Bildirim
8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (473. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
quote:
Orijinalden alıntı: gamemonster957-12
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
quote:
Orijinalden alıntı: gamemonster957-12
Bir sorunum var sorun değilde merak 16 mgbit'e kadar netlimitsiz paketim var Modemim [Zte zxw10 w300s] ama 4 mgbit hızım var bunada şükür ama bir üst sokak'da 32mgbit kullanan var yani bölge destekliyor neden kaynaklanıyor olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim.
modem değerlerinizi yazarmısınız
Bunu istediniz sanırım eğer bu değilse nerden bakabilirim.
hat zayıflamanız 38,5 8 mbit alabilirsiniz ancak snr margin değerleri düşecektir 7 mbiti sorunsuz kullanırsınız. tesisatı gözden geçirirseniz belki 8 mbit sorunsuz alabilirsinz
Yardımın için çok teşekkürler tesisat derken modem falan mı yani çünkü bu derğerlerden pek anlamıyorum ilk aldığımda pakedi sorunsuz 8 9 mgbit görüyodum ama 1 hafta sonra stabil olarak 4mgbit'de devam etti ne ne iniş ne atış çok soru sordum ama rica etsem şu sistem işini de belirtimisin.
Tekrar teşekkür ederim.
-
Merhaba, 8MB lık ADSL kullanıyorum sınırsız. Sizdede Cuma, cumartesi, pazar günleri ADSL indirme hızı 200KB, 100KB düşüyor mu? (Bu arada NIS 2012 yazılımından ayarlardan bağlantıyı sadece kritik olarak ayarlamalısınız.) Ben annamadım gitti enden böyle oluyor.
Bahçelievler çevresinde kiler? -
benimde netim kesiliyor arada ist k çekmece paraleli çıkarmak işe yarar sanırım :S -
Arkadaşlar bende dün itibari ile geçtim ama sanki 4096da limitlenmiş gibi , değerlerim şöle
Downstream Upstream
Attainable rate (Kbps): 8516 1185
Rate (Kbps): 4096 797 -
quote:
Orijinalden alıntı: sevenhilli
Arkadaşlar bende dün itibari ile geçtim ama sanki 4096da limitlenmiş gibi , değerlerim şöle
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4096 797
Evet hızınız 4 mbite sabitlenmiş ama asıl modem değerleri bunlar değil biraz incelerseniz asıl değerleri bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
Downstream Upstream
Evet hızınız 4 mbite sabitlenmiş ama asıl modem değerleri bunlar değil biraz incelerseniz asıl değerleri bulabilirsiniz.
bende teknik desteği aradım onu söledim sabitlemişsiniz die yok efendim altyapınız öle diolar , yok dedim kayıt oluşturdum . Sevgili Cesin , 1.sırada görülen max hıza erişebilir , anlık olarak değişiyor çünküğ ama gel görki 4mbitte sabitlenmiş ki paket NETLİMİTSİZ , off offf . hani dielim 4096 da 7binlere çıksın insin çıksın o zaman ammenna illa 8 olsuinde kalmasıda şaka gibi sevgiler . gerçek modem değerleri bunlar . esas hat girişindede yazıo 4096 ama çıkabildiği hız 8 binlerde görüldüğü gibi yer yer 7 binlerede inio o . saol.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
Downstream Upstream
Evet hızınız 4 mbite sabitlenmiş ama asıl modem değerleri bunlar değil biraz incelerseniz asıl değerleri bulabilirsiniz.
bende teknik desteği aradım onu söledim sabitlemişsiniz die yok efendim altyapınız öle diolar , yok dedim kayıt oluşturdum . Sevgili Cesin , 1.sırada görülen max hıza erişebilir , anlık olarak değişiyor çünküğ ama gel görki 4mbitte sabitlenmiş ki paket NETLİMİTSİZ , off offf . hani dielim 4096 da 7binlere çıksın insin çıksın o zaman ammenna illa 8 olsuinde kalmasıda şaka gibi sevgiler . gerçek modem değerleri bunlar . esas hat girişindede yazıo 4096 ama çıkabildiği hız 8 binlerde görüldüğü gibi yer yer 7 binlerede inio o . saol.
Hocam bunlar hız bilgileriniz sadece ben hat değerlerinizi soruyorum üstteki mesajlara bir bakın arkadaşların ekledikleri bazı resimler var işte ordakiler hat değerleri oluyor o tip bilgilerin olduğu değerleri vermezseniz sizin hattınız kaç mbit alabilir bu konuda bilgi veremeyiz.
Ayrıca ordaki ulaşılabilir hıza takılmayın % 90 o hızı alamazsınız çünkü şişirilmiş bi miktar oluyor genelde.
