Şimdi Ara

9.5 Liraya Araba Kiralamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Bir sen akıllısın zaten önce bir araştır bak ondan sonra yorum yap.

Taksi ile 14-15 tl tutan yere 9.60 tl tutuyor. 15 dakika ve 5 km için bu ücret.

ilk kiralamamda sadece ekstra mesafe ücreti ödedim 2.40 tl ye istinyeden 4. Levente gittim.

Uzun mesafe gidince işin rengi değişiyor. Ekstra km parası ödeyince pahalı oluyor fakat 5 saat üstü kiralama olursa günlük 240 tl ye sabitleniyor ve 100 km de yakıt ücreti dahil oluyor.
    9.5 Liraya Araba Kiralamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram kadir

ben de bi defa kullandım ankarada martıyı. akşam 9 10 gibi çiftlik kavşağıdan beşevlere gittim yarım saatte. 11 lira filan tuttu. hızı da makul seviyede 7-8 km civarı

Buda dünkü martı denemem. Bana pahalı geldi. 8 dakika ve 783 metre kullanıma 6.71 tl yazdı.

Eğlenceli bir şey ama daha ucuz olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 16 Mayıs 2020; 3:20:26 >

• Şu ülkede araba ile ilgili hiç bir şey ucuz olmazmı ya.

Yap, park sorunu olmayacak 3 metrelik bir elektrikli araba, ucuza kiralasın millet.

Hizmet sektörü bir bu ülkede pahalı.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gösterdiğiniz güzergahın biraz ilerisinde, sanayi mahallesi üst geçidin orda kaza olmuştu. Bir martı kullanıcısı bmw nin altında kalmıştı. Dikkatli kullanın lütfen. Martı biraz tehlikeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 16 Mayıs 2020; 9:20:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabam yokken çok Moov kullandım. Yüzlerce kez...

Çok işime yaradı. Bazen sıkıntılar yaşadığım da oldu. Genel olarak bana rahat ve konforlu ulaşım sağladı. Çok güzel bir girişimcilik örneği bence.

Bazı insanlar her zamanki gibi yakıt bedava zaten ve araç da kiralık diye arabalara eziyet edecek şekilde kullanıyorlar. Bu duruma üzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Hocam bu gösterdiğiniz güzergahın biraz ilerisinde, sanayi mahallesi üst geçidin orda kaza olmuştu. Bir martı kullanıcısı bmw nin altında kalmıştı. Dikkatli kullanın lütfen. Martı biraz tehlikeli bence
    Haklısınız hocam yola inince insan tedirgin oluyor. Genelde kaldırımda gitmeye çalıştım insanları rahatsız etmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AC68B14C

Arabam yokken çok Moov kullandım. Yüzlerce kez...

Çok işime yaradı. Bazen sıkıntılar yaşadığım da oldu. Genel olarak bana rahat ve konforlu ulaşım sağladı. Çok güzel bir girişimcilik örneği bence.

Bazı insanlar her zamanki gibi yakıt bedava zaten ve araç da kiralık diye arabalara eziyet edecek şekilde kullanıyorlar. Bu duruma üzülüyorum.
    Geçenlerde bende bir sorun yaşadım. Araçla işimi bitirdim parkettim her zamanki gibi fotoğraf falan çektim en son kilitleme aşamasında kontak kapali ve anahtar torpidoda olmasına rağmen kontağı kapatın diye hata verdi.

Bir kaç kez denedim baktım olmuyor müşteri hizmetlerini aradım.

Anahtarla kilitleyip yanıma almamı 1 saat sonra denememi söylediler iş yerime yakın yerde olduğu için sorun olmadı dediklerini yaptım. Fazladan 1 saat 10 dk ücreti 1 hafta sonra iade ettiler.

Keşke ücretlendirme 15 dakikadan sonra dakika yada 5 er dakilarla olsa bazen 1 dakika için fazladan 15 dakika ücreti ödeniyor.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    bu da benimki hocam. akşam vakti sırf denemek için binmiştim yollar da boş olur düşüncesiyle. zaten işim de vardı o tarafta 6 km gitmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram kadir

bu da benimki hocam. akşam vakti sırf denemek için binmiştim yollar da boş olur düşüncesiyle. zaten işim de vardı o tarafta 6 km gitmişim
    Fiyatlar zamanmış o zaman hocam. Sizinki fazla tutmamış.

• ben binerken 0.39 tl olması lazımdı sanırım hocam. ankaraya ilk geldiğinde martı indirimiydi sanırım
  • Martıya %50 gibi bi indirim yapıldı diye biliyorum. Ben işe giderken kullanıyordum. Kısa mesafe için taksiciye yalvarmaktan, beni burası için mi bu trafiğe soktunlardan gerçekten kurtuldum. Hem de aşırı keyifli bir şey. Bunları düşününce fiyat konusunda içim rahat oluyor. Açıkcası kuralları bilince de tehlike falan olmuyor. Tamamen bu nasıl kullandığınıza bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.