabilen seyleri soyledim ama yinede uzun sure idare edebilecek bir oyun yinede.Server a gelince 2 sinede girilebilir sanırım biri 18 biri 23 aralıkta baslıyor.Kota sorunu olmayanlar deneyebilirler duruma gore istedigi yerde oynayabilirler.Ben suanda CB sini oynadgım versionunda oynuyacagımdam digerine bakmam bile 5 gun kaldı zaten Nuker charımı biraz kasıp ozelliklerine bakıp ona gore OB de bi char acmayı dusunuyorum ama en iyi saglam class Tanker saglam vuruyor dayanıklı oluyor statlara gore tabii...

• CB OB ne cozemdimde sen nereye giriyorsan soyle bende gelcem maksat tanıdık biri olsun beraber kasalim ben healler olmak isterim hep birde biraz.
    dilenci classinsdan soz edersen cok iyi olur
  • CB=Closed Beta(bazı seçilenler tarafından oyun test edilir)
    OB=Open Beta(oyunun son halidir. Herkez oyuna girebilir)
  • Sagol acıkladıgın icn ben hep sozu geciyor.genelde kısaltmalar kullanılıyor diye yazdım acıklama geregi duymadım.Ama dusunmustum yanına yazsammı diye fakat yazmamısım en azından 1 kere yazmalıydım.Kısaltmaları bilmeyenler icin. Sry Zaten cogu harfleri atlıyorum hızlı gecerken filan onuda atlamısım...

Birde dilenci class dedigin Beggar lar aslında sarhoş gibi hareket eden heriflerdir(oyunda)Daha cok sarhos hareketler Hybrid classında goruluyor ve her classın ozel guclerini cıkartmak icn belli icecekler var Beggarlarınkinin ismide "Liquor"Hem dans eder gibi hemde ayyaşlar gibi harektleri vardır.Normalde silahları Tanker lerin kullandıgı Stafftır.Seri ve guzel harektleri var ama Sword tipi kullanan bi tanker daha hos oldugundan ben Wu-tang(Sword) ve Heavenly Demon(Saber) tercih ve tavsiye ederim.:P ve cogu hybrid gibi beggar hybridlerde Glove(eldiven turu)kullanıyor ve yuksek lvllarda Claw(pençe) turu silahlar kullanılıyo ve gercektende guzeller.Ama beggar guzel ve komik gozuksede benim hosuma gitmedi.Ama sen onda yogunlastıgından bi acıp dene derim stilleri senin hosuna gidebilir.Zaten diger classların hareketlerini gordukce kendine uygun olan stilli secersin.Clanların gucleri bence aynı statlarla guç ayarı yapılabiliyor cunku skiller hangi clan olursa olsun aynı damage degerine sahip sen akstıkca gucleniyorlar.Bazı dusuk lvl da aldıgın skill mesela LvL5 yapmısken ekledigi damage iyiydir ve stilini beyendiysen 1 sonra acılan skillin LVL1 ve dusuk damage(tabii kasarsan oda yukselir) oldugundan eski skilline devam edebilirsin.Buda ufak bir bilgi olsun biraz uzun yazdım ama... Oyuna baslayınca sizde anlıyacaksınız zaten

• siz suanda oyuna gırebılıomusunuz ben gıremıorumda
  • Yoq su an oyun halen CB da yani EU verisonu ... Us versiyonu ise 11 aralıkta kapandı ve 18 aralıkta OB ye geciyor sitesinden takip edebilirsin 2sinide tabi forumlarına giripte daha cok bilgiye ulasablirsin...

Benim CB de oynadıgım EU versionu(23 Aralık OB) http://www.9dragonsonline.com/

Us versionu (18 aralıkta OB) http://9dragons.acclaim.com/

• hmmm anladım aciklamalar icin saol

ben beggerlari aslında gercek hayattada cok yakından takip ediyorum bu dovus sanatini. o yuzden sordum gercekten oyuna guzel yansittilarsa oynamak isterim begger lar gercekten ustaca dovus ediyorlar. neyse hunter bu arada sen hangi servera girmeyi dusunuyorsun?
  • benimki buhttp://www.9dragonsonline.com/ olacak sanırım.Eu oldugundan baglantı (lag-lug) sorunumuz olmaz diye dusunuyorum ve digerinde dedikleri gibi(us versionunda) 2 sevdigim clan olmassa(demon ve wu-tang)hic girmem oraya :P Zaten 18 inde acılıcak denen US versiyonu Pre-OB olarak acılcak belki herkes 1 hafta giremeyebilir.Yani digeri ile aynı zamana geliyor.Eger kota sorunun yoqsa bu benim oynadıgım CB nin şifresi var elimde indiririm 5 gunde olsa oynarım diyorsan vereyim linki ve sifreyi indir.İstiyorsan PM at vereyim hepsini
  • kotali ya malesef :( cok saol genede ozaman hep beraber 23 unu bekliyecez galiba us a baglandigimizda gerci lag olmaz gibiime gelio ama bakalim ne olcak
  • güzel bişeye benziyor
  • ya ben us versiyonu indirdim bir sorun olurmu?
  • daha çıkmamış heralde...

