Şimdi Ara

8Mbps interneti 2Mbps ye düşürdüler.. Ulaşılabilir Hız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 Yıl önce TTnet aldık.(almaz olaydık diyeceğim ama turistik bir yerde bi bu var ..saçmalık ) klasik şekilde 8mbps internet hızınız olucak dediler tamam güzel 800 kbps indirme yapıyordum. 1 yıl böyle gitti . Modem Airties 5442. Daha sonra bir arıza oldu modem yanmış vs verdik garantiye başka modem aldık. Internet yavaş geldi modemdendir dedik eski modemin yenisini yolladı garanti bu sefer hız değişmedi. 200 ile indirme yapar olduk. 2 3 ay dayandık sorun vardır akk vs diye ama yeter arkadaş! Öncedem 8mb alırken şimdi 2mb nedir ? Modem arayüzünden değerleri veriyim size

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 2048 509
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 10364 1109
    SNR Sınırı (dB): 26.3 25.1
    Hat Zayıflaması(dB): 32.0 18.1
    Güç (dB): 19.0 12.1

Gördüğünüz gibi pazardan aldık 8mbps eve geldik 200kb. Verdiğimiz paraya hakkaten yazık ki Allahtan seneye Fiber geliyor. Ha bide üyelik yenileme işlemi olurken 1 yıllık dediğimiz halde telesekreter salak gibi 2 yıllık yapmış anlaşmayı ona ayrı sinirliyim. Neyse ulaşılabilir hız 10364 diyor 10mbps varmiki :D onu geçtim neden 10mb ulaşılabilir hız varken 2048 e düşürdüler anlamadım ? sormak istediğim soru şu. Hız büyük ihtimal arızadan dolayı düştü yada gıcıklığına yaptılar. Ve hızı 10mbps yapamıyor muyuz ?

Ayrıca Arkadaşlar Az önce TTnet fiber net nerede uygulamasından mahallemize baktım. Ultra internet var dedi. Sizce geçmeli miyim ? 76 tl lik olan var ne dersiniz ? yoksa sallıyomu gidip konuşunca öyle birşey yok derlermi yani site güncel mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Heredot:. -- 26 Nisan 2015; 19:23:51 >

• 1.Ulaşılabilir hıza aldanma
    2.o zayıflama ile birşey bekleme
    3.o snr ile 8 görür daha fazlasını almaz iç tesisatı kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zayiflama ile birsey bekleme derken ? Hiz artmaz mi anlaminda yani ? Dedigim gibi ultra net var yazıyor baktim ona gecme sansim yokmu ?

• .:Heredot:. kullanıcısına yanıt
    8 den sonrasini almaz dedigim gibi tesisatı kontrol et.

• bilmem ultra internet var yazıyor ama yinede gidip sorucaz santral yakın olduğu halde hız düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.