Şimdi Ara

8günlük pattaya tatilinden döndüm soruları alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben 500 dolar civarı harcadım ama daha fazla harcanabilir fiyatları örneklendireyim

Yemekler bizle aynı fiyat

Alkol olarak viski 180baht vip card ile 160baht 20tl falandı

5 6 içer sonra kızı alır giderim derseniz 100 dolara gece biter türkiye ile kıyaslarsanız bira yerine viski içmiş saatlik yerine gecelik arkadaş almış olursunuz. Yada ben gibi kendinize birisini aşık eder muhabbet eder gezer tozar eğlenirsiniz tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Bende beni götürecek birisini arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Sana bi özür borcum var hocam

Özür dilerim

Bu arada resimler acilmamisti

aff edildin :)
  • Çok övüyorlar burayı özellikle gece hayatı var mı o kadar ??

Abi herkes çekik gözlü esmer havası kirli bi yer gibi yanlışsam düzeltin.

• quote:

Orijinalden alıntı: algorist2

Hocam ben 500 dolar civarı harcadım ama daha fazla harcanabilir fiyatları örneklendireyim

5 6 içer sonra kızı alır giderim derseniz 100 dolara gece biter türkiye ile kıyaslarsanız bira yerine viski içmiş saatlik yerine gecelik arkadaş almış olursunuz. Yada ben gibi kendinize birisini aşık eder muhabbet eder gezer tozar eğlenirsiniz tercih sizin

500 dolar bir şey değil yurt dışı için çıtır kızlar için.Biz nice çapulculara daha fazlasını harcadık tat tuz alamadık.
  • agza isetmek kac dolar ? Millet sirf onun icin bide vurdurmak icin gidiyor. Sadece seks isteyen gelsin romanya ya ukraynaya fln.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Ordaki gece hayatı dünyanın hiçbir yerinde yoktur çünkü sınır yok sürekli eğlence var mekanlar ucuz heryer kız dolu. Ben ilk gün barda otururken 2 tane kız toplamda 7 içki gönderdiler birisi şişe açtı bana zaten suan yapay sevgili gibiyiz konusuyoruz sürekli. Antalya vb yerlerde aynı hazzı almak için gecelik 2bini gözden çıkarmak gerek

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Öyle fantezileri duymadım. Yapanda olmadı bizden. Ukraynayada gittim ama hizmet ve memnuniyet olarak bakarsanız ukrayna çok gereksiz. Tek olumlu yanı kızları güzel.

• quote:

Öyle fantezileri duymadım. Yapanda olmadı bizden. Ukraynayada gittim ama hizmet ve memnuniyet olarak bakarsanız ukrayna çok gereksiz. Tek olumlu yanı kızları güzel.

Hocam bilemem Ukraynayi ama Romanyada yasiyorum burda erotik masaj olayi cok iyi ve cok ucuz. Haftada 1 fln gidiyorum 80 lei ye ruya gibi kizlarla 1 saat. Birde para verip cinsel iliskiye girmem ben ama masaj hem relaxing hemde hastalik riski yok.
  • Çok Uzak ya.. Gözüm yemiyor O kadar uçmayı..

İşte Bu yüzden Ukrayna diyorum. Oturacam MC BK lerde izle mankenleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 27 Mart 2018; 13:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlencenin dibi Miami de bence gitmedik ama 365 gün eğlenceden bahsediliyor ve dibi olmadığı söyleniyor Pattaya da böyle galiba ??

Kadınları nasıl güzel olduğunu zannetmiyorun lakin çekici olabilirler ??

Bide mesafe falan uzun ya benim gözüm yemiyor gitmeye kaldığınız sürede ya da 2 hafta kalsak yemek ve ücret mevzusu nolur ??

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki sene için filipinler düşünüyordum ama maddi duruma göre Oraya da gelebilirim belki avrupa tarafı vize vs problemli diye hiç düşünmemiştim

• Lene kullanıcısına yanıt
    Evet yol ciddi problem özellikle 8 saat kesintisiz uçuş beni benden aldı uyuyorum sandım meğer bayılmışım

• quote:

Evet yol ciddi problem özellikle 8 saat kesintisiz uçuş beni benden aldı uyuyorum sandım meğer bayılmışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

500 dolar bir şey değil yurt dışı için çıtır kızlar için.Biz nice çapulculara daha fazlasını harcadık tat tuz alamadık.

