Şimdi Ara

8x2 16GB 3000MHZ DDR4 VENGEANCE CORSAİR RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 8x2 16GB 3000MHZ DDR4 VENGEANCE CORSAİR RAM
    ürün forum üzerinden satılmıştır
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konu günceldir

• 3200 yazmışsınız fakat ram 3000 mhz usta. Pm attım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3000 yazıcaktım hocam dalgınlıgıma geldi kusura bakmayın lütfen

• Konu gunceldir........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu günceldir.....

• Bu kisi dolandiricidir. Beni sahibinden uzerinden dolandirdi.Upload ettigi resimler bana attigi resimlerin aynisi.Hakkinda savciliga suc duyurusunda bulundum eylul ayinda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [V] BuLL ..!

Bu kisi dolandiricidir. Beni sahibinden uzerinden dolandirdi.Upload ettigi resimler bana attigi resimlerin aynisi.Hakkinda savciliga suc duyurusunda bulundum eylul ayinda.
    kimsin nesin bilmiyorum fakat kargodan geldim simdi ürünü kaldırdım karsı tarafa görüntülü arama sonucu ürünü kargoya teslim ettim dileyen olursa özelden yazsın karsı tarafın onayı ile size numarasını paylasabilirim sorgulatırsınız bu tarz karaktersizlerin ithamlarına karsı kulak asmamanızı rica ederim saygılar.

• Yorumu atar atmaz urun satildi olarak degistirmen guzel taktik.Allah belani verir insallah biraz hukuk kalmissa bulucaklar seni mahkemede karsima cikicaksin ...

• quote:

Yorumu atar atmaz urun satildi olarak degistirmen guzel taktik.Allah belani verir insallah biraz hukuk kalmissa bulucaklar seni mahkemede karsima cikicaksin ...
    biraz adamsan su özelden telefon numaranı at burda atıp sallamayı göstereyim sana ben sen kiminle konusuyorsun farkında degilsin ama neyse sseni forum üzerinden blokluıyorum senin gibi avel ve boş konuşan adamlara teminim yoktur biraz delikanlıysan özelden numaranı at birde telefonda konuş bana

• Forum adminlerine mesaj atiyorum.Donanimhaberde bloklanman icin elimden geleni yapacagim.

• quote:

Forum adminlerine mesaj atiyorum.Donanimhaberde bloklanman icin elimden geleni yapacagim.
    ben gerekli yere gerekeni yazdım hadi bakalım görücez ben madem senin anlattıgın bir şekil insanım hadi konu altına atsana gerekli kanıtları savcılıga verdigin belgeleri ? varmı atabilecek cesaretin ? yok ? neden ? çünkü hayal dünyan bu kadar gelişmedi henüz umarım benzettigin sanalı bir gün sana an4l olarak geri çevirmezler iyi günler.

• Sen benim telefon numaramı biliyorsun kim oldugumuda biliyorsun. Engeli kaldırırsan konusabiliriz tabiki. Burdan bu yazıyı okuyanlara soyleyeyim ülkede hukuk kaldı mı gerçekten emin değilim. Bu şahıs beni eylül ayında dolandırdı. Ben o zaman savcılıga suc duyurusunda bulundum. Hala bir haber yok olumlu yada olumsuz. Sahibinden uzerine koydugu resimleri kullanıyor hala burada çok tesadüf rast geldim suan. Ben dolandırıcı oldugunu soylediğimde hemen resimleri kaldırıp ürün satıldı olarak değistirdi konuyu.Elbet bir gün yakalanacaksın. Benden aldıgın 800 lirada haram zıkkım olsun sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [V] BuLL ..! -- 21 Kasım 2018; 16:24:5 >
  • quote:

Sen benim telefon numaramı biliyorsun kim oldugumuda biliyorsun. Engeli kaldırırsan konusabiliriz tabiki. Burdan bu yazıyı okuyanlara soyleyeyim ülkede hukuk kaldı mı gerçekten emin değilim. Bu şahıs beni eylül ayında dolandırdı. Ben o zaman savcılıga suc duyurusunda bulundum. Hala bir haber yok olumlu yada olumsuz. Sahibinden uzerine koydugu resimleri kullanıyor hala burada çok tesadüf rast geldim suan. Ben dolandırıcı oldugunu soylediğimde hemen resimleri kaldırıp ürün satıldı olarak değistirdi konuyu.Elbet bir gün yakalanacaksın. Benden aldıgın 800 lirada haram zıkkım olsun sana.
    Hocam siz olmasanız büyük ihtimalle yarın benide dolandıracaktı, sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofy.Tqb

Hocam siz olmasanız büyük ihtimalle yarın benide dolandıracaktı, sağolasın.

Alıntıları Göster
    Nedemek hocam baska canlar yanmasın. Ben boyle yuzsuz dolandırıcı gormedım ama.
  • Allah her bir kuruşuna kadar en sevdiklerinden çıkarsın veremden kanserden hastanelerde curusun ne kdr kul hakki yiyen yezid varsa.

• oinblgue kullanıcısına yanıt
    Hocam sen sikintilimisin şahıs benim üstüme iftira atiyor somut bir kanıt dahi sunamıyor liseye gide 17 yaşında bir ergen ama şöyle biy bakıyorumda seni dolandıran adamın eline sağlık tabi öyle bir adam varsa ;)

• Xenofanes X kullanıcısına yanıt
    Genel ettim ben lafımı, üzerine alındığına gore var sende bisey. Cok dolandırıcı ifsaladik burada yardimlasarak, İnsanlarin canlarını yakan ne kdr yezid varsa kanserden tek bir hucresi saglam kalmayana kadar hastanelerde curusunler.

• Bana karşı beddua ediyorsun sonrada genel konuştum diyorsun tamam hocam eline sağlık iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.