-
Sevgili Cesin ve diğer arkadaşlar değerlerim aşağıdaki gibidir , yorumu sizlere bırakıyorum .
Uploaded with ImageShack.us
-
quote:
Sevgili Cesin ve diğer arkadaşlar değerlerim aşağıdaki gibidir , yorumu sizlere bırakıyorum .
Uploaded with ImageShack.us
6-7 mbit civarı bir hız alabilmeli hattınız.
Hangi firmadan adsl hizmeti alıyorsunuz ? ttnet iseyukarıdaki ttnet destekten mesaj atarak onların size ulaşmasını sağlayabilir ve yardım alabilirsiniz.Ama sorununuzu da doğru aktarmak önemli tabi.
-
Ttnet , normal telekom yani ordan destek alıyorum ama öle işte kayıt bırakmıştım geri dönerler , yukarıdaki butonada tıklarım şimdi . dediğim gibi anlattım aynı durumu sabitlenmiş benim hız dedim . bakalım ne kadar bekliycz , madem netlimitsiz yapıorsun neden sabitliyorsun hızı dimi ama ? -
Arkadaşlar bu modem değerlerini ben bulamıyorum modem arayüzünü didik didik aradım yok başka bir yerde olabilirmi modemimin markası Zyxel P-660W-Tx -
dsl die bi başlıklar war ordan bi bakabilirsin bulabilirsen .
arkadaşlar yaaa netlimitsiz ama 4mbitte sabit hız yaw anlamıom yaaaa nasıl bir olay yaaa. -
quote:
dsl die bi başlıklar war ordan bi bakabilirsin bulabilirsen .
arkadaşlar yaaa netlimitsiz ama 4mbitte sabit hız yaw anlamıom yaaaa nasıl bir olay yaaa.
Yok dostum her yeri aradım yok şu değerler ayrıca 4mbit aldığına şükret. Aynı tarife ama 1.70 mbit... Ayrıca yalova kadar küçük bir yerde santral resmen heryere yakın bir yer... -
Lanet olsun !
Yeni bir inşaat yapılıyor.Telefon ve internet hattı çekildi.Ve bir gün boyunca internet'e erişemedim.Artık ne olduysa internet hızım sürünüyor ! Donanım Haberi açmak dakikalarımı alıyor.Neredeyse modemi kırıcam.Arıza kaydı bırakmak için arıyacağım yakında.Neyse ki şubat ayında 24 aylık Taahhüt sürem doluyor.Biter bitmez SuperOnline'a geçicem. -
yaaa hala inanamıom anadolu yakasında 5mbit alıom 8mbye kadar yaaa , böle bişi olabilirmi yaaaa upload ise 1mbit :)
screen modemden ,
http://imageshack.us/photo/my-images/17/adsllh.jpg/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 12 Eylül 2011; 15:57:07 > -
quote:
yaaa hala inanamıom anadolu yakasında 5mbit alıom 8mbye kadar yaaa , böle bişi olabilirmi yaaaa upload ise 1mbit :)
screen modemden ,
http://imageshack.us/photo/my-images/17/adsllh.jpg/
sadece rate yazan kısma bakın sizin hızınız 5991 / 797 kbps. uploadunuz 1 mbit değil yani 0.8 mbit.
Sabah ki hat sanırım hızınızı arttırmışsınız, demiştim 6-7 mbit arası alabilmeli diye size de yaklaşık 6 mbit tanımlanmış,daha yukarı çıkmaz artık snr değeriniz 11 e düşmüş çünkü, 10 un altına düşerse kopmalar olabilir.
Hayırlı olsun kopma falan yoksa güle güle kullanın.
-
saolun , hmm onu bilmiyordum snr değerini . teşekkürler , şuan iyi birde upload hızını yükseltebilirsem oda iyi olur hızı yükselttirdm santralden uploadıu 4440375'den yapmamı sölediler bakalım hayırlısı . ama bakalım memnun kalacamı sanmıorum , eger 8e kadar veremıyorsan hıc bır anlamı yok 8 mb demenin , snr de önemli tabi ama , uydu net 3mbit kotasız daha makul gibi bakalım hayırlısı .kota bozmasın bizi :) -
quote:
saolun , hmm onu bilmiyordum snr değerini . teşekkürler , şuan iyi birde upload hızını yükseltebilirsem oda iyi olur hızı yükselttirdm santralden uploadıu 4440375'den yapmamı sölediler bakalım hayırlısı . ama bakalım memnun kalacamı sanmıorum , eger 8e kadar veremıyorsan hıc bır anlamı yok 8 mb demenin , snr de önemli tabi ama , uydu net 3mbit kotasız daha makul gibi bakalım hayırlısı .kota bozmasın bizi :)
8mbit hızım var sözde ama indirme hızım 1.000 KB /sn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X