Şimdi Ara

9.000 Tl'ye Tata İndica 1.4 dizel ara alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
36.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu fiyata Uno bile bulamazken Tata.nın bu fiyata satılması çok düşündürücü, yani bu ön yargı değil, bu aracın sahipleri bu araçtan memnun ise neden yeni modellerin hep ikinci eli var, güzel bir araçsa piyasada tutulması lazım, piyasada tutulan bir aracın bu kadar donanımlı olarak bu kadar ucuza satılması çok dikkat çekici, 9 bin TL şaka gibi bişey.
  • MERABA canozpinar, ben size arkdaşınzın arabasında 10 numarayı nasıl kullandıgını sormak istiyorum çünkü bende kullanacagım ama yöntemini ve şeklini bir öğrenmek istedim.veya bilen varsa izzah ederse sevinirim.aracım eski 96 model dizel

Orijinalden alıntı: sercan6666

MERABA canozpinar, ben size arkdaşınzın arabasında 10 numarayı nasıl kullandıgını sormak istiyorum çünkü bende kullanacagım ama yöntemini ve şeklini bir öğrenmek istedim.veya bilen varsa izzah ederse sevinirim.aracım eski 96 model dizel

hocam biz eski model otobüslerde kullanıyorduk.
    10 numara yağ üzerine biraz da inceltsin diye gaz yağı eklersiniz. yalnız 3 5 kuruştan kaçıp da daha büyük arızalarla karşılaşmayın derim. kırmızı ışıkta sürekli stop ediyodu mesela. yeni modellere kıyıp da yağ koymuyolar :)
    5 teneke 10 numara yağ + 1 teneke gaz yağı

Orijinalden alıntı: omer-asit

quote:

Orijinalden alıntı: sercan6666

MERABA canozpinar, ben size arkdaşınzın arabasında 10 numarayı nasıl kullandıgını sormak istiyorum çünkü bende kullanacagım ama yöntemini ve şeklini bir öğrenmek istedim.veya bilen varsa izzah ederse sevinirim.aracım eski 96 model dizel

hocam biz eski model otobüslerde kullanıyorduk.
    10 numara yağ üzerine biraz da inceltsin diye gaz yağı eklersiniz. yalnız 3 5 kuruştan kaçıp da daha büyük arızalarla karşılaşmayın derim. kırmızı ışıkta sürekli stop ediyodu mesela. yeni modellere kıyıp da yağ koymuyolar :)
    5 teneke 10 numara yağ + 1 teneke gaz yağı

Günü kurtarmak adına ilerde belinizi bükecek masraflarla karşılaşmıyın..

• 9 bin TL.ye bu kadar donanımlı bir araç hayatta bulunmaz
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.