arkadslar 8d sos fiyatlarını bana yazarmısınız eldoradoda ona göre bir şey kıyaslayacamda ama alınacak ve satılacak 2 turlude en matıklı fiyatları
chest: legs: talishman hands hat foot rıng earrıng necklace
bunlarn 8d sos fiyatlarını alabilirmiyim??? uygun bir aralık olarak
kusura bakma ama 8 degree sos almak kadar saçma birşey yok ya sosun al ya som
nieki 8d sos almak kadr sacma bişe yok??? ayrıca sos almayı zaten suanda dusunmuyorumda daha 7d kullanıyorum bii hesaplamakiçin sordumda sacma nie anlamadım onu
evet dearon arkadaşımızın dedigi gibi 8 degree sos almak çok saçma gold kaybı son lwl elbiselere +3+4+5 basman bile onlardan çok güçlü olmasını saglıyor ..Ama illahi yıldız dönsün hava olsun diuoyrsan o zaman som yada sun alacaksın anca öyle
som da kurtarmıo hocam artık
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
evet dearon arkadaşımızın dedigi gibi 8 degree sos almak çok saçma gold kaybı son lwl elbiselere +3+4+5 basman bile onlardan çok güçlü olmasını saglıyor ..Ama illahi yıldız dönsün hava olsun diuoyrsan o zaman som yada sun alacaksın anca öyle
çok saçma konuşuyosun farkındamısın ?...
8D SOS al.. +3/+4/+5 bas madem öyle.. lol
quote:
Orjinalden alıntı: Lawolf
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
çok saçma konuşuyosun farkındamısın ?...
8D SOS al.. +3/+4/+5 bas madem öyle.. lol
Biri bişi desin, herkes arkasından gitsin. Saçmalayan biri illa çıkacak.
Elbise ve takılar 10m den başlar 20m den biter. Bunlar stall a konma fiyatlarıdır. Pazarlıkla %10-30 arası düşürebilirsin fiyatları.
Silahlar 90m ile 150 m arası stall a konur.
Gene bir %10/20 pazarlık payı vardır.
ozaman 8d som ve sos almam ama sun almayada para yetmiyo işte adamlar 175m den baslıyo koymaya
ya ne alrısan kar ama bi sade 4sız soma vereceğin parayı şöyle +9 bi 72 lvl bi weapona vermen daha makul.ama bol 4lı sos fean olmaz.
YANİŞİMDİ SOM SET TAMÖAMLAYA KALSAM NERN BAKSAN BUTUN İTEMLER (CHEST,LEGS,TALISHMAN,HANDS,FOOT,HAT) EN AZ 1MİLYARA GELİR OYUN PARASIYLA DEİLMİ AMA??? BENDE ZATEN 1MİLYAR YTOK EN AZINDAN SOS ALIM DİE DUSUNMUSTUM BİRE BUNUN ACCESSORY LERİ VAR TABİKİ (SİLAHLARI ZATEN SAYMIYORUM ONU DAHA SONRA) ÖLME EŞŞEĞİM ÖLME YANİ NASIL YAPACAM BİLMİORUM BU SUN SERT TAMAMLAYANLARNASIL TAMAMLIYOKİ BU İŞİ YAF???????
elinde hiç 8d sun toplayan varmı peki???? (fulls et)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme