Şimdi Ara

9:00 da açılacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aa, lütfen 9'da değil, civarında :D
  • valla orda 9 acılcak diye bise yazmıyo ki sistem cok lag lı bide nprocect hataları var diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Aa, lütfen 9'da değil, civarında :D
    ben boyle işin içine edem ya tamam lvl atlıyodum kisede yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECRUEL

valla orda 9 acılcak diye bise yazmıyo ki sistem cok lag lı bide nprocect hataları var diyo
    kardeş ne bu üst üste topic moderatör bi gelse gene dağıtcak burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

kardeş ne bu üst üste topic moderatör bi gelse gene dağıtcak burayı

Alıntıları Göster
    gelsin yaa...bana kıl zaten gelmişken banlar....ben davukun tavuğuna mı ne kış deyince banlandım gerçi(aynen yazdım bunu)yoksa başka 25435468 şey yazdım bişe olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg2

gelsin yaa...bana kıl zaten gelmişken banlar....ben davukun tavuğuna mı ne kış deyince banlandım gerçi(aynen yazdım bunu)yoksa başka 25435468 şey yazdım bişe olmadı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herşey bilgilendirmek amaçlı gorduğunuz gibi kot uamaçla yaplmış bişey değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    04:30 - 08:00 arası sohbet konusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, cidden abuklaşmayın, neyse.

Bu arada eğer en yeni habere bakarsanız saat 9 civarında açılacağı (Abut 4 p.m.) diyor. Tabii bu kore saaitne göre olduğu içinde 9 civarı oluyor. Sabıııır!

• quote:

Orijinalden alıntı: archer34

ben boyle işin içine edem ya tamam lvl atlıyodum kisede yoktu

Alıntıları Göster
    Ya bunun kaçıncı erteleme olduğunun farkında mısınız?!... Ben sayısını unuttum. Ne biçim dangalak herifler bunlar!..

"Şu saatte açılcak" diyorlar, "yok olmadı 2 saat sonra gelin"... 2 saat sonra geliyoz, "olmadı 3 gün sonra gelin"... 3 gün sonra geliyoz "olmadı 1 ay sonra gelin"!!

1 aydır açılmasını bekliyoz ve oyunda bir boku düzelttikleri de yok!... Köpekleri olduk resmen ya, bu nasıl ciddiyetsizlik!

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Ya bunun kaçıncı erteleme olduğunun farkında mısınız?!... Ben sayısını unuttum. Ne biçim dangalak herifler bunlar!..

"Şu saatte açılcak" diyorlar, "yok olmadı 2 saat sonra gelin"... 2 saat sonra geliyoz, "olmadı 3 gün sonra gelin"... 3 gün sonra geliyoz "olmadı 1 ay sonra gelin"!!

1 aydır açılmasını bekliyoz ve oyunda bir boku düzelttikleri de yok!... Köpekleri olduk resmen ya, bu nasıl ciddiyetsizlik!

Alıntıları Göster
    doğru söylüyorsun yaa...ben kurt da görmedim zaten...s.kerim böyle işi yaa...afedersiniz sinirlerim bozuldu da

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Alıntıları Göster
    AYNEN KATILIYORUM

BU ARADA FORUM TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR BU SAATTE BURADA BU KADAR KİŞİ

WALLA ÖTEKİ FORUMLARI GEÇTİK

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg2

seni ben şikayet ettim ah ne günlerdi be bol şikayet oyunda karşılamayayım en iyisi senle

• quote:

doğru söylüyorsun yaa...ben kurt da görmedim zaten...s.kerim böyle işi yaa...afedersiniz sinirlerim bozuldu da

Alıntıları Göster
    Saçmalamayın ya, sanki adamlar kuyudan su getirirken döktüler, teknik arızaların onlarla bir alakası yok, koreli düşünüp içiçem, s.çıcam falan. Üstelik bu şu ana kadar nerdeyse her oyunda oldu. Oyun açıldığı gibi çökmüştü kaç defa bir çok mmporg'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR

AYNEN KATILIYORUM

BU ARADA FORUM TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR BU SAATTE BURADA BU KADAR KİŞİ

WALLA ÖTEKİ FORUMLARI GEÇTİK

Alıntıları Göster
    ulan varya kurt diyen kimdi çıksın ortaya ne kurtu be fino bile yok piyasada ulan varya işte çoban köpeği olsa boyle olmaz nede sivaslı nede olsa türk elin küçük tiklisi değil
  • lam ben girdim ne 9 u ama skillleri bilmiyom adamın elinde ok war skillerde lighting flame glacier yazıyo nasıl halletçez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNin -- 24 Ocak 2006 8:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

lam ben girdim ne 9 u ama skillleri bilmiyom adamın elinde ok war skillerde lighting flame glacier yazıyo nasıl halletçez
    Ben dedim ne var? Allah'ım Ya Rabbim! Hangi serverdasın sen? Aman aynı serverda girmiyelim Birde okuyunda konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

lam ben girdim ne 9 u ama skillleri bilmiyom adamın elinde ok war skillerde lighting flame glacier yazıyo nasıl halletçez
    WALLA KURT DAVASINI BEN SWORD MU BLADE Mİ ÖYLE BİR YERDE GORDÜM SİTEDE

ZANNDERSEM SWORD ANA SİTEDE SKİLL TABLOSUNDA ÖYLE BİŞEY GÖRMÜŞTÜM KURTA BENZER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Ben dedim ne var? Allah'ım Ya Rabbim! Hangi serverdasın sen? Aman aynı serverda girmiyelim Birde okuyunda konuşun.

Alıntıları Göster
    çavuş belli senin avatardan zaten herşeye atlıyomusun boyle yeni gelin misin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: archer34

çavuş belli senin avatardan zaten herşeye atlıyomusun boyle yeni gelin misin sen

Alıntıları Göster
    Müjde! Yeni nesile bir gerizekalının eklendiği tescillenmiş oldu
  • Beyler bi toparlanın ya burası forum kavga yeri değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.