Şimdi Ara

8li LNB için EN UYGUN ÇANAK BOYUTU HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8li LNB ile en uygun verim alabileceğim çanak hangisi ve ayrıca bu sistem için en sağlıklı çanak ve lnb tavsiyeleri verirseniz iyi olur ricam bu sistei kullanmış olanların konu hakkında fikir vermesidir.

• hocam size yardımcı olmak iserim fakat sorunuzun içinde biraz eksik durumlar var şöyleki 8 lnb destekleyen kaçtane recıver var ve sizhangi marka model recıver kulalnıyorsunuz ayriyetten konum itibariyle nerde ve çanagın yönü nereye bakacak?? önü açıkmı oturdugunz şehir bunalr çok önemli birde sizin 8 li lnb ve çanak vs.. maliyeti ne akadar olur hesapladınzımı motorlu diseqc araştırdınızmı?? isterseniz şöyle başlayın mutifeed ile hangi uyduları izlerim ve alabilrim kam cm lik çanakla
  • Benim 8li LNB ve Çanağı kullanacağım yer apartman olacaktır ben bu sistemi kurup bina yüzune çok sayıda cankadan kurtarmak istiyıorum.Sadece türksat uydusu olacak bina 6 katlı önu açık çatıya kuracağım yağmur ve bulutlardan başka önunde hiçbi engel yok recevir olayıa gelınce sonucta apartman dairesi benim kullandığım sequl diğerlerinde next sunny vs var 8li lnb sistemınde recevir olayının ilgisi ne pek anlayamadım açıkçası.İlgin için ayrıca çok teşekkür ederim.

Şu anda kullanmayı düşündüğüm çanak nNext 120 Cm Offset Çanak Anten ve lnbde yine NEXT YE 488A sizce bunlar uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako84 -- 5 Kasım 2009; 16:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako84

Benim 8li LNB ve Çanağı kullanacağım yer apartman olacaktır ben bu sistemi kurup bina yüzune çok sayıda cankadan kurtarmak istiyıorum.Sadece türksat uydusu olacak bina 6 katlı önu açık çatıya kuracağım yağmur ve bulutlardan başka önunde hiçbi engel yok recevir olayıa gelınce sonucta apartman dairesi benim kullandığım sequl diğerlerinde next sunny vs var 8li lnb sistemınde recevir olayının ilgisi ne pek anlayamadım açıkçası.İlgin için ayrıca çok teşekkür ederim.

Şu anda kullanmayı düşündüğüm çanak nNext 120 Cm Offset Çanak Anten ve lnbde yine NEXT YE 488A sizce bunlar uygun mu?

sanırım arkadaş 8 lnb ile multifeed kuracağını zannetmiş gerçi öyle bile olsa receiverla bi alakası yok diseqle çözülebilcek bir durum. senin sorununa gelince evet almayı düşündüğün ürünleri sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin..

• next in YE17500 HDMİ CX PVR SİLVER MODELİ RECİEVER İLE 8 Lİ LNB KULLANABİLİRMİYİM YANİ RECİEVER SORUN CİKARTİRMİ ?
    90 LİK CANAK Mİ 120 LİK CANAKMİ LAZİM? 90 İŞİMİZİ GÖRMEZMİ ?
    TEŞEKKÜRLER.
  • ofset 90cm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 4 lü LNB tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    İp tv en iyisi hangisi
    2 yıl önce açıldı
    En kaliteli receiver hangisidir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler tarih?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Beyler tarih?

Aynen ya, üç sene geçmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigdede kullanıcısına yanıt
    eksik mi?

hayatım duyduğum en malca soru.

nasa uydusu taktır kardeş sen 32 li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.