Bildirim
9.5 Liraya Araba Kiralamak (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şu ülkede araba ile ilgili hiç bir şey ucuz olmazmı ya.
Yap, park sorunu olmayacak 3 metrelik bir elektrikli araba, ucuza kiralasın millet.
Hizmet sektörü bir bu ülkede pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu gösterdiğiniz güzergahın biraz ilerisinde, sanayi mahallesi üst geçidin orda kaza olmuştu. Bir martı kullanıcısı bmw nin altında kalmıştı. Dikkatli kullanın lütfen. Martı biraz tehlikeli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 16 Mayıs 2020; 9:20:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arabam yokken çok Moov kullandım. Yüzlerce kez...
Çok işime yaradı. Bazen sıkıntılar yaşadığım da oldu. Genel olarak bana rahat ve konforlu ulaşım sağladı. Çok güzel bir girişimcilik örneği bence.
Bazı insanlar her zamanki gibi yakıt bedava zaten ve araç da kiralık diye arabalara eziyet edecek şekilde kullanıyorlar. Bu duruma üzülüyorum.
Haklısınız hocam yola inince insan tedirgin oluyor. Genelde kaldırımda gitmeye çalıştım insanları rahatsız etmeden.quote:
Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha
Hocam bu gösterdiğiniz güzergahın biraz ilerisinde, sanayi mahallesi üst geçidin orda kaza olmuştu. Bir martı kullanıcısı bmw nin altında kalmıştı. Dikkatli kullanın lütfen. Martı biraz tehlikeli bence
Geçenlerde bende bir sorun yaşadım. Araçla işimi bitirdim parkettim her zamanki gibi fotoğraf falan çektim en son kilitleme aşamasında kontak kapali ve anahtar torpidoda olmasına rağmen kontağı kapatın diye hata verdi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6AC68B14C
Arabam yokken çok Moov kullandım. Yüzlerce kez...
Çok işime yaradı. Bazen sıkıntılar yaşadığım da oldu. Genel olarak bana rahat ve konforlu ulaşım sağladı. Çok güzel bir girişimcilik örneği bence.
Bazı insanlar her zamanki gibi yakıt bedava zaten ve araç da kiralık diye arabalara eziyet edecek şekilde kullanıyorlar. Bu duruma üzülüyorum.
Bir kaç kez denedim baktım olmuyor müşteri hizmetlerini aradım.
Anahtarla kilitleyip yanıma almamı 1 saat sonra denememi söylediler iş yerime yakın yerde olduğu için sorun olmadı dediklerini yaptım. Fazladan 1 saat 10 dk ücreti 1 hafta sonra iade ettiler.
Keşke ücretlendirme 15 dakikadan sonra dakika yada 5 er dakilarla olsa bazen 1 dakika için fazladan 15 dakika ücreti ödeniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
ben binerken 0.39 tl olması lazımdı sanırım hocam. ankaraya ilk geldiğinde martı indirimiydi sanırım -
Martıya %50 gibi bi indirim yapıldı diye biliyorum. Ben işe giderken kullanıyordum. Kısa mesafe için taksiciye yalvarmaktan, beni burası için mi bu trafiğe soktunlardan gerçekten kurtuldum. Hem de aşırı keyifli bir şey. Bunları düşününce fiyat konusunda içim rahat oluyor. Açıkcası kuralları bilince de tehlike falan olmuyor. Tamamen bu nasıl kullandığınıza bağlı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X