Şimdi Ara

8mbit tarifesinde maksimum hiz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hizimi 4mbite sabitlemislerdi ve sinirli bir sekilde gorustukten sonra hizimi 820kbsn cikardilar. Eskiden 960di hizim, demin tekrar aradim ve bu hiza yukseltmelerini istedim. Bu tarifede ki maksimum downoad ve upload hizi nedir soylerseniz ona gore tekrar konusucam.

• Valla benim gelen bağlantım 12286 kb/s, 10mbit neti var;). Hattın 21586mbit kapasitesi var.
  • Benim hattimda bir sikinti yok bu arada. Santral yan binam :) fiberden daha iyi baglanti alabilirim heralde Arayip kac yapmalarini istemem lazim down ve up hizini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idm ile 850-1mbit görüyorum 8 mbit netimle
  • Up hizi ne olmali?
  • download 8192, upload 800 kb/s: 8mbit internetin maks. değerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Benim hattimda bir sikinti yok bu arada. Santral yan binam :) fiberden daha iyi baglanti alabilirim heralde Arayip kac yapmalarini istemem lazim down ve up hizini?

8 Mbit tarifesindekilere en fazla şu an 12 Mbit veriyorlar. ara 12 Mbit verin layynn de. Upload hızı zaten felaket. normalde 1024 Kbit vermeleri lazımken 800 Kbit veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resmi paket hızı

8192/800

indirirken 935 kbps denk geliyor IDM ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

resmi paket hızı

8192/800

indirirken 935 kbps denk geliyor IDM ile

IDM sanki hızları biraz şişiriyor. bende JDonloader'da 820-850; IDM'de 910-920 çıkıyor. Sanki IDM hızı şişiriyor. Mesela ayrıntı bir bilgi fakat IDM kalan süreye 0 saniye diyor fakat 1-2 sn. daha bekletiyor fakat JD 0(sıfır) sn. diyorsa hemen bitiyor. birkaç sn. daha bekletmiyor.

Bi de indirdiğini Jdownloder'da denesene?
  • bu idm 30-70kb ekliyor kendiliğinden.(net limiter ile kontrol etmiştim).
    ben 877 max, ortalama 850kb falan. up bilmiyorum, bakmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 7 Mart 2012; 15:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

bu idm 30-70kb ekliyor kendiliğinden.(net limiter ile kontrol etmiştim).
    ben 877 max, ortalama 850kb falan. up bilmiyorum, bakmadım

kesinlikle. IDM hızı biraz şişiriyor. Burada arkadaşların IDM'den gösterdikleri hızlar da gerçek hızları değil.
  • Beyler 12mbit istiyorum desem ne derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Beyler 12mbit istiyorum desem ne derler

olur diyecekler. MH de bunun farkında. hattı destekleyenlere veriliyor diyor. inkar etmiyor.

Sadece onu biz değil sistem otomatik olarak yükseltiyor diyorlar. belki kalayı basarsan 12 yapabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.