Şimdi Ara

8910i SERİNİN EN ŞIK CİHAZI (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ÜRÜNÜN KASASI VE KAPAĞI SIFIR MADEİN GERMANY TİTANYUM KASADIR
    KESİNLİKLE PİYASADA SATILAN ÇİN ORJİNALİ KASA DEĞİLDİR SADECE KASA VE KAPAK FİYATI 130 ytl!!!

telefon kayıtlı olup hiç bi şebeke yada başka bir sorunu yoktur bütün hatlarla sorunsuz çalışır dort dortluk cihaz extra olrak orjinal batarya ve sehayat şarj aletide verilecektir..

Ankara elden teslim edilebilir herşekilde pm lerinizi bekliyorum fiyat ise 320 ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum bu fiyata zor gibi gelio.150 ytl ye verirsen alırım.Ankaradayım
  • Üzgünüm ama belirtmek durumundayım ürününde kullandığın kasa orjinal değil bilinen klasik boyama kasalardan biridir. Bu işi çok uzun zamandır yapan biriyim son 1 yılda yurtdışı dahil aramadığım yer kalmadı orjinal kasa yok..
    Öncelikle orjinal kasa da tuş yazısı beyaz değil sarımtrak, kasa açık siyah ve mat, Nokia yazısının alt tabanı ise siyah ve sağ ve sol üst çıkıntılı, ekran camı ise kristal kadar berrak ve net görüntü sağlar yan sanayi kasadaki camlar gibi çizikli ve buğulu görüntü vermez.
    Birde doğru diye bilinen bir yanlışı düzelteyim 8910 ve 8910i de kullanılan kasa orjinalinde dahi titanium değil, titanium kaplamadır..

İşte sana orjinal kasa ile montajlı bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 9 Haziran 2008; 21:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atlantisprensi

Üzgünüm ama belirtmek durumundayım ürününde kullandığın kasa orjinal değil bilinen klasik boyama kasalardan biridir. Bu işi çok uzun zamandır yapan biriyim son 1 yılda yurtdışı dahil aramadığım yer kalmadı orjinal kasa yok..
    Öncelikle orjinal kasa da tuş yazısı beyaz değil sarımtrak, kasa açık siyah ve mat, Nokia yazısının alt tabanı ise siyah ve sağ ve sol üst çıkıntılı, ekran camı ise kristal kadar berrak ve net görüntü sağlar yan sanayi kasadaki camlar gibi çizikli ve buğulu görüntü vermez.
    Birde doğru diye bilinen bir yanlışı düzelteyim 8910 ve 8910i de kullanılan kasa orjinalinde dahi titanium değil, titanium kaplamadır..

İşte sana orjinal kasa ile montajlı bir cihaz

kapak olmuş

• ZATEN KASA ORJİNAL BİLE OLSA BU FİYAT ÇOK FAZLA. BEN SIFIRLAYIP 230 A SATMIŞTIM
  • ne olursa olsun eski model telefonların efsane ayağına ya tutarsa hesabıyle böyle fahiş fiyatlara satılmasına karşıyım
  • Arkadaşlar siz istediniz bi açıklama yapıyım siz telefonun sıfır orjinal kasasını bulun alıyım bu açık pazar isteyen alır istemeyen almaz ayrıca resimler temsilidir benim cihazımın resmi değil ayrıca bu sektordeyim bana bişeyler anlatmaya çalışmayın paraya ihtriyacım vardı satıyodum isteyen alır benim telefonum kasasındaki jiletin bile duruyo ben nokia cılara bile sordum orjinal kasa filan varmı diye adamlar yok dedi bana orjinal parçayı bulun helal olsun derim hepsi imitasyon kasa orjinal kasada oylşe çzigi işaretler olmaz bana burda maval okumayan buda size kapak anlatımı olsun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teklifim hala geçerli
  • Bende de aynı telefon var fakat kapak iyice soyuldu gitti. Orjinal kapağı 90 euro fln diye söylüyor bazı telefoncular. Orjinal kapağı Türkiye'de yoksa kandırılmaya çalışıyorum, yanlış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksideofexistence

Bende de aynı telefon var fakat kapak iyice soyuldu gitti. Orjinal kapağı 90 euro fln diye söylüyor bazı telefoncular. Orjinal kapağı Türkiye'de yoksa kandırılmaya çalışıyorum, yanlış mıyım?

Evet dandik 25 dolar değerinde ki uyumsuz boyama kasaları orjinal diye kakalamaya çalışırlar. İşten azıcık anladığınızı belli ettiğinizde hemen ÇİN ORJİNAL ine dönüşür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.