Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya yetti bu şerefsiz ttnetten yetti!!!!

Yalova gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Ve neredeyse merkez ve merkezin çevrelerinde her yere santral yakın kalıyor en fazla 1-2 km... ttneti aradık sağolsunlar orda bizim dururmumuzu anladılar hızınız düşük dediler vs en geç yarın akşama kadar hızınız artacaktır dediler bizde canım cicim sevindik bekliyoruz yok bekle allah bekle bir dğişiklik yok! Aradık tekrar dediler sizin hata kaydı iptal edilmiş la havle bunebiçim hizmet?? Tamam onuda geçtik tekrar hata kaydı yaptırdık vs... Sabah kalktım telefon - internet yok... Birden sevindim belki hattımızda çalışma yapıyorlardır diye az önce internet geldi açtım speedtesti baktım sonuçta 0,1 mbs değişiklik bile yok...!!!! Tekrar aradık ettik bilmiş karının teki çıktı dedi sizin binanın hattı bozuk sizin oranın alt yapısı yok vs vs iyice bok atmaya başladı heralde yapamadılar edemediler şimdi bizim hatta bok atıyorlar. Ha birde bizim evden 700metre felan uzaklıkta arkadaşımın evine gittim baktım hızı 6-7 mbit ... Resmen rezillik benim tam 8mbit almam lazımken 1.87 ile sürünüyorum yazıklar olsun... Şu yalovada superonline olsa hiç düşünmem bu serefsiz ttnet yerine hertürlü superonline ı seçerim yazıklar olsun aldığınız paralar haram zıkkım olsun edepsizler.

• Yuhh. Güya 3 gün önce paket değişikliği yaptım, ama hızda en ufak oynama yok. hemen hattınız max 8e kadar çıkabilir demeye başlıyorlar ağızlarıan tıkıyorum lafı, paket bilgisine bakın ne yazıyor. NETLİMİTSİZ Plus ve 4 mbit !!Paket bilgisinde 8 mbişt yazmalı..
    Online işlem merkezi sadece paketin adını değiştirmiş belli ki, kaç kere aradım call centerı bir türlü anlamıyorlar, hatta ne kadar hız verdiklerini söyleyemiyorlar. Az önce bir daha aradım arıza kaydı da açamıyorlar sistemlerinde sorun varmış vay anam vayy

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulan -- 9 Eylül 2011; 22:59:11 >

• internetim sürekli kesiliyor, birde hızım değişiyor sürekli, bazen 1 bazen 3 mb bilgileri yorumlayabilecek arkadaş varmı, ben hiç anlamıyorum
    lütfen az bilgilendirin hızım kaçta ve neden kesiliyor, ne yapmam lazım.

Mod: ADSL2+
    Tip; Interleave
    Hat Kodlama: Etkinleştir
    Durum: SHOWTIME.L0

Gelen Giden
    SNR Marjı (dB): 10.3 5.0
    Zayıflama (dB): 42.0 25.0
    Çıkış Gücü (dBm): 19.5 12.0
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 8268 806
    Hız (Kbps): 4095 795
    D (aralık derinliği): 64 8
    Gecikme (milisaniye): 6.43 7.63

HEC Hataları: 38 0
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0

Toplam ES: 31
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

internetim sürekli kesiliyor, birde hızım değişiyor sürekli, bazen 1 bazen 3 mb bilgileri yorumlayabilecek arkadaş varmı, ben hiç anlamıyorum
    lütfen az bilgilendirin hızım kaçta ve neden kesiliyor, ne yapmam lazım.

Mod: ADSL2+
    Tip; Interleave
    Hat Kodlama: Etkinleştir
    Durum: SHOWTIME.L0

Gelen Giden
    SNR Marjı (dB): 10.3 5.0
    Zayıflama (dB): 42.0 25.0
    Çıkış Gücü (dBm): 19.5 12.0
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 8268 806
    Hız (Kbps): 4095 795
    D (aralık derinliği): 64 8
    Gecikme (milisaniye): 6.43 7.63

HEC Hataları: 38 0
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0

Toplam ES: 31

Hat zayıflaması yüksek, SNR ise düşük. Paralel hat varsa çıkarın.