bende EU da oynucam çünkü US da iş olmas 2moons dada dioalrdı sadece amerikadakiler oynucak die fln...bundada ole bişiler olursa ...

hem hunter arkadaşımızda EU da olcakmış hem yardımcı olur bize
  • ya hunter kardeş şimdi bu oyunda pvp sistemi iimi yani duello teklif edebilionmu istediine??

sonra arena gibi bi yer varmmı yani white lerle dark ların savaştığı her öldürdüğünde knightteki np gibi fame fln veya puan fln gelen?oelsinede olur olsunda...

sonra bide attack hızlımı yani seri vuruomu bole bi kere 400 vuruo bir saniye beklio bidaa vuruomu yoksa bole normal vuruşta deşik hareketlerde akıcımı yani attack??

bunları örenmek istiom bide savaş varmı belirli gün ve haftalarda yapılan
  • Hehe tabiki olurumda zaten olabilecegim yardımı burada yaptım.Butun acıklamalar tamam zaten bunları okuyup baslarsanız sadece kendi tarzınıza baglı dovus stili yapan adamı secmek kalıyor.Denemelik bi char acıp biraz kasıpta ilerlerseninz hangi clan hangi dovus stilli kullanıyor gorerek anlar ona gore secersiniz.Diger turlu Charlar Wipe yiyeceginden(siliniceginden) elimde bisey kalmıcak benimde yani para vs. bendede olmucak ama zaten gerekte yoq.Cunku vendorlardan pek bisey alınmıyor.İtemler cok pahalıda Sadece ilk basta bi kac quest satılan itemlerden istiyor orada biraz sorun yasarsınız okadar.Onuda gidip moblardan dusen bir kac itemi satarak karsılayabilirsiniz zaten.
    Skill ogrenmek icn bu yaratıkalardan dusen yaratıga ozgu itemleri silahları filan kendi clanınıza bagıs yaparak belli bir puanla ogreniyorsunu parayla aynı aslında yalnız para bagısı yaparsanız 1/4 u gider yani 1000 koyduysanız 250 puan alırsınız.puanın adıda Contribution point gibi biseydi.(bunu usteki yazıyada ekledim buradada yazdım)
    Us versiyonunu indirmis arkadas sende key (US)varsa sorun olmaz.Girip oynayabilirdin(11 aralıktan once ) ama CB si zaten kapandı.Zaten yarın OB si acılıyo us versionunun yeni indirdim diyorsan sadece Acc almak kalıyor sana onuda aldım diyorsan yarın acıldıgında oynamak kalıyorBenle ve buradaki bazı kişilerle ve LvL forumlarındaki bi kaç kişiyle takılmak istiyorsan EU versionu 23 aralıkta olan versiyonunu beklemen lazım...

• valla ben cafeden indirip cd ye alıcam 23 une kadar us da takılıcam tabi ipleri banlazmalrsa ki oyuna biraz yabanci kalmıyım eu da kendime en uygun classi bulmak icin us da baya bi ugrasicam kota sorunu olmayanlara tavsiye indirin us u bi bakın gorun eu ya oyle baslayin derim
  • Evet sanırım herkes US versionuna bakmaya mecbur kalıcak cunku forumda soyle bi yazı var ve icnde hiç open beta diye bir yazı gecmiyorSizin için kotu benim icnde biraz kotu cunku butun charlar silinicek

THE NEXT BETA STAGE

I am very happy to announce that the Persistent Worlds 9Dragons game is ready to move into its next stage of beta. We have taken a range of decisions which we feel are in the best interest of the game and the gaming community.

We will close down the game on the 22nd December in order to prepare for the next beta stage

In order that no bugs are transferred to this next stage we will be wiping all characters. This is traditional for most closed betas

The game will open up again on the 23rd December with all six clans

There will be no further wipe of characters allowing gamers to build up their levels safe in the knowledge that these will not be taken away

There will be further patches throughout January which will bring new additions to the game such as PK in preparation for commercial launch

All six clans are available to play throughout beta as we feel this provides the optimal balance to the game

We are very grateful for the support shown by you so far and have been taken aback by the amount of positive feedback. As gamers ourselves we are determined to make 9dragons a really great experience and will be working throughout beta on games mastering and events. We look forward to your ongoing participation and to hearing your views on how we are doing.

Eger US versionu downloada acıldıysa indirin.Yarın acılıyor fakat dedigim gibi 1-2 hafta Pre-OB olacak herkes giremiyebilir...yukarıdaki yazıyıda cevirebilen duzgun bir sekilde cevirsin ben anlayabiliyorum az cok fakat duzgun bir biçimde çevirebilecegimi sanmıyorum

• şuan oyuna girilmio
  • bende zaten us versiyonunu kota dolcak diye arka indirtmiştim ay sonunda indiririm eu versiyonunu artık hem o aradan geçen 1 haftadada oyunu öğrenirim biraz
  • us versiyonuna ins privite yapmazlar ben simdi kurucam pc ye amerika kıtasi saatine gore girmeye calısıcamm bakalım ne olcak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.