Şimdi Ara

8D SOS FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar 8d sos fiyatlarını bana yazarmısınız eldoradoda ona göre bir şey kıyaslayacamda ama alınacak ve satılacak 2 turlude en matıklı fiyatları

chest:
    legs:
    talishman
    hands
    hat
    foot
    rıng
    earrıng
    necklace

bunlarn 8d sos fiyatlarını alabilirmiyim??? uygun bir aralık olarak

• kusura bakma ama 8 degree sos almak kadar saçma birşey yok ya sosun al ya som
  • nieki 8d sos almak kadr sacma bişe yok??? ayrıca sos almayı zaten suanda dusunmuyorumda daha 7d kullanıyorum bii hesaplamakiçin sordumda sacma nie anlamadım onu
  • evet dearon arkadaşımızın dedigi gibi 8 degree sos almak çok saçma gold kaybı son lwl elbiselere +3+4+5 basman bile onlardan çok güçlü olmasını saglıyor ..Ama illahi yıldız dönsün hava olsun diuoyrsan o zaman som yada sun alacaksın anca öyle
  • som da kurtarmıo hocam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

evet dearon arkadaşımızın dedigi gibi 8 degree sos almak çok saçma gold kaybı son lwl elbiselere +3+4+5 basman bile onlardan çok güçlü olmasını saglıyor ..Ama illahi yıldız dönsün hava olsun diuoyrsan o zaman som yada sun alacaksın anca öyle

çok saçma konuşuyosun farkındamısın ?...

8D SOS al.. +3/+4/+5 bas madem öyle.. lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawolf

quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

evet dearon arkadaşımızın dedigi gibi 8 degree sos almak çok saçma gold kaybı son lwl elbiselere +3+4+5 basman bile onlardan çok güçlü olmasını saglıyor ..Ama illahi yıldız dönsün hava olsun diuoyrsan o zaman som yada sun alacaksın anca öyle

çok saçma konuşuyosun farkındamısın ?...

8D SOS al.. +3/+4/+5 bas madem öyle.. lol

Biri bişi desin, herkes arkasından gitsin. Saçmalayan biri illa çıkacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sos veya som hilesi warmış!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elbise ve takılar
    10m den başlar
    20m den biter.
    Bunlar stall a konma fiyatlarıdır.
    Pazarlıkla %10-30 arası düşürebilirsin fiyatları.

Silahlar
    90m ile 150 m arası stall a konur.

Gene bir %10/20 pazarlık payı vardır.
  • ozaman 8d som ve sos almam ama sun almayada para yetmiyo işte adamlar 175m den baslıyo koymaya
  • ya ne alrısan kar ama bi sade 4sız soma vereceğin parayı şöyle +9 bi 72 lvl bi weapona vermen daha makul.ama bol 4lı sos fean olmaz.
  • YANİŞİMDİ SOM SET TAMÖAMLAYA KALSAM NERN BAKSAN BUTUN İTEMLER (CHEST,LEGS,TALISHMAN,HANDS,FOOT,HAT) EN AZ 1MİLYARA GELİR OYUN PARASIYLA DEİLMİ AMA??? BENDE ZATEN 1MİLYAR YTOK EN AZINDAN SOS ALIM DİE DUSUNMUSTUM BİRE BUNUN ACCESSORY LERİ VAR TABİKİ (SİLAHLARI ZATEN SAYMIYORUM ONU DAHA SONRA) ÖLME EŞŞEĞİM ÖLME YANİ NASIL YAPACAM BİLMİORUM BU SUN SERT TAMAMLAYANLARNASIL TAMAMLIYOKİ BU İŞİ YAF???????
  • elinde hiç 8d sun toplayan varmı peki???? (fulls et)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.