• netim bugün gidip gelmeye başladı
    gitti mi de ne zaman geleceği belli olmuyor
    daha önce olmuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

netim bugün gidip gelmeye başladı
    daha önce olmuyordu

edirnelisin sanırım 2 gündür çok aksatıyorlar interneti 2 gün önce 19 saatlik çalışma yapmışlar benim bölgemde. ve hala stabil değil ara ara kopuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

netim bugün gidip gelmeye başladı
    daha önce olmuyordu

edirnelisin sanırım 2 gündür çok aksatıyorlar interneti 2 gün önce 19 saatlik çalışma yapmışlar benim bölgemde. ve hala stabil değil ara ara kopuyor

evet,edirneliyim
    ya ne güzel düzelmişti,sonra kopukluklar oluşmaya başladı
    sanmam bunlar stabil yapabilsin,sonra derler sorun sizde

• bu değerlerle 8mb alabilir miyim yardım edebilir misiniz

noise margin upstream: 8 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 6 db
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livve

bu değerlerle 8mb alabilir miyim yardım edebilir misiniz

noise margin upstream: 8 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 6 db

bunun gibi 3 değer daha olacak onları paylaşırmısın

noise margin downstream ile başlayan.

Birde modemine gelen mevcut hızın kaç onuda kontrol edip yazarsan onun üstünden yorum yapabiliriz.
  • bir de bu varmış şu an 8mb hızım var testler görülen ama kopma problemi yaşıyorum arada bir modem mi yoksa kaldırmıyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum

noise margin downstream: 12 db
    output power upstream: 12 db
    attenuation downstream: 8 db
  • quote:

bir de bu varmış şu an 8mb hızım var testler görülen ama kopma problemi yaşıyorum arada bir modem mi yoksa kaldırmıyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum

Bu değer mevcut hızın için iyi şuan modemine kaç mbit geliyorsa daha üstüne çıktığında daha sık kopma yaşarsın.

Şuan tabi sorununun tam olarak neyla alakalı olduğunu bilemiyorum belki kablolarla alakalı bir sorun olabilir, normalde mevcut hızda 12 snr değeri iyi.Ama bu değer arada 10 un altına düşüyorsa ozaman riskli ve kopmalara sebep olabilir.Siz öncelikle ev içindeki tesisata güvenin eğer onlarla alakalı sorun yoksa hızınızı 1 mbit düşürmek daha stabil bir bağlantıya sahip olmanızı sağlayabilir ama öncelikle ev içinden emin olun.Misal alın modemi direk girişteki hatta takın deneyin kopmalar olacak mı ve bu snr değeri artacak mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

bir de bu varmış şu an 8mb hızım var testler görülen ama kopma problemi yaşıyorum arada bir modem mi yoksa kaldırmıyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum

Bu değer mevcut hızın için iyi şuan modemine kaç mbit geliyorsa daha üstüne çıktığında daha sık kopma yaşarsın.

Şuan tabi sorununun tam olarak neyla alakalı olduğunu bilemiyorum belki kablolarla alakalı bir sorun olabilir, normalde mevcut hızda 12 snr değeri iyi.Ama bu değer arada 10 un altına düşüyorsa ozaman riskli ve kopmalara sebep olabilir.Siz öncelikle ev içindeki tesisata güvenin eğer onlarla alakalı sorun yoksa hızınızı 1 mbit düşürmek daha stabil bir bağlantıya sahip olmanızı sağlayabilir ama öncelikle ev içinden emin olun.Misal alın modemi direk girişteki hatta takın deneyin kopmalar olacak mı ve bu snr değeri artacak mı diye.

teşekkürler cevabınız için kablolar parçalı ondan şüphelendim onu değiştiricem.