Çıtır kız dediğin tayland içinse hepsi çok çirkin yarısı travesti ama belli etmiyor. O kadar orjinal yani. Üstelik ben hepsinin aids olduğunu düşünüyorum. Rus barları var 3 kat daha fazla tuzlu hatunlar güzel orada takılırsan 2. 3. Kez geldiğini belirtirsen fiyatlarda %50 indirim alırsın

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Miami hakkında bilgim yok ama pattayada kasım ve mart arasında hayat çok iyi diğer aylarda muson yağmurları olduğu için az sıkıntılındiye duydum. gece yoğunluk 10 gibi başlar sabah 4 gibi bitmeye başlar. Mekanlar mükemmel müzik seçimleri de hoştu zaten nadiren tayca şarkılar çalıyor onlarda kulağa hoş g liyor. İnsanlara gelirsek öyle garip tipler Yok özellikle rus kore ve hintliler çoktu. Kızları mükemmel değil ama gerçekten çok çekici ve bakımlılar ayrıca samimiyetleri ve güleryüzlü olmaları egosuz olmaları onları baya ön plana çıkartıyor. Ki ben sadece club ortamı için konusuyorum dışarıda gogo barlar vb yerlerde de daha ucuza sohbet muhabbet eğlence olabilir ama bilgi sahibi değilim

Yemek benimde en büyük problemimdi ama kfc burger veya türk lokantalarıyla idare edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorist2 -- 27 Mart 2018; 13:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

ilginc bende ordaydim yeni gledim 8 gun kladim, gayet guzeldi sicacik oohh tailanda 3 gidisim phukete gittim pohi phi ye her turlu turada katildim

pattaya guzel birader, tam parti yeri,. yok fuhus yeriymis yok kirliymis

sanku butun gunumuzu sokakta geciriyoruz, sanki fuusla isimiz varmis gibi evet biraz igrenc ama benim ne isim olur su otelde kaldim

8günlük pattaya tatilinden döndüm soruları alayım?

havuz basinda ruslari japonu tavladim hop odaya
    sen gidip 3 kurusa egleneyim diye yirtinirsan tabi oyle ole dusunursun (pattaya icin kotu diyenelere diyorum )

otelin checkinlerine bakin bakalim nasil kizlar var
    https://www.instagram.com/siamatsiampattaya/

asyalilari sevmiyorum, rus ukrayna ve avrupali tercihimdir

hocam hoş geldiniz, resimler bomba, banada atmıştınız.

otele kaç baht verdin? phuket, pattaya göre daha pahalı okudum,doğru mu?

• ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    phuket pahali ama cok degil ama tam can sikintisi bi yer bende pattaya daha guzel

phuket tam bir taksici mafyasi var 5 adimlik yere bak taksi degil tuk tuk 10 dolara goturuyor

normal araba veya baska tuk tuk seni almiyor herkesin bolgesi felan var anladigim akdariyla gece hayatida pattayada daha guzel

sen cok bakma fiyata asagi yukari aynilar canin nereyi istiyorsa odaya git , fiaytlar icinde bir suru web sitesi var bakarsin bazen yerli siteler dha aiyi fiyat verebiliyor karsilastir
  • Pattayada kız arkadaş tanışıp bedava takılır mı sonuçta herşey para değil

Mayıs ayında ordayız kısmetse

• Hoddx H kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde öyle bi zihniyet yok bedavadan zor yani. Bazıları daha clubdan çıkmadan kaç istediğini söyler. Bazıları çalışmıyorum ben der sadece clubda eğlenir. Ben 2k lık almıştım ertesi gün sana aşık oldum birlikte cluba gidelim vs dedi. 2. Gün de otele gittik ayıp olmasın diye 700 vermiştim bari 1000 ver demişti. Ertesi gün bana sürekli içki gönderen hatta masaya çağırıp şişe açan bi kızla tanıstım ona da para verdim yani ama kız bana para harcayınca boş göndermeyeyim dedim alışkanlık ben döndüm ama hala konuşuyoruz yeniden gel vs. Diyor bakalım birdahaki. gidişimde para konusu açacak mı merak ediyorum.

Tavsiyem şu ki direk para konusmayın önce eğlenin keyif alırsanız parayı sorun veya otele gidin muhabbet arasında sorun yada gönderirken sorun size kalmış.

Oranın kızları sadıktır numarasını alırsanız gene görüşelim derseniz az da sizden hoşlanırsa başkasıyla konusmaz fiyatı da aşağı çekebilirsiniz. Baktınız fiyatı düşürmüyor görüşmeyelim dersiniz o zaman ya fiyatı düşürür yada başka hedeflere yönelirsiniz. Siz turla mı gidiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.