Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8mbit 15 gb kotalı olan bunlardan hangisi acaba

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Arkadaşlar 8mbit 15 gb kotalı olan bunlardan hangisi acaba

NetLimitsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Arkadaşlar 8mbit 15 gb kotalı olan bunlardan hangisi acaba

NetLimitsiz

ama hangisi

Netlimitsiz Paket mi yoksa Netlimitsiz Profesyonel Paket mi ? (Aylık 49 tl olan)

• @.AnasoN.

Netlimitsiz paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

@.AnasoN.

Netlimitsiz paket.

Teşekkür ederim. Geçip 1-2 ay denemeye karar verdim.

Edit:

Evet arkadaşlar az önce 8 mbit e geçtim. Değerler bu şekilde nasıl sizce, zamanla artar mı

Ayrıca bir sorum daha var tarife değişikliğinde ücret alınıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 23 Aralık 2009; 23:18:50 >

• @.AnasoN.

2 TL felan alınıyor diye biliyorum. Online geçişte alsa uyarırdı sanırım, almayadabilir.
  • quote:

@.AnasoN.

2 TL felan alınıyor diye biliyorum. Online geçişte alsa uyarırdı sanırım, almayadabilir.

hmm fatura gelince anlarız artık.

üstteki resimde upload hızım az değil mi? 1.5 - 2 mbit civarında olması gerekmiyor mu?
  • quote:

quote:

@.AnasoN.

üstteki resimde upload hızım az değil mi? 1.5 - 2 mbit civarında olması gerekmiyor mu?

Upload değerleri 8Mbit NetLimitsiz'de 800Kbit ile sınırlı. Bir sorun yok, normal upload hızınız. Modemde kaç olarak geçiyor?
  • quote:

quote:

quote:

@.AnasoN.

Upload değerleri 8Mbit NetLimitsiz'de 800Kbit ile sınırlı. Bir sorun yok, normal upload hızınız. Modemde kaç olarak geçiyor?

Tmm anladım. Tüm yardımların için tekrar teşekkür ederim.

Ozamn bir sorun yok gibi.
    Modemde bu şekilde, Downstream:8192 kbps Upstream :797 kbps

Rapid.share premium ile hız gerçekten mükemmel. İnşallah 512 kb ye çok erken düşmez

Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 24 Aralık 2009; 0:37:17 >

• @.AnasoN.

Rica ederim. Modem değerlerinde de sorun yok.
  • ıcımde kalıcagına verdım ayarı gıtsın ya gectım bende sonunda nası oldugunuda cozdum

yanlız kota 80gb nerdeyse bızıklamazlar ıns , bıde odenmemıs borclar var hatırlarsalar yakıcaklar canımı

• @Pércussionist

Hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

@Pércussionist

Hayırlı olsun bakalım.

eyv kardes , 80gb de basladım su an 100gb olmus bıle kota , ama bı dusus yok hala ındırıyorum su an non-stop aman masallah dıyım
  • Netlimitsiz 8mbit tarifesi Biri 'de var mı? 1mbit limitsiz ve taahhütsüz kullanıyorum. Varsa geçmeye kalksam taahhüt isterler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.C.Navarro -- 26 Aralık 2009; 13:28:33 >
  • Değerli Arkadaşlar

Hepinizin bildiği gibi yeni tarife ve kampanyalarda altta karınca duası gibi yazılar vardır.

İnternetiyle ilgili tarifesiyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar pm yoluyla veya 0216 405 20 72-73 nolu hattan bana ulaşabilir.

8 mb internetin fiyatı 99 tldir fakat neyazıkki heryere 8 mb limitsiz internet verilmiyor.

Çıkarılan Net paketler net4 ve netlimitsiz olarak 2 ye ayrılır.Bunların özellikleri Türk telekom tarafından 8 mb e kadar portun açılmasıdır.Yani Size 8 mb taahhut etmiyor.Biz açtık portu alt yapın kaldırırsa baglanırsın diyor. Ee dogal olarak istanbulda Bakırköy kadıköy beşiktaş şişli dısında hic bir ilçede bundan kolay kolay faydalanamıyor.K bakmayın detaylara biraz takılın.

Bu paketlere gecerken ilk gunlerde baglantı problemi yasayabilirsiniz.Bunun sebebide tarife degisirken kullanılabilir hızın ayarlanma sürecidir.Bu sürec atlatılırken 444 0 375 ile irtibata gecebilir contack halinde bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !RaMaZaN! -- 15 Ekim 2011; 14:24:34 >

• @ !RaMaZaN!

İlginiz için teşekkürler.

@ Pércussionist

Hızında düşme oldu mu?
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

bu değerlere göre 8mbit almam gerekmiyormu...
  • 8 MBT E KADAR OLAN PAKET VAR AMA 2MBT İ GÖRÜNÜYO ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingElseMatters -- 26 Aralık 2009; 17:06:46 >
  • quote:

@ !RaMaZaN!

İlginiz için teşekkürler.

@ Pércussionist

Hızında düşme oldu mu?

hız aynı dusme yok , ayrıca saglam serverdan bısı ındırırken 850 900 arası ındırıyor ne hıkmetse :) sanırım devam edıcem bu tarıfeye

kota 130GByı astı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 26 Aralık 2009; 19:50:46 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-H -- 31 Aralık 2009; 2:46:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.