• Arkadaşlar 1mb den 8mb netlimitsize geçtim.600 dk wifi ücretsiz interneti bu geçiş işlemlerinde de veriyorlar mı
  • Arkadaşlar benim durum biraz daha garipleşti dün 7004 olan hızım dün gece 7400 lere çıktı şimdi modemi tekrar başlattım 7780 görünüyor hızımda arttı. Hat değerlerine baktım hatzayıflaması 40 dan 39 'a düşmüş acaba bir çalışmamı var anlamadım. Upstream ve downstream 'de düşmüş. Upstream Sınırı 14 downstream 10 a düşmüş var mı aynı problemi yaşayan aslında pek problem yokta downstream 10'da problem yaşar mıyım acaba hattımı deniyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Arkadaşlar benim durum biraz daha garipleşti dün 7004 olan hızım dün gece 7400 lere çıktı şimdi modemi tekrar başlattım 7780 görünüyor hızımda arttı. Hat değerlerine baktım hatzayıflaması 40 dan 39 'a düşmüş acaba bir çalışmamı var anlamadım. Upstream ve downstream 'de düşmüş. Upstream Sınırı 14 downstream 10 a düşmüş var mı aynı problemi yaşayan aslında pek problem yokta downstream 10'da problem yaşar mıyım acaba hattımı deniyorlar anlamadım.

ufak oynamalar olur hocam onu bir çalışmaya bağlamak yanlış olur.Benim hat zayıflama değerim 3-4 arası değişir misal downstream snr marjin değerim de 11-14 arası değişir.Gün içerisindeki yoğunluğa bağlı oynamalar olabiliyor ama ufak miktarda oynamalardır.

Ki sizin modeme gelen hız arttıysa snr marjin değerinizin biraz düşmesi normaldir, hız arttıkça snr değeri düşer.Şuan bağlantıda sıkıntı yoksa kullanmaya devam edin 10 un altına düşmedikçe sorun yok.Eğer sürekli düşüş olur ve kopmalar meydana gelirse hızınızı biraz düşürmek zorunda kalabilirsiniz enazından 6 mbite misal.Tabi bunu test edip zaman içerisinde göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Arkadaşlar benim durum biraz daha garipleşti dün 7004 olan hızım dün gece 7400 lere çıktı şimdi modemi tekrar başlattım 7780 görünüyor hızımda arttı. Hat değerlerine baktım hatzayıflaması 40 dan 39 'a düşmüş acaba bir çalışmamı var anlamadım. Upstream ve downstream 'de düşmüş. Upstream Sınırı 14 downstream 10 a düşmüş var mı aynı problemi yaşayan aslında pek problem yokta downstream 10'da problem yaşar mıyım acaba hattımı deniyorlar anlamadım.

ufak oynamalar olur hocam onu bir çalışmaya bağlamak yanlış olur.Benim hat zayıflama değerim 3-4 arası değişir misal downstream snr marjin değerim de 11-14 arası değişir.Gün içerisindeki yoğunluğa bağlı oynamalar olabiliyor ama ufak miktarda oynamalardır.

Ki sizin modeme gelen hız arttıysa snr marjin değerinizin biraz düşmesi normaldir, hız arttıkça snr değeri düşer.Şuan bağlantıda sıkıntı yoksa kullanmaya devam edin 10 un altına düşmedikçe sorun yok.Eğer sürekli düşüş olur ve kopmalar meydana gelirse hızınızı biraz düşürmek zorunda kalabilirsiniz enazından 6 mbite misal.Tabi bunu test edip zaman içerisinde göreceksiniz.

Teşekkürler şu an eski haline geri döndü ve stabil görünüyor şuan ki haliyle memnunum açıkcası.

• Bu durum için ne yapmalıyım. Hızımı 8190'lardan buraya çektiler, İstanbul'a pingim 11'lerdeydi şimdi 25'in altına düşmüyor.
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • Bir sorunum var sorun değilde merak 16 mgbit'e kadar netlimitsiz paketim var Modemim [Zte zxw10 w300s] ama 4 mgbit hızım var bunada şükür ama bir üst sokak'da 32mgbit kullanan var yani bölge destekliyor neden kaynaklanıyor olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immolatıon -- 11 Eylül 2011; 17:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Bir sorunum var sorun değilde merak 16 mgbit'e kadar netlimitsiz paketim var Modemim [Zte zxw10 w300s] ama 4 mgbit hızım var bunada şükür ama bir üst sokak'da 32mgbit kullanan var yani bölge destekliyor neden kaynaklanıyor olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim.

modem değerlerinizi yazarmısınız
  • http://imageshack.us/photo/my-images/829/43017293.jpg/

destekleyebileği en fazla hız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüşünürTr -- 11 Eylül 2011; 22:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.