Şimdi Ara

8x120 - 3x110 TN & Full Digital - 360 Mount- Cok Fazla Tmog + Swift Spectral Tiger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 8x120 - 3x110 TN & Full Digital - 360 Mount- Cok Fazla Tmog + Swift Spectral Tiger
    Satılmıştır teşekkürler :)
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar, daha önceki konuyu satıldıya çevirmişsiniz ama tekrar konu açmışsınız. Anlayamadım satıldı mı, satılmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonistr

Hayırlı satışlar, daha önceki konuyu satıldıya çevirmişsiniz ama tekrar konu açmışsınız. Anlayamadım satıldı mı, satılmadı mı?
    Selamlar, hocam bi arkadaşa rezerve etmiştik vazgeçti son anda buraya tabii bunları yazmak istemedim, karıştı biraz :)

• Anladım sağolun. Fiyat takip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonistr -- 4 Şubat 2019; 0:55:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonistr

Anladım sağolun. Fiyat takip :)
    Rica ederim hocam :) bi alım yapmam gerekiyor karta başvurmak istemiyorum geçici süreliğine 2000 tl yaptım arkadaşlar, acelem kalmadığı takdirde aynı fiyata yükselecek, teşekkürler

• Hesabı ihtiyaçtan ötürü 1500TL ye çekmeye karar verdim dostlar, ilk gelen alsın :)

• Hesap satılmıştır, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.